Σελίδα 113 από 297 ΠρώτοΠρώτο ... 1363103108109110111112113114115116117118123163213 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.681 έως 1.695 από 4453

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    εγω απορώ με μερικούς που λενε "αυτα τα λεφτα ειχε η ΑΕΚ αυτους πηρε..."

μαλλον δεν εχετε παρακολουθήσει τα μεταγραφικα...

ο Δωνης ειπε οτι θα παιζει με 4-4-2 σε ρομβο απο δω και στο εξης και λογικα θα κατεβαίνει ετσι η ομαδα

------------------------------------Saja------------------------------------------
    -------Ramos----------Majstorovic----------Κυργιάκος----------JuanFran------
    -------------------------------------Ρίκκα----------------------------------------
    -----------------------Μπασινάς-------------------Pelletieri--------------------
    ------------------------------------Scocco---------------------------------------
    ---------------------------Djebbour--------- Blanco---------------------------

θα εναλλάσσονται με Edinho, Πλιατσικα,Γεωργέα, Αλεξόπουλο, Ηetemaj αναλογα τον αντίπαλο και το συστημα μας (γαμω το 4-3-3 σας το ειπα?... ελεος ρε Δωνη!!!)

και θα εχουν Macho, Manduca, Καφέ, Λαγό, Alves, Nsaliwa,ως εφεδριες

οι νεαρότατοι Γκέντσογλου, Παυλής, Burns,Ζορμπάς, Ταχτσίδης, Κουτρομάνος μπορει να βοηθησουν σε ευκολα παιχνιδια

η ΑΕΚ εχει ενα πληρες και ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ και ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΟ ροστερ...
    not bad..

θεωρητικα βεβαια αλλα θελει τυχη κ χρονο στη αρχη(αυτο το αρ ακρο στην αμυνα δεν μου ...πολυγεμιζει το ματι μεχρι στιγμης)
    πρωταθλητης Ευρωπης

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Γιατί εμένα μού φαίνεται ότι έχω χρόνια να δω τέτοιο αμυντικό χάφ στην Ελλάδα;
    B' Εθνικη σου λεω μην επιμενεις

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    - χασαμε απο μια ανυπαρκτη ομαδα με ροστερ ομαδας β εθνικης

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    B' Εθνικη σου λεω μην επιμενεις

:rotflmao: :rotflmao:
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Γιατί εμένα μού φαίνεται ότι έχω χρόνια να δω τέτοιο αμυντικό χάφ στην Ελλάδα; Και πόσο μακρυά όμως!
    re agorina tin paleueis????

eides se ena paixnidi na exei kali apodosi o pliatsikas....kai xafnika EXEIS XRONIA NA DEIS TETOIO XAF STHN ELLADA;;;;

re mipws eisai LIGO upervolikos?

diladi an se duo sunexomena paixnidia paei xalia, ti tha peis?

den lew an tha deixei i oxi, alla parto me regoulo

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    re agorina tin paleueis????

eides se ena paixnidi na exei kali apodosi o pliatsikas....kai xafnika EXEIS XRONIA NA DEIS TETOIO XAF STHN ELLADA;;;;

re mipws eisai LIGO upervolikos?

diladi an se duo sunexomena paixnidia paei xalia, ti tha peis?

den lew an tha deixei i oxi, alla parto me regoulo
    Όχι,δεν τον έχω ξαναδεί τόσο καλό γιατί πρώτη φορά έπαιξε στη θέση του.Στ' αλήθεια σού λέω μού έκανε φοβερή εντύπωση.
    Δεν ενθουσιάζομαι αλλά το παληκάρι έχει πολύ μέλλον.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΣ Το avatar του/της ΚΑΠΛΑΝΙ
    Όχι,δεν τον έχω ξαναδεί τόσο καλό γιατί πρώτη φορά έπαιξε στη θέση του.Στ' αλήθεια σού λέω μού έκανε φοβερή εντύπωση.

Το οποιο ξεκινησε καλωντασ τον ο Ρεχαγκελ στην εθνικη.
    Μαλλον του εκανε και αυτουνου εντυπωση:smilea:
    ΚΑΠΛΑΝΙ

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 1Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ....

οι πιο πολλες μεγαλες ευρωπαικες ομαδες ξεκινησαν με γκελες...και απεναντι σε μικρους αντιπαλους , οχι σε ντερμπι
    ο Παναθηναικος ειχε προετοιμαστει αγωνιστικα και ψυχολογικα για τους προκριματικους του C.L.
    ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΕ

η ηττα στο ντερμπι δεν σημαινει τιποτα....ενα γκολ διαφορα το οποιο με μια νικη στο δευτερο παιχνιδι μπορουμε να περασουμε μπροστα στις ισοβαθμιες.....

καλο θα μας κανει για να μην ερθουν τρελες γκελες με τις μικρες ομαδες...

οσο για την κυκλοφορια της μπαλας....ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ
    κυριως αναλλωνεται σε παραλληλη κυκλοφορια η οποια ειναι καλή για να κρατας το σκορ και οχι να ανοιγεις κλειστες αμυνες

η μονη φορα που ειδα καλη πραγματικα κυκλοφορια της μπαλας και πραγματικα καλή κινηση απο τους παιχτες ηταν στο πρωτο ημιχρονο με τη ρωσικη ομάδα εντος εδρας ...αλλα το μεγεθος του αντιπαλου δεν προσφερετε για συμπερασματα

κατα την άποψη μου πρεπει και ο ΤΕΝ Κατε να εγκαταλειψει αυτο το συστημα.....δεν προκειται να το παιξει ποτε καλα η ομαδα....και χαραμιζει παιχτες οπως τον Σαλπιγγιδη σε λαθος θεσεις

εγω πιστευω οτι εχουμε το καλυτερο υλικο με εξαιρεση τα σεντερ μπακ και τον τερματοφύλακα....αλλα καμια φορα ενας προπονητης με εμμονες μπορει να το κανει να φαινεται του πεταμου....

Συμφωνω σε πολλα απο αυτα που λες...

Ειχαμε κατοχη και κυκλοφορια της μπαλας επειδη η ΑΕΚ μας εχει δωσει χωρο, οντας ταμπουρωμενη πισω σε ολη την διαρκεια του αγωνα.

Απο μονο του δεν λεει τιποτα, ειναι ενα θετικο στοιχειο σιγουρα, αλλα θα επρεπε να βρουμε τροπο να "ξεκλειδωσουμε'' και την αμυνα της ΑΕΚ.

Πιστευω οτι η ομαδα ηταν στημενη λαθος και σιγουρα ο μεγιστος Σαλπι (για μενα ο καλυτερος παικτης που εχουμε αυτη την στιγμη) δεν επρεπε να παιζει στην θεση που του υποδειχθηκε.

Ολα αυτα βεβαια λεγονται κατοπιν εορτης και αφου παρακολουθησαμε την εξελιξη του αγωνα...

Ισως (χωρις να θελω να γινω προπονητης εξεδρας) ο Σαλπιγγιδης ταιριαζει καλυτερα να παιζει διπλα στον Σοουζα και οχι πισω του.

Για τον Τεν Κατε ομως διαφωνω στο οτι εχει εμμονες....εμεις εχουμε εμμονες με την ελειψη ποδοσφαιρικης παιδειας.

Ειναι εμφανες οτι δοκιμαζει πραγματα και στησιματα μεχρι που να καταληξει σε ενα σχημα που θα εκμεταλευται το 100% των δυνατοτητων ολων των παικτων...εχει δωσει μεχρι στιγμης δικαιωμα συμμετοχης σε ολους τους παικτες και αυτο ειναι ενδεικτικο του οτι ουτε κολλημενος ειναι, ουτε ακολουθει τις "προσταγες" της εξεδρας, των αποδυτηριων και της διοικησης (εαν αυτες υπαρχουν)

Αν εχει καποιος εμμονη φιλε zzr250 αυτοι ειμαστε εμεις, με την ελειψη ποδοασφαιρικης παιδειας και την απαιτηση να παιζει μπαλαρα η ομαδα μεσα σε δυο-τρεις μηνες, ενω εχει αλλαξει σχεδον ομο το δυναμικο των παικτων.

Υπομονη θελει και ψυχραιμια. Η ομαδα αυτη θα παιξει μπαλα! Ας μην τους σταυρωσουμε ακομα δεν ξεκινησανε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΠΛΑΝΙ
    Το οποιο ξεκινησε καλωντασ τον ο Ρεχαγκελ στην εθνικη.
    Μαλλον του εκανε και αυτουνου εντυπωση:smilea:
    auto twra to thewreis epixirima??
    edw pire ton avraam amesws molis pige sotn gauro :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Α... Εχω και αλλα αποσπασματα.......

Απο την κατοχη πιανει το αρχειο μου......

Ορεξη να εχεις......

Ναι φυσικά ........... από έγκυρες πηγές έμαθα ότι οι παναθηναϊκοί είναι όλοι δοσίλογοι !!!
    Είναι άλλωστε γνωστή και η φωτό από τις θερμοπύλες που ο Εφιάλτης φόραγε χιτώνα με σήμα το τριφύλλι !!!
    Και την Κερκόπορτα οπαδός του ΠΑΟ την άνοιξε !!!

Εδώ κανονικά θέλει το emoticon με το "χερογλύκανο" αλλά δεν θα το βάλω !!!

Αν δεν το πιάνετε το υπονοούμενο ...............

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Ο Πλιάτσικας μαζί με τον Σαριέγκι έπρεπε κατά την άποψή μου να έχουν δεί ΚΑΙ δεύτερη κίτρινη !!!
    Δεν με εντυπωσίασε πάντως ...........

Ο Πλιατσικας ηταν αυτος με το ντεκαπαζ;

Σαν Βερολινεζος gay εμοιζε... (καλη μεταγραφη για τον γυαρο by the way)

Οκ, το παλικαρι επαιξε σε ενα παιχνιδι με παθος (ξυλο δηλαδη), αυτο δεν τον κανει παικταρα.

Ναι το ξυλο ειδανε ο Ρεχαγκελ και ο Ζηκος ο οποιος δηλωσε οτι αν ο Πλιατσικας δεν παιξει σε μεγαλη ευρωπαικη ομαδα θα κοψω το κεφαλι μου(ή καπως ετσι ακραιο τελος παντων)...

Ελα ρε παιδια....Λιγο ψυχραιμια

Ναι το ξυλο ειδανε ο Ρεχαγκελ και ο Ζηκος ο οποιος δηλωσε οτι αν ο Πλιατσικας δεν παιξει σε μεγαλη ευρωπαικη ομαδα θα κοψω το κεφαλι μου(ή καπως ετσι ακραιο τελος παντων)...

Ελα ρε παιδια....Λιγο ψυχραιμια

εμεις να δειξουμε ψυχραιμια;

μηπως εσεις ειστε λιγο υπερβολικοι "θεοποιοντας" εναν παικτη απο ενα παιχνιδι και μονο;

Φαντασαου να ερχοταν ο Βυντρα και να εκανε το πρωτο του παιχνιδι με την Μπαρτσελονα εντος....θα ειχαμε μεινει ολοι μ@λ@κες και θα λεγαμε για την ταλνταρα και τον παικταρα....τα πραγματα δεν ειναι ετσι ομως....

<<Εσεις>> εννοεις τους ΑΕΚτζηδες του φορουμ ή τον Ρεχαγκελ,τον Ζηκο,τον Δωνη και τους λοιπους βοηθους και συνεργατες??

<<Εσεις>> εννοεις τους ΑΕΚτζηδες του φορουμ ή τον Ρεχαγκελ,τον Ζηκο,τον Δωνη και τους λοιπους βοηθους και συνεργατες??

Ολους...

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από cityfly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3850
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2009, 12:06

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα