Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
Εχει να φορολογήσει διάφορα που δεν έχει ακουμπήσει ακόμα (προσόδους απο ομόλογα κλπ) Οσο για τους ξένους : εξαρτάται πώς διαχειρίζονται από το εδώ σύστημα οι πελάτες. Σε ποιανού όνομα είναι το account. Με λίγη καλή θέληση (λέμε τώρα) μπορεί να μαζέψει πολλά από εκεί.
Μέχρι 31/12/2008 ο φόρος υπολογιζόταν σε ΟΛΑ τα πινακίδια πώλησης με ποσοστό 0.15% για ΟΛΟΥΣ (έλληνες , ξένους , μικρούς , μεγάλους) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ χώρας φορολόγησης.
Για το φορολογικό έτος 2009 , καταργείται ο φόρος στα πινακίδια πώλησης .Οι χρηματιστηριακές θα είναι υποχρεωμένες στο τέλος του χρόνου να εκδώσουν βεβαιώσεις που να αναγράφεται η υπεραξία (το κέρδος) από την αγοραπωλησία μετοχών .Αυτή την υπεραξία (αν υπάρχει) θα την προσθέτεις στα έσοδα της φορολογικής σου δήλωσης και θα φορολογείσαι ανάλογα με την κλίμακα σου….
Όσοι φορολογούνται στην Ελλάδα , θα πληρώνουν ότι τους αναλογεί….σωστά
Όσοι φορολογούνται σε άλλες χώρες (ξένες εταιρίες , offshore κ.λ.π) , ΔΕΝ θα πληρώνουν ΤΙΠΟΤΑ…
Άλλη μια καταπληκτική ιδέα για να τα πάρουν από «τους έχοντες και κατέχοντες»
![]()
![]()
![]()