Σελίδα 7 από 28 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910111217 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 411

Θέμα: Τεκμήρια Διαβίωσης

Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr

Εχει να φορολογήσει διάφορα που δεν έχει ακουμπήσει ακόμα (προσόδους απο ομόλογα κλπ) Οσο για τους ξένους : εξαρτάται πώς διαχειρίζονται από το εδώ σύστημα οι πελάτες. Σε ποιανού όνομα είναι το account. Με λίγη καλή θέληση (λέμε τώρα) μπορεί να μαζέψει πολλά από εκεί.

Μέχρι 31/12/2008 ο φόρος υπολογιζόταν σε ΟΛΑ τα πινακίδια πώλησης με ποσοστό 0.15% για ΟΛΟΥΣ (έλληνες , ξένους , μικρούς , μεγάλους) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ χώρας φορολόγησης.

Για το φορολογικό έτος 2009 , καταργείται ο φόρος στα πινακίδια πώλησης .Οι χρηματιστηριακές θα είναι υποχρεωμένες στο τέλος του χρόνου να εκδώσουν βεβαιώσεις που να αναγράφεται η υπεραξία (το κέρδος) από την αγοραπωλησία μετοχών .Αυτή την υπεραξία (αν υπάρχει) θα την προσθέτεις στα έσοδα της φορολογικής σου δήλωσης και θα φορολογείσαι ανάλογα με την κλίμακα σου….

Όσοι φορολογούνται στην Ελλάδα , θα πληρώνουν ότι τους αναλογεί….σωστά

Όσοι φορολογούνται σε άλλες χώρες (ξένες εταιρίες , offshore κ.λ.π) , ΔΕΝ θα πληρώνουν ΤΙΠΟΤΑ…

Άλλη μια καταπληκτική ιδέα για να τα πάρουν από «τους έχοντες και κατέχοντες»

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Αυτή την υπεραξία (αν υπάρχει) θα την προσθέτεις στα έσοδα της φορολογικής σου δήλωσης και θα φορολογείσαι ανάλογα με την κλίμακα σου….
    Όμορφος κόσμος αγγελικά πλασμένος
    Αν έχεις κέρδος στο φορολογώ, αν έχεις ζημιά να πας να γ@μηθείς. :rotflmao: :rotflmao:
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από aldo
    Συγγνώμη ρε παιδια, να πω κάτι? Τόση ώρα γκρίνια ακούω (διαβάζω) και τίποτα άλλο. Καμία πρόταση δεν έχει κανείς? Σαν τον Γιωργάκη που τον κοροϊδεύουν οτι δεν έχει αντιπρόταση γίναμε όλοι?
    Να κάνω εγώ μία πρόταση?
    ΕΝΕΡΓΟ ΚΡΑΞΙΜΟ!!
    Θες φακελάκι doctor? Τώρα επι τόπου τις αρχές!!!
    Με χρεώνεις 4 ευρώ για ένα καφέ που πουλάς χωρίς απόδειξη? Τώρα τη αγορανομία και δεν ξαναπατάω το πόδι μου εδώ (ουτως η άλλως ο επόμενος καφές θα έχει και ροχάλα μέσα).
    Όσο για την παιδεία... Είναι άλλο θέμα. Ακαδημαϊκός είμαι (στα πολύ πρώτα βήματα και ήδη τα παρατάω). Όσο η νεολαία βγαίνει στους δρόμους και φωνάζει οι ακαδημαικοί που δεν εχουν παραδόσεις αξιοποιούν το χρόνο τους (ούτως η άλλως γίνεται αυτό βασικά) κάνοντας consultancy jobs. Αυτά είτε μαύρα είτε δηλωμένα είναι extra λεφτά στην τσέπη για δουλειά που έκαναν όσο παραλληλα τους πλήρωνε το κράτος για να διδάσκουν.
    Εισαι καθηγητής λυκείου και θες ιδιαίτερα? Δώσε απόδειξη αλλιώς καταγγελία! Ούτως η άλλως χαρτζιλίκι παίρνεις κάνοντας τη δουλειά γιατί να το πάρεις μαύρο??? Και τη πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο?
    Αντί να κάνετε νεύμα στους ακράνωτους οτι υπάρχει μπλόκο παρακάτω γιατί δεν τους ΚΡΑΖΕΤΕ (όχι με νεύματα και χαμόγελα)! Ή γιατί δεν λέτε στον αστυνόμο που κάνει πως δεν είδε 'γιατί δεν κάνεις τη δουλειά σου σωστά?' Έσοδα για το κράτος ειναι κι αυτά!
    Αλλά το μόνιμο άγχος είναι μην μας πούνε χαφιέδες και προκειμένου να μας χαρακτηρίσουν έτσι προτιμάμε να πληρώνουμε τους φόρους και να γκρινιάζουμε!!!
    Η πιο ρεαλιστική άποψη!
    Όταν βλέπεις σε μια καφετέρια με χίλια άτομα να γυρίζουν απ' το πρωί, από τραπέζι σε τραπέζι, 50 αποδείξεις, δεν καταλαβαίνεις πως αυτά που κλέβει θα τα επιβαρυνθείς εσύ; Το κράτος χρειάζεται έσοδα! Οι δρόμοι και τα σχολεία δε χτίζονται μόνα τους! Από κάπου πρέπει να εισπραχθούν τα χρήματα αυτά. Αν δε συμβάλλει ένας, τα χρήματα που του αντιστοιχούν, θα τα επιβαρυνθούν όλοι οι υπόλοιποι! Στην ουσία αυτό που δεν κατάλαβαν οι Ε.Ε. είναι πως τα κερατιάτικα που πλήρωναν μέχρι τώρα αδίκως φυσικά οι δημόσιοι υπάλληλοι, τα μετακυλίουν στους Ε.Ε. Σωστά; Δίκαια; Όχι βέβαια... Αλλά πιο δίκαια από την προηγούμενη κατάσταση όπου τα κλεμμένα τα επιβαρύνονταν εξ' ολοκλήρου οι δημόσιοι υπάλληλοι! Το ιδανικό θα ήταν να αποκτήσουμε όλοι φορολογική συνείδηση και να απαιτούμε από τον κλέφτη να είναι συνεπής απέναντί μας! Ρεαλιστικά μιλώντας, το βλέπετε να γίνεται ποτέ αυτό; 'Οπως στρώνουμε θα κοιμηθούμε. Σταματήστε να γκρινιάζετε και γίνετε συνεπείς! Απαιτήστε απόδειξη!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Άλλη μια καταπληκτική ιδέα για να τα πάρουν από «τους έχοντες και κατέχοντες»
    [Spam mode on] Αφού καταφέρνουν και είναι στο μαγαζί ακόμα και είναι έχοντες και κατέχοντες. Αν βγουν και με κέρδος τι να λέμε [spam off]
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΝΕΝΑΣ
    Ναι αυτό εννοώ

η ψήφος είναι το τελευταίο ψήγμα δημοκρατίας, που υποτίθεται ότι έχουμε και ο μόνος τρόπος, να αλλάξει κάτι και εσύ απέχεις

θα μου πεις ότι ακόμα και εμείς που διαμαρτυρόμεθα σε αυτό το νήμα μάλλον κάποιον από αυτούς ψηφίζουμε, γιατί αν δεν γλείφαμε αυτό που φτύνουμε, δεν θα είχαμε αυτά τα καθεστώτα από την δήθεν μεταπολίτευση μέχρι τώρα ( μην σου πω από την απαρχή του κράτους των γραικών)

Θα συμφωνούσα απολύτως μαζί σου αν στην «δημοκρατία» μας το 30% ήταν 30% και δεν κατάφερνε «μαγικά» να το κάνει …51%...
    Επίσης , το ότι ΔΕΝ υποστηρίζω τον σημερινό κοινοβουλευτισμό , δεν σημαίνει ότι ΔΕΝ είμαι δημοκράτης ….(μάλλον το αντίθετο)

Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Απαιτήστε απόδειξη!
    Bρε την απαιτούμε. Το θέμα είναι ότι σου δίνουν την απόδειξη του PDA που έχουν πάρει την παραγγελία οι χαμούρες
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος
    Επίσης σταματήστε να αναφέρεστε στο κράτος σαν να είναι ένας κακός desperado που είναι πονηρός και θέλει το κακό μας! Το κράτος είσαι εσύ κι εγώ! Κι αυτοί που το διαχειρίζονται είναι αυτοί που που εσύ κι εγώ στείλαμε εκεί πάνω! Αν θέλετε να είναι σωστοί αυτοί, το πρώτο πράγμα που έχουμε να κάνουμε είναι να γίνουμε σωστοί πρώτα εμείς! Μην απαιτείτε το αντίστροφο γιατί δε θα γίνει ποτέ! Όταν γίνουμε σωστοί, τότε νομιμοποιούμαστε να κοιτάξουμε γύρω μας και να αρχίσουμε να κατακρίνουμε!

Νέο μέλος
    Επίσης σταματήστε να αναφέρεστε στο κράτος σαν να είναι ένας κακός desperado που είναι πονηρός και θέλει το κακό μας! Το κράτος είσαι εσύ κι εγώ! Κι αυτοί που το διαχειρίζονται είναι αυτοί που που εσύ κι εγώ στείλαμε εκεί πάνω! Αν θέλετε να είναι σωστοί αυτοί, το πρώτο πράγμα που έχουμε να κάνουμε είναι να γίνουμε σωστοί πρώτα εμείς! Μην απαιτείτε το αντίστροφο γιατί δε θα γίνει ποτέ! Όταν γίνουμε σωστοί, τότε νομιμοποιούμαστε να κοιτάξουμε γύρω μας και να αρχίσουμε να κατακρίνουμε!
    FULL, με τα χίλια και με όλα μαζί σου!!!
    Αυτό εννοώ!!!!

Μια ερώτηση να κάνω;

Αν δεν απατώμαι, πριν λίγο καιρό, ο κύριος Αλογοσκούφης μας έλεγε πως η οικονομία μας πάει καλά και πως η κρίση από το εξωτερικό δεν μας επηρεάζει. Αντιθέτως η Ελλάδα δείχνει ρυθμούς ανάπτυξης σημαντικά μεγαλύτερους από τον Μ.Ο. της Ε.Ε.

Παρόλα αυτά και με το πρόσχημα της φοροδιαφυγής, επιβάλει νέα φορολογικά μέτρα. Μέτρα που έχουν μεν χαρακτήρα πάταξης της φοροδιαφυγής, αλλά ας μην γελιόμαστε, "το ταμείων είναι μείον" και για αυτό τα προτείνουν.

Το ερώτημα μου λοιπόν είναι το εξής: Αν πριν λίγο καιρό η οικονομία μας πήγαινε "μπόμπα" και τώρα το ταμείο είναι μείον, αυτό λογικά δεν σημαίνει πως έχει αποτύχει σαν Υπουργός Οικονομίας; Γιατί λοιπόν δεν τον διώχνει ή δεν φεύγει;

Τώρα βέβαια... ψιλά γράμματα για αυτούς τους ανθρώπους, αλλά λεω τώρα.... μήπως υπάρχει ακόμα αυτό που λέγεται φιλότιμο. Αλλά μας έχουν για μαλάκες ... νομίζουν.

Όπως είπε και ο gixxerpap

έννοια σας καριοληδες, και θα έρθει η ωρα σας.......συνεχιστε το βιολάκι σας, μέχρι να ξυπνησουν κι όσοι κοιμουνται ακομα, γαι να νιωσετε την αντίδραση στον τετράπαχο κωλο σας!!!!

Μην απαιτείτε το αντίστροφο γιατί δε θα γίνει ποτέ! Όταν γίνουμε σωστοί, τότε νομιμοποιούμαστε να κοιτάξουμε γύρω μας και να αρχίσουμε να κατακρίνουμε!
    Δεν το νομίζω φίλε μου. Ρίξε μια ματιά στα σκάνδαλα των τελευταίων 2 χρόνων πχ και πες μου αν δικαιούσαι ή όχι να κατακρίνεις.
    Στο κάτω κάτω εθελοντικά προσφέρθηκαν να βγάλουν την χώρα απ΄τον βούρκο της διαφθοράς και να την πάνε περήφανα στον 21ο αιώνα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Δεν το νομίζω φίλε μου. Ρίξε μια ματιά στα σκάνδαλα των τελευταίων 2 χρόνων πχ και πες μου αν δικαιούσαι ή όχι να κατακρίνεις.
    Στο κάτω κάτω εθελοντικά προσφέρθηκαν να βγάλουν την χώρα απ΄τον βούρκο της διαφθοράς και να την πάνε περήφανα στον 21ο αιώνα.
    Ναι αλλά κατακρίνεις μόνο τον κάθε πολιτικό που εναπλάκει στο σκάνδαλο τον οποίο στην τελική εσύ κι εγώ ψηφίσαμε... Το άλλο μέλος της κοινωνίας γιατί το αφήνεις "στην απ'έξω" δηλαδή?
    Στην τελική τον κάθε πολιτικό τον "τιμωρείς" και με την ψήφο σου αργότερα, ο άλλος που μπλέχτηκε βγαίνει και μάγκας απο πάνω. ΓΙΑΤΙ???? Κλεισ'του και αυτού το μαγαζί όπως μπορείς!!! Να μάθει τι πάει να πει κοινωνία!!!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Αυτό που λέω είναι πως αν κλέβεις, δε μπορείς να ωρύεσαι και να χτυπιέσαι γιατί δεν πιάνουν όλους τους υπόλοιπους εκτός από σένα! Αυτό το απλό! Όταν κατηγορείς αυτούς που είναι υπεύθυνοι να πατάξουν την κατάσταση, για την οποία έχεις μερίδιο ευθύνης, λες κάτι που κατά βάθος δεν το πιστεύεις πραγματικά, υποβαθμίζοντας έτσι την αξιοπιστία αυτών που νομιμοποιούνται να κατακρίνουν.

Χαμός

Πήγα να δώσω το μάθημα και έγιναν 100 posts

Aldo, τί πάει να πει "εγώ κι εσύ ψηφίσαμε". Δηλαδή το 60% του εκλογικού σώματος που δεν τους ψήφισε μπορεί άνετα να φασκελώσει;

Η μόνη άμυνά τους είναι η ανοχή μας. Κάποιος είπε να καταφύγουμε σε Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για να δικαιωθούμε στο θέμα. Να χάσουμε δηλαδή κι άλλα λεφτά, κι άλλο χρόνο και να κάνουμε και μια τρύπα στο νερό. Όποιος έχει καταφύγει νομικά εναντίον του κράτους ξέρει τι εννοώ.

Το πρόβλημα είναι η ανοχή, αλλά και η αφέλεια του κόσμου. Πραγματικά, πόσους άκουσα να ισχυρίζονται πως στήριξαν την κυβέρνηση με την ψήφο τους, επειδή εγγυάται ασφάλεια και καλύτερο μέλλον; Πόσους από όσους γράφουν τώρα είναι σε αυτή την κατηγορία; Πόσοι συνεχίζουν να το πιστεύουν; Πόσοι είναι εν τέλει τόσο ρόμπες και κομφορμιστές ;

Δε θέλω σε καμία περίπτωση να κάνω αριστερίστικη προπαγάνδα, αλλά η ανευθυνότητα και η ανικανότητα του Υπουργείου Οικονομικών έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Με την ανάληψη της Υπουργίας από τον Αλογοσκούφη, αυξάνεται κατά 1% ο ΦΠΑ. Οι δείκτες φαίνονται καλοί, αλλά η ακρίβεια και ο πληθωρισμός καλπάζουν. Τα ταμεία ζητούν μεγαλύτερες εισφορές από τους εργαζόμενους, και δηλώνουν ότι σε 10 χρόνια θα αδυνατούν να παρέχουν συντάξεις. Τα ασφάλιστρα αυξάνονται. Τα καύσιμα ακριβαίνουν. Αλλά σύμφωνα με τον κύριο Αλογοσκούφη, όλα βαίνουν καλώς και η Ελλάδα είναι ανεπηρέαστη από τη διεθνή κρίση. Οι φόροι αυξάνονται αδιακρίτως και τώρα επανέρχονται τα τεκμήρια διαβίωσης.

Και ερωτώ

Ένας υπουργός που παρέλαβε μια οικονομία σε κακή κατάσταση, και μέσα σε 5 χρόνια την έφερε σε χειρότερη από ότι ήταν, επαναφέροντας μάλιστα μέτρα που το 2003 καταργήθηκαν ως αντιλαϊκά και αναχρονιστικά, είναι αποτυχημένος ή όχι; Δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν είχε χρόνο. Είναι όμως διαρκώς στο απυρόβλητο. Σε ερώτηση για το αν πιστεύει ότι δεν πάει καλά η οικονομία, απάντησε με στόμφο ότι εγκατέλειψε ακαδημαϊκή καριέρα, για να αναλάβει την Υπουργία. Σώπα ρε Αλογοσκούφη ααδημαϊκέ!

Και ξαναερωτώ
    Πόσο ρόμπες νιώθουν όσοι τους ανέδειξαν; 2 φορές μάλιστα. Εκτός αν οι σχέσεις τους με την κυβέρνηση είναι καθαρά πελατειακές, οπότε να το παραδεχτούν και να λιθοβολιστούν πάραυτα.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από doomantia
    Χαμός
    ......................
    φίλε εδώ είσαι. Λάθος site! Έφυγες..

Νέο μέλος
    Λοιπόν...
    1) Στις προηγούμενες εκλογές δεν ψήφισα καθόλου!!! Για λόγους που δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί θα βγώ εκτός θέματος.
    2) Αν το 60% λύσει τα προβλήματά του φασκελώνοντάς με ας το κάνει!!! Εγώ δεν παρεξηγούμαι ισα-ισα το βλέπω ως κοινοφελές έργο!
    3) Το πρόβλημά μας είναι ο Αλογοσκούφης και ο κάθε Αλογομούρης??? Σκοπός είναι να βρεθεί μια λύση μακροχρόνια και να βγούμε απο τα τωρινά δεδομένα! Όλα όσα εισηγείται ο Αλογοσκούφης είναι προσωρινές λύσεις για εμένα! Θα υπάρξει μία ανακαμπή και μετά όλα θα καταργηθούν μέχρι να ξαναπιάσει πάτο η οικονομία.
    4) Sorry κιόλας αλλά για την βενζίνη και τις τιμές του πετρελαίου δεν φταίει κανεις στη Ελλάδα... Φταίμε για την κερδοσκοπία που προκλήθηκε και που δεν κράξαμε κόσμο!
    Εγώ προτείνω να αλλαξουμε πρώτα από ολα εμείς νοοτροπία!

Σελίδα 7 από 28 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910111217 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Aλλα επίπεδα διαβίωσης...
    από guzzistas στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 04/09/2011, 12:08
  2. Ερώτηση για τα νέα ΤΕΚΜΗΡΙΑ
    από trumpet στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 09/09/2008, 16:40

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα