Παιδιά νομίζω έκανα μαλακιούλα,
Έχω βάλει ένα σετ bi-xenon κινέζικα από ebay με 80ευρώ μαζί με τα μεταφορικά...όλα καλά πολύ φως άμεσες αλλαγές πολύ ευχαριστημένος μέχρι....που είπα να πλύνω την μηχανή και έδωσα λίγο προσοχή στο κοντέρ και στην ζελατίνα...ξέπλυμα με μπουκάλι νερό και λές και έπεσε όλο μέσα στα καλώδια του xenon, εγώ δεν πήρα χαμπάρι και μέρα μεσημέρι άφησα φρεσκοπλυμένη την μηχανή και πήγα μέσα. Το βράδυ μου έκανε τρελά, δεν έπερνε μπροστά και τα φώτα ανάβαν χωρίς καν να έχω το κλειδί μέσα....έλεγξα τα πάντα και έφτασα και στο ρελέ των xenon. To ξεβιδώνω και χύθηκαν κοντά 50ml νερό από μέσα και αυτό μετά από 5 ώρες από το πλύσιμο και 20χιλιόμετρα διαδρομής...ωχ λέω...
Τι συναίβει? Βραχυκύκλωσε το ρελέ και έλεγε τα φώτα να ανάψουν και ας ήταν σβηστή η μηχανή και έτσι ξελιγώθηκε η μπαταρία και δεν έπερνε μπροστά..έβγαλα την ανεξάρτητη γραμμή των xenon από την μπαταρία και το έβαλα μπροστα μια το βράδυ με το αμάξι και μια το πρωί και τώρα παίρνει και μόνο του (μάλλον επαναφορτίστηκε η μπαταρία) ωστόσο τα xenon τα έχω ακόμη αποσυνδεμένα γιατί το πρόβλημα παραμένει...ανάβουν ενώ σβήνω την μηχανή.!!!![]()
Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω? Το ρελέ είναι μέσα σε μαύρη σιλικόνη όλο το κύκλωμα αλλά μάλλον πέρασε μέσα νερό, μπορώ να το αντικαταστήσω?