:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Trelenomai otan to cbr125 to onomazoun mixani!!Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
εχω μια απορια
το cbr125 ειναι μηχανη????????????καλα ειμαι παντελος ασχετη τοσο καιρο νομιζα οτι ηταν παπι με κλιπον![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Trelenomai otan to cbr125 to onomazoun mixani!!Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
εχω μια απορια
το cbr125 ειναι μηχανη????????????καλα ειμαι παντελος ασχετη τοσο καιρο νομιζα οτι ηταν παπι με κλιπον![]()
![]()
![]()
![]()
Na kaei to lastixo kai oxi esy...
An einai gia na mathei me sumplekti as parei to Suzuki FX125, ne men papaki alla me endurisio moter!! Xilies fores kalytero apo cbr125 kai poli pio ftinoΑρχικά δημιουργήθηκε από AVATOS
με το cbr θα μαθεις να οδηγας μηχανη με συμπλεκτη,ελεγχο του γκαζιου (οχι κ πολυ :smilea: ) κλπ μιας μηχανης εστω κ μικρης.
αν σε ενδιαφερει να συνεχισεις ως μοτοσυκλετιστης ειναι σαφως η επιλογη σου για να μαθεις.
μειονεκτημα οπως προειπαν,οτι συντομα θα θελεις περισσοτερο γκαζι.κατι μεγαλητερο μαλλον θα σε καλυψει περισσοτερο χρονο.
αν σε ενδιαφερει μονο η φθηνη μετακινηση σου μεσα στην πολη,το παπι ειναι οτι πρεπει.![]()
![]()
Το μοναδικο πουλερικο που παραδεχομαι κι εχει γκαζακιΑρχικά δημιουργήθηκε από Kaiser_vas
An einai gia na mathei me sumplekti as parei to Suzuki FX125, ne men papaki alla me endurisio moter!! Xilies fores kalytero apo cbr125 kai poli pio ftino![]()
![]()
![]()
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Kai sou kanei k polla gousta. Dinato moter, psigiaki ladiou, 2 ekkentroforous epikefalis, 4valvides....Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Το μοναδικο πουλερικο που παραδεχομαι κι εχει γκαζακι![]()
O DOCH kinitiras tis suzuki milaei apo monos tou!!!!
Απλά το καλύτερο παπί που βγήκε ποτέ στην αγορά!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a36:
:a07:Τη λένε Μαίρη
Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8
Παιδια οδηγησα προ λιγες μερες το νεο κρυπτον σε δρομο που το ξερω απεξω και εχω τρεξει εκει απειρες φορες με το προηγουμενο κρυπτον 115 που εχω οπως και με τη μηχανη μου...
Ενταξη με την μηχανη εμπαινα τρενο αλλα με το παπι μου μου φευγανε στην κυριολεξια τα ποδια απο τις πατητηρες απο ενα συγκεκριμενο σκαμπανεβασμα που ειναι σε μια στροφη 90 μοιρες που φρεναρεις σχεδον τελειως και ειναι και σαν εσακι.....οτι πρεπει δηλ για να δεις διαφορες απο παπι σε παπι....
Λοιπον εκει πριν ειχε μια ευθεια καπως και ανοιγα τερμα με το δικο μου και επεφτα στα φρενα απο τα 80 που ειχε πιασει
Με το νεο κρυπτον επεσα στα φρενα απο τα 110 περιπου ι κατι λιγοτερο και ετοιμοσ να φυγω απο το μηχανακι γτ ελεγα οτι θα ναι σκατα,μπηκε τοπαπι τρενο......
μετα καπακι εχει μια παρατεταμενη που με πεταει παντα αν πηγαινω τσιτα με το 115 γτ εχει τοσα σκαμπανεβασματα που σιντονιζουν οι αναρτησεις και κανει σαν αλογο....
Ενω το παπι το αλλο τρεεεεενο....
Παιδια μπραβω στην γιαμαπα......εκανε τελεια δουλεια......σαν μηχανη πραγματικα
in in in in in in in ....... mpoooou!!!! (ma 50ari me apomonosi???xaxaxa)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
δε θα το ελεγα οτι ειναι πιο δυνατο απο τα υπολοιπα...
