Σελίδα 13 από 28 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213141516171823 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 411

Θέμα: Τεκμήρια Διαβίωσης

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
    Αρση της μονιμοτητας και αποκοματικοποιηση.
    συμφωνω!!!!

Κι αν το πρωτο ειναι ευκολο και εχει ηδη ψιλοεφαρμοστει για τις νεες προσληψεις .....
    ανεκδοτακι ???
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Αν ηξερες ποσες εταιριες συμβουλων πληρωνει το δημοσιο για "αναδιαρθρωσεις" "business plans" κλπ κλπ..........................

Ασε

Ενας τροπος υπαρχει μονο.

Αρση της μονιμοτητας και αποκοματικοποιηση.

Κι αν το πρωτο ειναι ευκολο και εχει ηδη ψιλοεφαρμοστει για τις νεες προσληψεις , το δευτερο ειναι σαν να προσπαθεις να βγαλεις το μουνι απο το κεφαλι του αντρα.
    Απόλυτα σωστός.....

Άλλο να κάνουν business plans για να παίρνουν μίζες οι δικοί τους και άλλο να το κάνουν για ουσιαστικούς λόγους.

Τέλος πάντων, bottom line είναι ότι οι μισοί έλληνες είναι κρατικοδίαιτοι..... Με αυτό σαν δεδομένο πως να βγάλεις προϋπολογισμό ρε παιδιά? Σε ποιο άλλο κράτος παίζει αυτό?

Trooper δλδ υπάρχουν δημόσιοι υπάλληλοι που κάνουν υπερωρίες και πήζουν? Γιατί εγώ δεν έχω γνωρίσει κανέναν δημόσιο υπάλληλο να διαμαρτύρεται για κάτι τέτοιο...........

Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
    Trooper δλδ υπάρχουν δημόσιοι υπάλληλοι που κάνουν υπερωρίες και πήζουν? Γιατί εγώ δεν έχω γνωρίσει κανέναν δημόσιο υπάλληλο να διαμαρτύρεται για κάτι τέτοιο...........
    εγω ομως εχω γνωρισει αρκετους stako.φυσικα οι αναγκες που υπαρχουν ειναι παραπανω απο τις δυνατοτητες τους και ετσι ακομα και αυτοι χανονται μπροστα στα προβληματα που πρεπει να αντιμετωπισουν αλλα υπαρχουν και δημοσιοι υπαληλοι που κανουν οτι μπορουν και κατι παραπανω.μην εισαι ισοπεδωτικος...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    εγω ομως εχω γνωρισει αρκετους stako.φυσικα οι αναγκες που υπαρχουν ειναι παραπανω απο τις δυνατοτητες τους και ετσι ακομα και αυτοι χανονται μπροστα στα προβληματα που πρεπει να αντιμετωπισουν αλλα υπαρχουν και δημοσιοι υπαληλοι που κανουν οτι μπορουν και κατι παραπανω.μην εισαι ισοπεδωτικος...

Για τι ποσοστό πιστεύεις μιλάμε?

http://portal.kathimerini.gr/4dcgi/_...02/2007_179482

http://sup.kathimerini.gr/xtra/media.../diafthora.htm

<<ένα μικρό κομμάτι της συνολικής φοροδιαφυγής στην Ελλάδα, η οποία υπολογίζεται από την Παγκόσμια Τράπεζα στο 28,6% του ΑΕΠ ή σε 52 δισ. ευρώ. Προφανώς, στο ποσό αυτό περιλαμβάνονται τα «φακελάκια» και τα «γρηγορόσιμα» των φυσικών προσώπων και όχι μόνο των επιχειρήσεων που λαμβάνουν υπόψη οι παραπάνω δείκτες.>>

52,000,000,000 ευρω δηλαδη περιπου 5,000,000,000,000 δραχμες αν δεν κανω λαθος....

Μιλαμε για τεραστια νουμερα τα οποια ο κυριος Αλογοσκουφης δεν ακουμπαει καν....

Εκτος αυτου εχουμε το πλεον αδικο φορολογικο συστημα στα οποια οι εμμεσοι φοροι ειναι παρα πολλοι μεγαλοι...

Και θα γινει ακομα πιο αδικο και καταπιεστικο το φορολογικο μας συστημα με τα νεα <<μετρα>>

Δεν ειμαι οικονομολογος/φοροτεχνικος/ή κατι τετοιο για να αναλυσω τα ακριβη αιτια που συμβαινει αυτο αλλα οσο ψηφιζουμε τους ιδιους/κλεβουμε/λαδωνουμε/κανουμε ρουσφετια και γενικα συντηρουμε την διαφθορα αυτα θα εχουμε....

Καλη δυναμη

Για τι ποσοστό πιστεύεις μιλάμε?
    οτι και να πουμε απο τη στιγμη που δεν εχει γινει ερευνα, λογια του αερα θα πουμε.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    διαβαζω τοσες μερες το θρεντακι και μεσα σε αυτο ανθρωπους που εκτιμω ιδιαιτερα και ειναι γνωστες του οικονομικου συστηματος και αναρωτιεμαι τι πρεπει να κανω εγω σαν ατομο οχι για το ατομο μου μονο αλλα και για το συνολο.εχει φουσκωσει το κεφαλι μου και παει να σπασει αλλα καποια ιδεα δεν ερχεται...

ρε λες να ειμαι σε απογνωση ???
    Ελληναρες ειμαστε ολοι μας Γιωργο μου συμφωνα με το πρωτυπο των πολιτικων μας.Ολα τ'αλλα εγω τ'ακουω βερεσε.

Απ.την στιγμη που δεν υπαρχουν ποια ηγετες να ξεσηκωσουν ομαδες ανθρωπον για ενα καλυτερο αυριο, απ' την στιγμη που κανενας δεν ειναι ενωμενος,απ'την στιγμη που ο καθεις κοιταει την παρτη του , το θεμα εχει ληξει και οι πολιτικοι ηγετες το ξερουν καλα αυτο οποτε χτυπανε αλυπητα.

Η ευκολια του σημερινου Ελληνα: κραξιμο χωρις πραξη, στα λογια ολοι καλοι ειμαστε.
    Εμεις σαν μοτοσυκλετιστες τι καναμε για ν'διαμαρτυριθουμε για οποιοδηπωτε μετρο μας βαλει???

Μια κινηση πηγαμε να κανουμε πριν καποιο καιρο(βλεπε οδιγικη αγωγη) και μειναμε 10 ατομα.

Να χεσω τα φορουμ (που και αυτα διασπαστηκαν σε bikenet,kawasaki,moto,fazerclub,sportriding ktl).Ουτε εμεις δεν καταφερνουμε να ειμαστε ενωμενοι φαντασου να αντιδρουσαμε κιολας, θα μεναμε μονοι μας να πλακωνομαστε στο ξυλο.
    Που ειναι ρεεεεεεεε μια ενωμενοι κινηση απο μας τους μοτοσυκλετιστες τουλαχιστον?

Οποτε ας κατσουμε ολοι εδω σαν γνησιοι Ελληνες να κρινουμε και να κραζουμε τα παντα εως οτου ερθει μια καλυτερη γενια απο μας , αν και η διδασκαλια πλεον αδυνατη να βγαλει σωστους νεους γιατι τα προτυπα γ@μηθηκαν τελειως.

Θα συνεχισω να παλευω για ενα καλυτερο αυριο για μενα και την οικογενεια μου, αλλα οταν σαν μ@λακας καθομε και ξεχωριζω τα σκουπιδια μου για να τα παω στον καδο ανακυκλωσης και εκει βλεπω τον καδο σαν καδο σκουπιδιων απογοητευομε τελειως.

Περαστικας μας ,ας συνεχισουμε.............

οτι και να πουμε απο τη στιγμη που δεν εχει γινει ερευνα, λογια του αερα θα πουμε.

Σωστός...

Πάντως εγώ γενικά είμαι απαισιόδοξος. Είναι πολλά τα στραβά, δεν ξέρεις από που να αρχίσεις........

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    .............

Σωστός...

Πάντως εγώ γενικά είμαι απαισιόδοξος. Είναι πολλά τα στραβά, δεν ξέρεις από που να αρχίσεις........

μα και εγω ειμαι απαισιοδοξος φιλε μου....

Ελληναρες ειμαστε ολοι μας Γιωργο μου συμφωνα με το πρωτυπο των πολιτικων μας.Ολα τ'αλλα εγω τ'ακουω βερεσε.

Απ.την στιγμη που δεν υπαρχουν ποια ηγετες να ξεσηκωσουν ομαδες ανθρωπον για ενα καλυτερο αυριο, απ' την στιγμη που κανενας δεν ειναι ενωμενος,απ'την στιγμη που ο καθεις κοιταει την παρτη του , το θεμα εχει ληξει και οι πολιτικοι ηγετες το ξερουν καλα αυτο οποτε χτυπανε αλυπητα.

Η ευκολια του σημερινου Ελληνα: κραξιμο χωρις πραξη, στα λογια ολοι καλοι ειμαστε.
    Εμεις σαν μοτοσυκλετιστες τι καναμε για ν'διαμαρτυριθουμε για οποιοδηπωτε μετρο μας βαλει???

Μια κινηση πηγαμε να κανουμε πριν καποιο καιρο(βλεπε οδιγικη αγωγη) και μειναμε 10 ατομα.

Να χεσω τα φορουμ (που και αυτα διασπαστηκαν σε bikenet,kawasaki,moto,fazerclub,sportriding ktl).Ουτε εμεις δεν καταφερνουμε να ειμαστε ενωμενοι φαντασου να αντιδρουσαμε κιολας, θα μεναμε μονοι μας να πλακωνομαστε στο ξυλο.
    Που ειναι ρεεεεεεεε μια ενωμενοι κινηση απο μας τους μοτοσυκλετιστες τουλαχιστον?

Οποτε ας κατσουμε ολοι εδω σαν γνησιοι Ελληνες να κρινουμε και να κραζουμε τα παντα εως οτου ερθει μια καλυτερη γενια απο μας , αν και η διδασκαλια πλεον αδυνατη να βγαλει σωστους νεους γιατι τα προτυπα γ@μηθηκαν τελειως.

Θα συνεχισω να παλευω για ενα καλυτερο αυριο για μενα και την οικογενεια μου, αλλα οταν σαν μ@λακας καθομε και ξεχωριζω τα σκουπιδια μου για να τα παω στον καδο ανακυκλωσης και εκει βλεπω τον καδο σαν καδο σκουπιδιων απογοητευομε τελειως.

Περαστικας μας ,ας συνεχισουμε.............
    Το να κάνεις οργανωμένες κινήσεις είναι ένας τρόπος αντίδρασης.

Το να είσαι εσύ σωστός και να μην κάνεις ότι στραβό κάνουν οι άλλοι είναι ένας άλλος τρόπος αντίδρασης.

Έχω επιλέξει το δεύτερο και προσπαθώ........

Να ανοιξω ενα θεμα με μια συγκεντρωση εναντια σε καμποια μετρα πχ. φπα στο κρανος να δεις ποση επισκεψιμοτητα θα εχει? :rotflmao:

Το να κάνεις οργανωμένες κινήσεις είναι ένας τρόπος αντίδρασης.

Το να είσαι εσύ σωστός και να μην κάνεις ότι στραβό κάνουν οι άλλοι είναι ένας άλλος τρόπος αντίδρασης.

Έχω επιλέξει το δεύτερο και προσπαθώ........
    Και εγω ρε Σταυρο, αλλα ετσι δεν ερχεται η αλλαγη ή αν ερθει θα ειναι σε πολυ μακρινο μελλοντικο χρονο ,που με της μαλακιες που κανουνε δεν ξερω αν υπαρχει ποια ο πλανητης.

Επιτρεπετε να μην κανουμε μια μαζωξη για να διαμαρτυτηθουμε για κατι????? και ομως ειναι αδιανοητο, στο δελεαρ πιο πολυ θα πανε.

Και εγω ρε Σταυρο, αλλα ετσι δεν ερχεται η αλλαγη ή αν ερθει θα ειναι σε πολυ μακρινο μελλοντικο χρονο ,που με της μαλακιες που κανουνε δεν ξερω αν υπαρχει ποια ο πλανητης.

Επιτρεπετε να μην κανουμε μια μαζωξη για να διαμαρτυτηθουμε για κατι????? και ομως ειναι αδιανοητο, στο δελεαρ πιο πολυ θα πανε.
    Μα έχεις δει να βγάζουν κάπου οι συγκεντρώσεις? Τι νόημα έχει αν δεν αλλάζει κάτι? Να ΄χαμε να λέγαμε ότι πήγαμε εκεί και προσπαθήσαμε? Που είναι το αποτέλεσμα?

Κάτι άλλο πρέπει να βρεθεί. Τι? Δεν ξέρω.......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Κάτω η παγκοσμιοποίηση

Σελίδα 13 από 28 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213141516171823 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Aλλα επίπεδα διαβίωσης...
    από guzzistas στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 04/09/2011, 12:08
  2. Ερώτηση για τα νέα ΤΕΚΜΗΡΙΑ
    από trumpet στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 09/09/2008, 16:40