Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Κι ανισόρροπους οπαδούς.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αλλά... δεν ξενερώνουμε ποτέ!!!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Κι ανισόρροπους οπαδούς.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αλλά... δεν ξενερώνουμε ποτέ!!!![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
Οχι ακομα.....Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Ειλικρινά δηλαδή ............. πρέπει να στεναχωριέμαι ;;;
![]()
![]()
![]()
![]()
Τα χειροτερα ερχονται..!!!![]()
![]()
Στην Δεσποινα και στο Στελιο πεστα......Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
καλα κατσε να παω στο σπιτι το απογευμα που εχω ντοκουμεντα σε φωτο να διαπιστωσεις και εσυ ποσο "αντιστασιακος" ηταν ο γαυρος την εποχη της χουντας....
το εχουμε ξεσκισει το θεμα με την χουντα ξεκολατε πια...
Και που εισαι...... Παρατα τα φωτοσοπιες που κατασκευαζεις ολο το μεσημερι γιατι θα εκτεθεις....![]()
![]()
O Πλιάτσικας μετακινήθηκε στην Εθνική Ανδρών!!!!
http://www.exedrasports.gr/default.a...=8334&catID=42
Για πες και εσυ τι γνωμη σου....δεν φερνει το τουτο του καπου;Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
οκ.....![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
δεν ειναι φτυστοι;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Στην Δεσποινα και στο Στελιο πεστα......
Και που εισαι...... Παρατα τα φωτοσοπιες που κατασκευαζεις ολο το μεσημερι γιατι θα εκτεθεις....![]()
![]()
καλα, καλα...
αλλος εβαζε θυμαμαι αποσπασματα απο την daily mirror ως αδιασειστα αποδεικτικα στοιχεια....:a13:![]()
Α... Εχω και αλλα αποσπασματα.......Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
καλα, καλα...
αλλος εβαζε θυμαμαι αποσπασματα απο την daily mirror ως αδιασειστα αποδεικτικα στοιχεια....:a13:![]()
Απο την κατοχη πιανει το αρχειο μου......
Ορεξη να εχεις......
![]()
ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 1Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ....Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
ομως.................
εδειξε οτι ειναι ομαδα με φοβερη για τα ελληνικα δεδομενα, κυκλοφορια της μπαλλας!!!!!!!!
Ακομα και στην αρχη του αγωνα που το σκορ ηταν 0-0, η ΑΕΚ προσπαθουσε απεγνωσμενα να παρει τη την κατοχη της μπαλλας και δεν μπορουσε!
οταν ο ΠΑΟ δεσει και ο Τεν Κατε διορθωσει καποια λαθακια με πρωτο και καλυτερο το κεντρο της αμυνας που ο 1 παικτης πρεπει να ειναι ο Σιμαο ..........
και οταν λυθουν τα ποδια των παικτων απ την προετοιμασια.............Ο ΠΑΟ απλα δεν θα παιζεται!!!!!!!
στην ελλαδα ομως που ζουμε εχουμε μαθει να κρινουμε εκ του αποτελεσματος και μονο!!!!
εδω θα ειμαστε και θα τα λεμε!!!!!!!!!!!!!!
οι πιο πολλες μεγαλες ευρωπαικες ομαδες ξεκινησαν με γκελες...και απεναντι σε μικρους αντιπαλους , οχι σε ντερμπι
ο Παναθηναικος ειχε προετοιμαστει αγωνιστικα και ψυχολογικα για τους προκριματικους του C.L.
ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΕ
η ηττα στο ντερμπι δεν σημαινει τιποτα....ενα γκολ διαφορα το οποιο με μια νικη στο δευτερο παιχνιδι μπορουμε να περασουμε μπροστα στις ισοβαθμιες.....![]()
καλο θα μας κανει για να μην ερθουν τρελες γκελες με τις μικρες ομαδες...
οσο για την κυκλοφορια της μπαλας....ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ
κυριως αναλλωνεται σε παραλληλη κυκλοφορια η οποια ειναι καλή για να κρατας το σκορ και οχι να ανοιγεις κλειστες αμυνες
η μονη φορα που ειδα καλη πραγματικα κυκλοφορια της μπαλας και πραγματικα καλή κινηση απο τους παιχτες ηταν στο πρωτο ημιχρονο με τη ρωσικη ομάδα εντος εδρας ...αλλα το μεγεθος του αντιπαλου δεν προσφερετε για συμπερασματα
κατα την άποψη μου πρεπει και ο ΤΕΝ Κατε να εγκαταλειψει αυτο το συστημα.....δεν προκειται να το παιξει ποτε καλα η ομαδα....και χαραμιζει παιχτες οπως τον Σαλπιγγιδη σε λαθος θεσεις
εγω πιστευω οτι εχουμε το καλυτερο υλικο με εξαιρεση τα σεντερ μπακ και τον τερματοφύλακα....αλλα καμια φορα ενας προπονητης με εμμονες μπορει να το κανει να φαινεται του πεταμου....
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Αυτος δεν ειναι ουτε για Β' Εθνικη ρε....Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
O Πλιάτσικας μετακινήθηκε στην Εθνική Ανδρών!!!!
http://www.exedrasports.gr/default.a...=8334&catID=42
Α ρε Ρεχαγκελ και Ζηκο που ειστε στραβοι και χαζοι τι του βρηκατε.....Και εδω φαινεται μια ακομα ΜΑΛΑΚΙΑ του Φερερ,δυστυχως,που τον εβαζε δεξι/αριστερο μπακ...Ουτε εγω προσωπικα οσο τον ειχα δει μου ελεγε κατι....Ισα ισα που δεν τον ειχα για την ΑΕΚ....
Ρε πως αλλαζουν οι καιροι...Ποσο κοντα ειναι το σωστο απο το λαθος στο ποδοσφαιρο...
Γιατί εμένα μού φαίνεται ότι έχω χρόνια να δω τέτοιο αμυντικό χάφ στην Ελλάδα;Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Αυτος δεν ειναι ουτε για Β' Εθνικη ρε....
Και πόσο μακρυά όμως!Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Ρε πως αλλαζουν οι καιροι...Ποσο κοντα ειναι το σωστο απο το λαθος στο ποδοσφαιρο...![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]