επεισης νομιζω καλυτερος ο φυγοκεντρικος συμπλεκτης που εχουν ολα τα παπια.
και αμα θελεις να οδηγησεις πουλερικο και να αναθεωρησεις πληρως,οδηγησε το καινουριο γιαμαχακι,οταν το οδηγησα επαθα σοκ![]()
πραγματικα απιστευτο παπι,καμια σχεση με οτιδηποτε αλλο...
deite kai ayto opios endiafete pwlite http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=64954
Τα παπάκια είναι για τους πιτσηρικάδες!
Οι μηχανές είναι για τους πραγματικούς άντρες!
Τα σκούτερ είναι για τους π0υστρ@κηδες και λουλούδες!
και τα ποδύλατα για τους παππούδες!
Τώρα για τις μηχανές που αφορούν τους πραγματικούς άντρες
έχουμε και λέμε!
Οι enduro είναι βρομιάρηδες λίγδιη που δεν έχουν πάει ποτέ με γυναίκα βρομούν δεν κάνουν μπάνιο ποτέ και δεν κουρεύονται δε λούζωνται!
Οι ΟΝΟΦ transalt vestrom triumph tdm kaι τέτιες αηδίες είναι για τους ΚΟΤΑΔΕΣ!
Μα για ποιές επειδώσεις μας μιλάτε εσείς με τα βεστρομ και τα TDM είναι ιποδυναμη
αυτή που έχετε;
Street: Όλα τα λεφτά
Supersport: Ακόμα πιο πολά λεφτα!!!! Αυτά είναι για πραγματικούς αντρες!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Silver_Rider
έχουμε και λέμε!
Οι enduro είναι βρομιάρηδες λίγδιη που δεν έχουν πάει ποτέ με γυναίκα βρομούν δεν κάνουν μπάνιο ποτέ και δεν κουρεύονται δε λούζωνται!
Μα για ποιές επειδώσεις μας μιλάτε εσείς με τα βεστρομ και τα TDM είναι ιποδυναμη
αυτή που έχετε;
![]()
![]()
:a5:
δηλαδή παλιότερα ήμουν γέρος και τώρα πιτσιρίκι...Αρχικά δημιουργήθηκε από Silver_Rider
...
...
Πούλα το το σκούτερ να πάρεις σσ μπας και δείς ασπρη μέρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Silver_Rider
Τα σκούτερ είναι για τους π0υστρ@κηδες και λουλούδες!...........
.........
αδικος κοπος μου φαινεται να προσπαθησει καποιος να σε πεισει για το αντιθετο.Αρχικά δημιουργήθηκε από Silver_Rider
έχουμε και λέμε!
αυτή που έχετε;
οπως φαινεται και οι απο πανω δεν κανουν τον κοπο.
Απλα 2 πραγματα θα ηθελα να ξερω, καθαρα για στατιστικους σκοπους.
Τι μηχανακι εχεις και ποσο καιρο?
τι κρανος εχεις? το φορας παντα?
αν εχεις σσ, εχεις παει ποτε πιστα?
αυτα.
Αν ξεκίνισες με ποδήλατο τοτε τι να σου πω. Εγώ οδηγούσα μηχανάκι απτα οχτω μουΑρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
δηλαδή παλιότερα ήμουν γέρος και τώρα πιτσιρίκι...
και στα 10 πήρα το πρώτο μου μηχανάκι. Εσύ παίξε με τα ποδήλατα!
ΛΑΘΟΣ!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Πούλα το το σκούτερ να πάρεις σσ μπας και δείς ασπρη μέρα.
Πέτα το σκούτερ γιατί είναι π0yστηκο και πάρε superspor όταν καταλάβεις οτι έγινες επιτέλους άντρας!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Silver_Rider
ΛΑΘΟΣ!!
Πέτα το σκούτερ γιατί είναι π0yστηκο και πάρε superspor όταν καταλάβεις οτι έγινες επιτέλους άντρας!
δηλαδη οι *γυναικες που καβαλανε ςς ειναι αντρες?
και αντρας γινεσαι μονο αν οδηγας ςς?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
*η λεξη γυναικα μαλλον σου ειναι αγνωστη,δεν πειραζει ομως...![]()