Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 95 από 95

Θέμα: Misano MotoGP: On the verge of making history....

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Υπερβολικό σε βρίσκω. Κλάσεις κατώτεροι;;; Δεν θα το έλεγα. Σαφώς είναι ανώτερος σε συγκεκριμένους τομείς αλλά όχι και κλάσεις κατώτεροι οι άλλοι γενικώς. ΑΝ ήταν έτσι δεν θα έχανε δύο ρε Νίκο στη σειρά πρωταθλήματα. Το ότι επέστρεψε δείχνει βεβαίως τι οδηγάρα είναι.

Πες μου ότι κάνεις πλάκα ρε Στέλιο.... κλάσεις είπα; Σορρυ, λάθος... ΠΟΛΛΕΣ κλάσεις κατώτεροι.... μα πάρα πολλές όμως.....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Πες μου ότι κάνεις πλάκα ρε Στέλιο.... κλάσεις είπα; Σορρυ, λάθος... ΠΟΛΛΕΣ κλάσεις κατώτεροι.... μα πάρα πολλές όμως.....

δεν μου απαντάς όμως. Ένα πρωτάθλημα σαφώς και χάνεται οκ. Από τον Χέιντεν όμως; Και δύο στη σειρά; Κι επειδή ξέρω ότι ξέρεις από μοτοσικλέτα μην ακούσω κανά κουλό του στυλ ήταν τόοοσο ανώτερη η Ντουκάτι πέρσι. Γιατί θα σου πω για να σε προλάβω ότι και φέτος σαν... ανώτερη ξεκίνησε η Ντουκάτι αποδείχθηκε πως τελικά η Γιαμάχα ήταν καλύτερη και έφτασε τελικά στο παρατσακ για να το πάρει.
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    δεν μου απαντάς όμως. Ένα πρωτάθλημα σαφώς και χάνεται οκ. Από τον Χέιντεν όμως; Και δύο στη σειρά; Κι επειδή ξέρω ότι ξέρεις από μοτοσικλέτα μην ακούσω κανά κουλό του στυλ ήταν τόοοσο ανώτερη η Ντουκάτι πέρσι. Γιατί θα σου πω για να σε προλάβω ότι και φέτος σαν... ανώτερη ξεκίνησε η Ντουκάτι αποδείχθηκε πως τελικά η Γιαμάχα ήταν καλύτερη και έφτασε τελικά στο παρατσακ για να το πάρει.
    Πρέπει να συνυπολογίσεις οτι εκτός του οτι ηταν καλύτερη η Ducati και τα Bridgestone πέρυσι, ο Rossi εχασε συνολικά 4 αγώνες απο μοτερ και λάστιχα.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Πρέπει να συνυπολογίσεις οτι εκτός του οτι ηταν καλύτερη η Ducati και τα Bridgestone πέρυσι, ο Rossi εχασε συνολικά 4 αγώνες απο μοτερ και λάστιχα.

Φυσικά και το συνυπολογίζω αγαπητέ όπως και το ότι στον τελευταίο αγώνα όταν το πήρε ο Χέιντεν ο Ρόσι έπεσε για να τα λέμε όλα όπως όμως και το ότι ο Χέιντεν αν και ήταν 50 βαθμούς μπροστά αν θυμάμαι καλά ξεκίνησε να καταλήγει τεταρτοπέμπτος δίνοντας στον Ρόσι το δικαίωμα να τον φτάσει. Όλα τα συνυπολογίζω.
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Και αφού η duc το ‘07 ήταν τόσο ανώτερη οι άλλοι τρεις οδηγοί της που τερμάτισαν?
    Σίγουρα ήταν πολύ πάνω από τις άλλες αλλά δεν πήγαινε αυτόματα…

Μήπως όταν άρχισε το πρωτάθλημα το ’07 ο Στονερ ήταν ο νο 1 οδηγός της ομάδας & ο Capirex 2ος? Δε νομίζω. Στο Στονερ τίποτα δεν χαρίστηκε.

Έχει αξία να δει κανείς ποια εταιρία κέρδισε αγώνα και με τους δυο εργοστασιακούς οδηγούς. Το ’07 μόνο η duc, το ’08 έως τώρα αν δεν κάνω λάθος μόνο η Yamaha. Είναι μια ΈΝΔΕΙΞΗ για την άξια κάθε μηχανής και αυτό.

Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567

Παρόμοια θέματα

1. Illu is on the loose
    από illuminatios στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 08/10/2004, 17:07
  2. the art of Kawasutra...
    από idi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2004, 21:27
  3. The Lord Of The..............GREEKS!Xα!
    από bikersonly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 06/02/2004, 11:45
  4. Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 11/01/2004, 15:59
  5. The Lord Of The Rings......The end...!
    από bikersonly στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 07/01/2004, 22:39

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF