που να τη δείτε και απο κοντά... Ένα κομμάτι υπάρχει στην Ελλάδα εδώ και κάποιους μήνες, την αγόρασε ένα φίλος με τις οικονομίες του![]()
![]()
που να τη δείτε και απο κοντά... Ένα κομμάτι υπάρχει στην Ελλάδα εδώ και κάποιους μήνες, την αγόρασε ένα φίλος με τις οικονομίες του![]()
![]()
Πρέπει να έσπασε μεγάαααλο γουρουνάκι αυτός !Αρχικά δημιουργήθηκε από DimST
![]()
![]()
![]()
![]()
Ειχε φάρμα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Πρέπει να έσπασε μεγάαααλο γουρουνάκι αυτός !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε σεις....
Δεν σχολιάζω την σκοπιμότητα, το ποιοί το αγοράζουν κλπ
Το πόσταρα επειδή το θεωρώ έργο τέχνης.![]()
PS: Ρε ΜΕΑΘΡΑΤ ήμαρτον ρε......Το που θα μπουν οι πινακίδες σκέφτηκες όταν το είδες;
![]()
Ρε byr0n εδω ειναι φορουμ με μηχανες,ολοι φυσικα θα προτιμουσαν ενα ρ1 για να νιωθουν τον αερα να τους χτυπαει...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Το ότι είσαι χορτάτος, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να κοιτάζεις το μενού....Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
Ρε byr0n εδω ειναι φορουμ με μηχανες,ολοι φυσικα θα προτιμουσαν ενα ρ1 για να νιωθουν τον αερα να τους χτυπαει...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
Πανέμορφο!!! Πραγματικό έργο τέχνης!!!
And the road becomes my bride
I have stripped of all but pride
So in her I do confide
And she keeps me satisfied
Gives me all I need
Ειλικρινά ; Ειλικρινέστατα ; Αν είχα να διαλέξω ανάμεσα σ'αυτό ή στο R1 για να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου... τ'άλλο δεν το λέω γιατί θα πέσει φάπαΑρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Δεν είμαι σνομπ, κι εγώ σαν έργο τέχνης το βλέπω το Λάμπο. Όσο το φαντάζομαι μέσα στην πόλη όμως πίσω απ'το αστικό λεωφορείο... :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Το ότι είσαι χορτάτος, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να κοιτάζεις το μενού....![]()
ναι αλλα εσυ σε σουβλατζιδικο κοιτας τιμοκαταλογο με αστακους και χαβιαρι...
![]()
Επί του καλιτεχνικού του θέματος πάντως νομίζω οτι η Countach το 1974 ήταν πολύ πιό προχωρημένη σαν σχεδιασμός για την εποχή της.
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
Ασε το άλλο....
Δεν προκαλεί εντάσεις. Όταν μπήκε το Desmosedici, το μισό φόρουμ πλακώθηκε![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ασε το άλλο....
Δεν προκαλεί εντάσεις. Όταν μπήκε το Desmosedici, το μισό φόρουμ πλακώθηκε![]()
εχουμε μεσογειακο (μοτοσυκλετιστικο) ταμπεραμεντο![]()
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Αν την προσέξεις θα δεις ότι έχει πολλές ομοιότητες με την Countach (που επίσης είναι πανέμορφη)Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Επί του καλιτεχνικού του θέματος πάντως νομίζω οτι η Countach το 1974 ήταν πολύ πιό προχωρημένη σαν σχεδιασμός για την εποχή της.
Η Miura... απο τα πιο ανατρεπτικά supercars. Ίσως το πιο χαρακτηριστικό αυτοκίνητο της Lamborghini και το πρώτο παραγωγής με το μοτέρ στο κέντρο... μοναδικό αυτοκίνητο. Η Countach ήταν το βήμα παραπέρα και το τελευταίο πραγματικό Lamborghini, μια και λίγο καιρό μετά ο Ferruccio έχασε τον έλεγχο της εταιρίας με το όνομα του...Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos