Σελίδα 19 από 28 ΠρώτοΠρώτο ... 91415161718192021222324 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 271 έως 285 από 411

Θέμα: Τεκμήρια Διαβίωσης

Πραγματικά κι εγώ που άρχισα το θέμα έχω αρχίσει να απορώ με αυτά που διαβάζω από μερικούς.
    Κάποιος έγραψε ότι τα τεκμήρια θα αφορούν από 2000cc και πάνω, και από κατοικίες 200τμ και πάνω. Αρλούμπες! Θα αφορά ΟΛΑ τα ΙΧ και πρώτη κατοικία από 120 τμ και πάνω. Η ουσία είναι ότι έχουμε να κάνουμε με μια άθλια και βλακώδη διαχείριση της οικονομίας και γενικότερα της κοινωνικής ζωής. Το 2003 τα τεκμήρια διαβίωσης είχαν καταργηθεί ως ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ! Πως επανέρχονται τώρα; Για διερωτηθείτε. . .
    Μερικοί θλιβεροί έγραψαν ότι είναι πολυτέλεια ένα αυτοκίνητο 1600 cc, ή και 2 αυτοκίνητα σε μια οικογένεια. Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά:
    Το 2004, η κυβέρνηση παίρνει "αντιλαϊκά" όπως τα χαρακτήρισε μέτρα, αυξάνοντας το ΦΠΑ, και κατηγοριοποιώντας ως είδη πολυτελείας, αγαθά που πριν δεν ήταν. Επικαλείται ότι έχει παραλάβει ένα μεγάλο χρέος. 3 χρόνια μετά, αποδέχεται ότι το χρέος έχει πολλαπλασιαστεί, και ότι τα ταμεία σε 10 χρόνια θα κλείσουν, αν δε συγχωνευτούνε. Παράλληλα μεθοδεύει την ιδιωτικοποίηση όλων των Δημόσιων Επιχειρήσεων, με διαδικασίες εξαιρετικά αδιαφανείς και όχι προς το συμφέρον του δημοσίου. Τέλος, εν έτι 2008, μήνας Σεπτέμβριος, ομολογεί με θράσος ότι η κακοδιαχείριση έχει φτάσει σε τέτοιο βαθμό που "αναγκάζεται" να επαναφέρει μέτρα που έχουν κριθεί το 2003 ως ΠΑΡΑΝΟΜΑ (Καμία χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν επιβάλει τεκμήρια διαβίωσης). Και εδώ τίθεται το ερώτημα. Μέσα σε 5 χρόνια, ποιο είναι το έργο του υπουργείου οικονομίας; Δε θα έπρεπε να κοινοποιηθεί το ακριβές ποσό του Δημοσίου Χρέους, και ανά τρίμηνο να ελέγχεται στη Βουλή πως αυτό καλύπτεται; Γιατί κανένας δημοσιογράφος δεν έχει ρωτήσει πόσο είναι ακριβώς το έλλειμμα ;
    Εν τέλει, πώς είναι δυνατόν να αυξάνονται τα έσοδα και οι εισφορές, αλλά το έλλειμμα να μεγαλώνει; Ποιά είναι η αυτοκριτική της κυβέρνησης; Παραλάβαμε χάος; Αφού δεν μπορείτε να το αντιμετωπίσετε, τον πούλο και στη μαμά σας.

terens και doomantia χιλια μπραβο και απο μένα η οργή πλεον ξεχειλίζει

με τα τεκμήρια δεν πιάνουν φοροφυγάδες πιανουν όνειρα...

και φυσικά πιάνουν εκεί που μπορούν... αν αυριο πάω και χαλάσω 10000 ? στα μπουζούκια οκ ολα,αν έχω 40 οφ σορ εταιρειες οκ

αν μαζέυω με 10 δουλειές ευρώ ευρώ κάτω από το στρώμα να πάρω μια μηχανή που ονειρέυομαι

ειμαι φοροφυγάς....

κανένα τεκμήριο διαβίωσης σε ευρείας κυκλοφορίας αντικείμενο δεν είναι δίκαιο

να βάλουν τεκμήριο στην πισινα στο ελικόπτερο στα σκάφη κλπ χέστηκα

όταν κάτι έχει 200.000 ? σημαίνει πως και μια ζωή να δουλευεις με ευρω ευρω στην άκρη δεν το αποκτάς άρα ορθώς μάγκα φοροδιαφευγεις αν δεν το καλύπτεις

ο ισχύον νόμος με τα 50000 και την εξαίρεση των μοτοσυκλετών είναι σχετικά δικαιος

μόνη μας ελπίδα γιατί εμάς μας εχουν χεσμένους είναι να αντιδράσουν οι έμποροι που θα δουν

το τζίρο τους να μειώνεται απότομα καθόσον όπως είναι γνωστό άλλο κερδος έχουν σε ιχ 12000? και σε μότο κάτω από 500κε και άλλο στα μεγάλα. ήδη έχει παγώσει η αγορά αφού ολοι θέλουν να δουν τι θα γίνει πριν αγοράσουν

ΥΓ φίλος μου φοιτητής στον καναδά αγόρασε μια μετάχειρη 8ετίας μερσέντα Ε320 (3200κε) προς 6000? επειδή ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ και μάλιστα μου πε ότι μετά την 10ετία δεν πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας γιατί το κράτος εκεί θεωρεί ότι όσα ηταν να σου πάρει στην 10ετία στα πήρε.

δεν ξέρω τι να κάνω..... να κλάψω η να γελάσω
    mipos ksereis apo vespa????

Αρχικά δημιουργήθηκε από doomantia
    Πραγματικά κι εγώ που άρχισα το θέμα έχω αρχίσει να απορώ με αυτά που διαβάζω από μερικούς.
    Κάποιος έγραψε ότι τα τεκμήρια θα αφορούν από 2000cc και πάνω, και από κατοικίες 200τμ και πάνω. Αρλούμπες! Θα αφορά ΟΛΑ τα ΙΧ και πρώτη κατοικία από 120 τμ και πάνω.
    ας το κρατήσω αυτό λοιπόν ώστε να δούμε τι θα ισχύσει τελικά όταν τα μέτρα γίνουν γνωστά με τις λεπτομέρειές τους

και θα δούμε τότε αν το (αντιπολιτευόμενο) Βήμα λέει "αρλούμπες"

Γειά σου ρε gdevelek, που διαβάζεις και αντιπολιτευόμενες εφημερίδες. Μάλλον μελετάς τον εχθρό σου, ε;
    Δηλαδή, ο ΣΚΑΙ του Αλαφούζου, που μετέδωσε τις πληροφορίες που σου μεταφέρω, μέσω εκπροσώπου του Υπουργείου, είναι αυτός ανακριβής;
    Εκτός, αν έχει προσωπική επικοινωνία με κάποιο κομματικό στέλεχος και θες να μοιραστείς μαζί μας, τις πληροφορίες σου. . .

Είπα να στη χαρίσω, αλλά δε θα το κάνω.

σ' αυτό το νομοσχέδιο δύο ομάδες ανθρώπων αντιτίθενται

1. τα λαμόγια που δηλώνουν ψίχουλα και ζουν πλουσιοπάροχα, αφήνοντας τα υπόλοιπα κορόιδα να επωμίζονται τα φορολογικά βάρη

2. όσοι τα βλέπουν όλα κομματικά και μόνο κομματικά: δεν ψηφίζουν ΝΔ, και συνεπώς καταδικάζουν εκ προοιμίου κάθε νομοσχέδιο της ΝΔ, ό,τι κι αν προβλέπει αυτό

μπόξερ: σίγουρα υπάρχουν λαμόγια που τη γλιτώνουν αλά βουλγαράκης, αλλά δεν το κάνουν όλοι αυτό, πολλοί απλά φοροδιαφεύγουν με ένα σωρό τρόπους που έχουν μηχανευτεί και τώρα έχουν ανεβάσει σφυγμούς

έντιτ:

υπάρχει και

3. αυτοί που πιστεύουν πως, κάθε φορά που ένας πολίτης πληρώνει φόρο (όσο κι αν αυτό είναι δίκαιο) είναι "κακό", δηλαδή είναι εναντίον κάθε φόρου

Τάδε έφη gdevelek. Τα συμπεράσματα δικά σας. Προσωπικά θεωρώ ότι πρόκειται για κοινωνιολογική ανάλυση υψηλού επιπέδου, και χάρις σ' αυτήν έμαθα επιτέλους γιατί τόσος κόσμος αντιτίθεται στην επαναφορά ενός ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ φορολογικού μέτρου.

μην ταράζεσαι, κάνε υπομονή να βγούν τα μέτρα

Δεν ταράζομαι καθόλου φίλε μου. Βλέπω όμως με θλίψη ότι δε φταίει η κυβέρνηση. Πατάει στις πλάτες άλλων. . .

εσένα σε κατατάσσω στην κατηγορία τρία, καρφωτά

ας δούμε όμως τα μέτρα, ίσως βάλουν στο τεκμήριο και τα ποδήλατα

Έχεις φτάσει στον Κολοφώνα της κοινωνιολογικής σου ανάλυσης. Συνέχισε με το ίδιο πάθος. Νιώθω μεγάλη τιμή που είμαι σε μια από τις κατηγορίες σου.

gdevelek γερά, γάμα τα μουνιά. Γερά στον αγώνα για την πάταξη της φοροδιαφυγής!

μου έκανες μεγάλη ζημιά πάντως που δε μου τη χάρισες

εκείνη η παράθεση του δικού μου κειμένου πραγματικά με τσάκισε

τώρα ως προς το μέτρο, δεν αποκλείεται να βρεις τρόπο να συνεχίσεις να φοροδιαφεύγεις, τα τσακάλια δεν πιάνονται τόσο εύκολα...

gdevelek έχεις απόλυτα δίκιο για τα τσακάλια. Είναι στην κυβέρνηση, γι' αυτό δεν πιάνονται εύκολα. Πάντως πρόσεχε, γιατί άκουσα ότι θα βάλουν τεκμήριο στην αφέλεια και την υποτακτικότητα. Και τότε σε βλέπω κατευθείαν για τα νησιά Cayman. Αnyway, αρκετά γέλασα μαζί σου. Πάω για διάβασμα και αφήνω και τους υπόλοιπους συμφορουμίτες να παίξουν μαζί σου. Τα λέμε σε λίγες ώρες.

κι εγώ διασκέδασα πολύ, πράγματι

καλό διάβασμα, το διάβασμα κάνει το μυαλό να ωριμάσει, θα σε βοηθήσει είμαι βέβαιος

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ 2 1600ΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ π.χ. ΝΑ ΕΧΕΙΣ 2 1600ΑΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ 5 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΕΙΣΟΔΗΜΑ.

ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ;

Και να σκεφτειτε πως δεν συμφωνω με τα τεκμηρια.
    Keep on rocking in a free world !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ 2 1600ΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ π.χ. ΝΑ ΕΧΕΙΣ 2 1600ΑΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ 5 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΕΙΣΟΔΗΜΑ.

ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ;
    στάσου μόλις ο ντουμ τελειώσει το διάβασμα θα μας το εξηγήσει

Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer

Και να σκεφτειτε πως δεν συμφωνω με τα τεκμηρια.
    κι εγώ θα ήμουν αντίθετος αν υπήρχε ακριβέστερος τρόπος να βρεθεί το πραγματικό εισόδημα

Γιατί η κυβέρνηση θα μπαζώσει τρύπες στην οικονομία, που η ίδια άνοιξε, με τα λεφτά των μικρομεσαίων; Επίσης, το μέτρο είναι αποδεδειγμένα ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ, και ΠΑΡΑΝΟΜΟ. Γιατί επανέρχεται; Δεν είναι παραδοχή από μέρους του Υπουργείου πως τα προηγούμενα, απαράδεκτα μέτρα που λήφθησαν, είναι αναποτελεσματικά, και πρέπει να αποσυρθούν; Γιατί δε συμβαίνει κάτι τέτοιο; Τα ελλείμματα στα ασφαλιστικά ταμεία δημιουργήθηκαν από φοροδιαφυγή, ή μήπως από διαπλοκές και παράνομες επενδύσεις, από τους διαχειριστές τους; Οι ιδιωτικοποιήσεις δε θα έπρεπε να γίνονται για να μπαζωθούν τρύπες; Όμως γίνονται αδιαφανώς, με μιζούλες και διαπλοκή. Επίσης, μήπως χάνονται εκατομμύρια ευρώ, κατά την ανάθεση δημόσιων έργων; Είναι και αυτό φοροδιαφυγή; Διάβασα πρόσφατη έρευνα, σύμφωνα με την οποία τα σαμαράκια στον εσωτερικό δρόμο του ΕΜΠ κοστολογήθηκαν 20.000 ευρώ έκαστο!!! Για δείτε επίσης τις τεράστιες ταμπέλες, σε δήμους, πλατείες και λοιπά, όπου αναφέρεται η κοστολόγηση του έργου!!! Είναι επίσης τυχαίο ότι στη γειτονιά μου, κάθε 3 μήνες στρώνουν άσφαλτο στα ίδια σημείο, και ποτέ δε φτιάχνει ο δρόμος; Δημιουργεί μήπως αυτό τρύπα στην οικονομία, ή φταίει πάλι η φοροδιαφυγή; Είναι δυνατόν τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ που χρωστάνε αθλητικοί σύλλογοι να καλύπτονται από το Ελληνικό Δημόσιο, και οι υπεύθυνοι να ποζάρουν με το πούρο τους, και να αναλαμβάνουν ξανά τη διοίκηση αθλητικών σωματίων; Είναι λογικό να διώκεται κάποιος που έχει ένα ΙΧ, αλλά οι υπεύθυνοι για τα βαρβάτα χρέη είναι πρωτοφανές να συλληφθούν! Είναι λογικό ενώ έχεις τεράστια χρέη, και μηδενική ανάπτυξη να αγοράζεις κάθε χρόνο πανάκριβα οπλικά συστήματα, τα οποία θα χρησιμοποιήσεις μόνο σε επιδείξεις. Είναι λογικό οι προϊστάμενοι δημόσιων υπηρεσιών να λαμβάνουν κονδύλι επίπλωσης του γραφείου τους, περί τα 10000 ευρώ. Γνωρίζω περίπτωση που έγινε δις αυτό σε μια χρονιά. Είναι λογικό η ύπαιθρος να λαμβάνει ασύλληπτες αγροτικές επιχορηγήσεις, χωρίς να ελέγχεται πώς και πού επενδύονται αυτά τα χρήματα;
    Και πέρα από όλα αυτά, επαναλαμβάνω, είναι δυνατόν να επαναφέρεται ένα μέτρο που απέτυχε στο παρελθόν, και δε γνωρίζουμε να πέτυχε ΠΟΥΘΕΝΑ; Τί έχει αλλάξει, και θα πετύχει τώρα;

Σελίδα 19 από 28 ΠρώτοΠρώτο ... 91415161718192021222324 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Aλλα επίπεδα διαβίωσης...
    από guzzistas στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 04/09/2011, 12:08
  2. Ερώτηση για τα νέα ΤΕΚΜΗΡΙΑ
    από trumpet στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 09/09/2008, 16:40

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα