Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 57

Θέμα: Σας έχει πέσει καμμιά φορά η Vstrom?

Artificial Spammer Το avatar του/της Elle
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
    Στη Θεσσαλία είναι το ασφαλιστήριο. Ανά την Ελλάδα υπάρχουν διαφορετικές τιμές ασφαλίστρων με τα πιο ακριβά να είναι στην Αττική.
    Γιατί δεν μαζευόσαστε καμμιά 10αριά άτομα και να 'ρθείτε να ασφαλίσετε τις V-Strom σας στη Θεσσαλία; Αλλά αν είναι για 30 ευρώ διαφορά το κόστος εντάξει είναι η Αττική βρε παιδιά!
    :a36: Θεσσαλικό κλιμάκιο :a36:
    :a07:Τη λένε Μαίρη
    Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8

Εμ έλα που δεν είναι 30?....
    170? δίνω το χρόνο για την ασφάλεια και υποτίθεται ότι είναι και φτηνή...
    Θα παίζει κάποιο ρόλο ότι έιναι γνωστή (General trust) αλλά ξέρω 'γω,... και οι λιγότερο γνωστές την κάνουν την δουλειά τους (σε γλυτώνουν απο κλήσεις)..

Ε τότε έλα στη Θεσσαλία. Και μη σας πει κανείς οτι πρέπει ο ασφαλιστής να είναι στον
    τόπο διαμονής γιατί είναι λάθος. Μπορείς να ασφαλήσεις τη μοτοσυκλέτα σου οπουδήποτε
    εντός Ελλάδας. Αφού τα κεντρικά γραφεία των περισσοτέρων ασφάλειών βρίσκονται στην
    Αθήνα, από εκεί και πέρα αναλαμβάνουν οι ασφαλιστές το ρόλο του μεσίτη αφού
    μπορούν και σου παρέχουν όχι μόνο μία αλλά διάφορες ασφάλειες όπως την Commercial,
    την Intersalonica κτλ. Η διαφορά της τιμής ανα πόλη μπαίνει σίγουρα στην τσέπη του
    εκάστοτε ασφαλιστή γιατί άλλα ενοίκια γραφείου και λοιπά έξοδα πληρώνει κάποιος
    ασφαλιστής για το γραφείο του σε Αθήνα, άλλο σε Πάτρα κι άλλο κάπου στη Θεσσαλία.
    Σκέψου οτί αν 2 ασφαλιστές ο πρώτος στην Πάτρα και ο δεύτερος στη Λαμία βγάζουν
    το μήνα 30 ετήσια ασφαλιστήρια συμβόλαια για την Intersalonica, τo κέρδος αν ήταν
    το ίδιο θα άφηνε τον ασφαλιστή στην Πάτρα με λιγότερα χρήματα γιατί στην Πάτρα τα
    ενοίκια στοιχίζουν περισσότερο, ενώ ο ασφαλιστής στη Λαμία θα κερδίζει περισσότερα
    διότι τα πάγια έξοδα είναι λιγότερα και επομένως περισσότερα χρήματα στο χέρι...
    Η διαφορά της τιμής πάει στην τσέπη του ασφαλιστή για να καλύψει το γραφείο.
    Συνεπώς, εμείς πληρώνουμε τη διαφορά στο γραφείο.
    Και ένα άλλο παράδειγμα για να το εξηγήσω και πιο απλά. Μένω στο Βόλο. Το ανδρικό κομμωτήριο π.χ. στη γειτονιά μου στοιχίζει 7 ευρώ. Ενώ στο κέντρο 9 με 10 ευρώ. Στην
    Αθήνα πόσο στοιχίζει; Αν αυτός στο κέντρο έπαιρνε τα ίδια χρήματα
    με αυτόν που έχει μαγαζί λίγο παραέξω, θα έπρεπε να το κλείσει γιατί δε θα έβγαζε τίποτα.
    Και γιατί τότε να υπάρχουν μαγαζιά στο κέντρο; Για να πληρώνουμε παραπάνω για
    τα ενοίκια των μαγαζιών τους; Όχι! Αλλα για να προσελκύσουν τα μαγαζιά περισσότερο κόσμο.

λιγο μετα που την αγορασα ξεκιναω για καφε και ερχεται η γυναικα μου. σταματαω στην γωνια να πουμε δυο κουβεντες κατεβαζω το ποδι να πατησω και παταω μια πετρουλα. φευγει το ποδι γερνει η μηχανη παρτον κατω τον χρησταρα. για να μην παθει ζημια η μηχανη εβγαλα και τον κωλο μου προς τα εξω και σακατευτηκα. δυο μηνες πονουσε το κωλομερι. η μηχανη μια γρατζουνια στο καγκελο.

E, αυτά δυνήθως στην αρχή γίνονται που δεν ξέρουμε ακόμα
    με τι έχουμε να κάνουμε

Νέο μέλος

Ασφάλιστρα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
    Γιατί δεν μαζευόσαστε καμμιά 10αριά άτομα και να 'ρθείτε να ασφαλίσετε τις V-Strom σας στη Θεσσαλία; Αλλά αν είναι για 30 ευρώ διαφορά το κόστος εντάξει είναι η Αττική βρε παιδιά!
    Καλησπέραααα!!! Πριν δύο μήνες ασφάλισα και εγώ το στρώμα μου στην com.val όπως και ο elle.
    Έλα όμως που εγώ πλήρωσα 132 το εξάμηνο.Βέβαια έβαλα και οδική βοήθεια το οποίο κόστισε 18Ε παραπάνω άντε βάλε και το ΦΠΑ εε και πάλι τα 55 με τα 132 είναι μεγάλη διαφορά. (Να πω ότι το ασφαλιστήριο μου είναι ίδιο ακριβώς με του elle συν την οδική). Άρα 264Ε το χρόνο!Που 110Ε.Μάλλον είναι πολύ πιο ακριβά στην αθήνα. Δεν ξέρω μάλλον θα αλλάξω ασφαλιστική η θα πάω επαρχία.

Νέο μέλος

πέσιμο

Να πω και εγώ την τούμπα μου...
    Καταρχάς το στρομάκι είναι η πρώτη μου μηχανή ούτε παπί πριν... Ε την πρώτη μέρα που την παρέλαβα σιγά σιγά μέχρι να την μάθω λίγο. Όλα καλά μέχρι να τελειώσει η πρώτη μου βόλτα. Ε όταν
    γύρισα σπίτι μετά από 120 κμ πήγα να την παρκάρω και εκεί που σβήνω και δεν έχω κατεβάσει ακόμα το σταντ γέρνω λίγο στο πλάι να δω κάτι.Τι το 'θελα.Πήρε κλίση και μετά βρέθηκα να παλεύω να την κρατήσω.Μάταια την άφησα σιγά σιγά να πέσει. Τελικός απολογισμός : μια γρατζουνιά στο κάγκελο, μια στην μανέτα του συμπλέκτη και βγήκε και το πλαστικό από το φλας το οποίο ξαναμπήκε χωρίς πρόβλημα. Δόξα το θεό μέχρι τώρα μετά από 4500 κμ κανένα πέσιμο...
    Να προσέχουμε και πάντα όρθιοι.

264 ευρώ ετήσια;;;;:hypnotize :hypnotize
    Βουρ για επαρχία παιδιά! Γλιτώνετε πάνω από 100 ευρώ!
    Πάντα όρθιος φίλε!

original Mελος Το avatar του/της nic mor
    καλημερα
    εγω για dl 650 abs k7 δινω 210 εουρος ετησιο
    με τις κλασικες καλιψεις + οδικη και νομικη προστασια
    δεν ειναι και παρα πολλα πιστευω για αθηνα παντα
    no one will judge me..

Μ.Γ.Δ

Εγω δινω 140 ευρω ετησιως για DL 650 K7 και ειμαι απο νησι.
    ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ KANOYN ΣΧΕΔΙΑ Ο ΘΕΟΣ ΓΕΛΑΕΙ

Παλαιό μέλος
    200 δινω και μενω α8ηνα

ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ V STROM650 Η ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΠΑΡΩ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΕΙ ΤΑΞΙΔΙ.ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΕΡΒΙΣ,ΑΚΡΙΒΟ;

Παλιο μηχανακι ειναι. Μην το παιρνεις. ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ ΤΟΣΟΙ τ ο εχουμε εδω μεσα μονο και το εχουμε σκυλομετανιωσει.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

και εγω το σκυλομετανιωσα που δεν το πηρα πιο νωρις...

Arrow ok

ok me peisate tha to parw..........alla phga kai rwthsa kai mou eipan oti exei 7600,anebhke h timh tou..kai otan allaksei o xronos tha paei 8100.......2009.....

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Έχει κανείς καμμιά ιδέα?
    από kxIII στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2006, 09:46
  2. Σας έχει τύχει;;;;
    από marine521 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 17/12/2005, 22:07
  3. Ποσο σας έχει στοιχίσει η αγαπη σας εώς τώρα (χοντρικά)
    από MikeZ στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2005, 11:48
  4. Σας εχει παρουσιαστει αυτο το προβλημα
    από iannis στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 30/06/2004, 15:03
  5. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 16/04/2004, 16:10

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε