Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 30

Θέμα: μηχανη εως 100 κυβικα

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fanhs9
    την μηχανη την θελω λιγο "γεματουλα"οπως στα παραπανω κυβικα!οποτε συμβιβαζομαι για καννα 2 χρονια με ενα παπακι αν ειναι και αργοτερα παιρνω και μια μεγαλη!
    όπως είπα και παρακάτω..και παραπάνω..ανεβαίνεις σταδιακά.. 250-400-600-750 κτπλ..αλλιώς το πιθανότερο είναι να κάνεις κακό στον εαυτό σου..

Νέο μέλος
    το κοιταξα αλλα δεν με αρεσε και πολυ!οπως σε ειπα καλυτερα θα ηταν να παρω κανα παπακι για 2 χρονια τωρα για το λυκειο και μετα παιρνω μια μεγαλη!πιστευω η ιδανικοτερη λυση χωρις πολλα λεφτα μιας και δεν ειμαι οικονομικα ανεξαρτητος ακομη!
    ποτε μου δεν φοβηθηκα το απροσδοκητο!

Μανιβελάτο μέλος
    το κοιταξα αλλα δεν με αρεσε και πολυ!οπως σε ειπα καλυτερα θα ηταν να παρω κανα παπακι για 2 χρονια τωρα για το λυκειο και μετα παιρνω μια μεγαλη!πιστευω η ιδανικοτερη λυση χωρις πολλα λεφτα μιας και δεν ειμαι οικονομικα ανεξαρτητος ακομη!
    http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=61247

ένα παράδειγμα σου δίνω.. δεν ξέρω το παιδί ούτε την συγκεκριμένη μηχανή.. την δίνει σε καλή τιμή.. ένα ταϊβανέζικο καινούριο παπί θα σου κοστίσει 1450 και θα το καταραστείς σε μία βδομάδα..

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    όπως είπα και παρακάτω..και παραπάνω..ανεβαίνεις σταδιακά.. 250-400-600-750 κτπλ..αλλιώς το πιθανότερο είναι να κάνεις κακό στον εαυτό σου..
    Να σοβαρευτούμε λίγο όσον αφορά το πως ανεβαίνεις κυβικά. Έτσι όπως λες μόνο χρήματα χάνει κάποιος. & τα κυβικά δε φταίνε ποτέ (χωρίς καφρίλες) για ότι συμβαίνει. Μετά το πρώτο μηχανάκι παίρνεις ένα 400 ή 600 & είσαι οκ. Χωρίς να είναι βέβαια κανόνας.

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Να σοβαρευτούμε λίγο όσον αφορά το πως ανεβαίνεις κυβικά. Έτσι όπως λες μόνο χρήματα χάνει κάποιος. & τα κυβικά δε φταίνε ποτέ (χωρίς καφρίλες) για ότι συμβαίνει. Μετά το πρώτο μηχανάκι παίρνεις ένα 400 ή 600 & είσαι οκ. Χωρίς να είναι βέβαια κανόνας.
    ναι ρε Μιχάλη..ένα παράδειγμα του δίνω..δεν εννοώ ότι θα περάσει απαραίτητα από όλες τις κατηγορίες..αλλά δεν είναι και φρόνιμο να πάει από το 50άρι παπί σε Z750..

κριμα!θα γινω και εγω σαν τους αλλους της ηλικιας μου με παπακια θα κυκλοφορω!
    axaxa! na sai kala filaraki!

sta 16 k egw 600aria kialariza, alla me 50ari skouter kykloforousa
    kathe prama ston kairo tou (kai ton augousto o kolios)
    pare ena papi twra, mathe na symperiferesai sto dromo, bgale A1 sta 18, pare ena 125araki k sta 21, opote tha exeis k 4 xronia pou tha gyrnas stous dromous, ksanakane post kai tote tha sou poume gia 600 kai 750 kybika

alla pros theou, mhn koitas tetoia kybika apo twra, giati h mhxanh den einai asteia ypothesi...
    ntontos
    no motori, no party
    αμήχανος μέχρι νεωτέρας...

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Ειχαμε δει ενα επεισοδιο με την κοπελα μου που φτωχυνανε αυτοι και γυρισαν στην παλια τους γειτονια και τον εδειχνε που εκανε βολτες με την κοπελα και το Ζ... Υποτιθεται οτι τα παιδια στο ρολο αυτο απ' οταν ξεκινανε τα επεισοδια πανε σχολειο Να τ' αποτελεσματα της κακης επιδρασης της τιβι. Εννοειται οτι δεν ειναι μονο αυτα αλλα νομιζω οτι καθισταται σαφες ποσο πολυ επηρεαζουν τα παιδια.

Μια καλη λυση ειτε σε μτχ ειτε σε καινουργιο ειναι το peugeot XR6

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	xr6sport.jpg 
Προβολές:	146 
Μέγεθος:	28,2 KB 
ID:	140415
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Παγανιστικόν μέλος Το avatar του/της Κανένας

Re: μηχανη εως 100 κυβικα

ειμαι ενας νεος και θελω να αγορασω την πρωτη μου μηχανη!δεν μπορω να διαθεσω πολλα λεφτα γι'αυτο και επιλεγω λιγα κυβικα!καμια ιδεα?εχω βαλει μια στο ματι αλλα δεν ξερω τι μοντελο ειναι!την εχει ο "αρης" στην σειρα του mega "λατρεμενοι μου γειτονες"κατι σε τετοιο στυλ μπορειτε να προτεινετε?
    φιλε μου μην εχεις τετοια προτυπα
    ο τυπος για να οδηγει 750 και για να πηγαινει σχολείο ακομα , πρεπει να ειναι πολυ στοκος αφου εχει μεινει στην ιδια ταξη πολλαααα χρονια
    Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση

gia miso giati plateiazoume:

telika filaraki se peisame oti ta kybika pou thes den einai akoma gia ta dontia sou 'h tha bgei (enas akomh...) kou@#$%magkas stous dromous?
    oxi tpt allo, alla epeidh ki emeis stous idious dromous kykloforoume...
    ntontos
    no motori, no party
    αμήχανος μέχρι νεωτέρας...

TUONO 50cc...kainoyrgio i metachirismeno(an stamathse na pwlhtai)...alliws koita gia malaguti drakon..

thetika:
    -k ta dyo einai gymna,mhchanakia k ochi papia,omorfa(toulachiston to malaguti)!
    arnitika:
    -akriva gia 50cc k stin syntirish toys..

υγ:oti k na pareis synodeymeno me eksoplismo PANTA (kranos,jacket ktl..)

drakon 50cc:
    1

Όνομα:	23680_0_1_2_drakon%2050_image%20credits%20-%20malaguti.jpg 
Προβολές:	129 
Μέγεθος:	31,3 KB 
ID:	140504

tuono:
    1

Όνομα:	tuono50-1.jpg 
Προβολές:	132 
Μέγεθος:	79,2 KB 
ID:	140506

Αρχικά δημιουργήθηκε από YZF rider
    2:
    ayto einai to tuono

koita k edw:http://www.50cc-motorcycles.com gia perisoteres plhrofories gia 50cc...des kai gia gillera dna(yp opsin einai scooter alla emfanisiaka kati tetoio psachneis..)

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF