κι εγω το γουστάρω με 1000. θα μου βγεί όμως καλό ή θα τρέχω;;Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Ωπ ,παιρνω πισω αυτο για το ZXR τοτε!
Δεν ηξερα οτι εβγαινε μεχρι προσφατως!
Εγω θα το προτιμουσα![]()
κι εγω το γουστάρω με 1000. θα μου βγεί όμως καλό ή θα τρέχω;;Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Ωπ ,παιρνω πισω αυτο για το ZXR τοτε!
Δεν ηξερα οτι εβγαινε μεχρι προσφατως!
Εγω θα το προτιμουσα![]()
gnomh mou einai MAKRYA APO ZXR!!!!!
genika h kawasaki einai ligo mustiria etairia kai akoma pio duskolo to sugkekrimeno mhxanaki. tha proteina cbr/ cb/ alla kai xjr gia ta lefta tous ola aksizoun kai einai kai skulia.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από rd350lc
gnomh mou einai MAKRYA APO ZXR!!!!!
genika h kawasaki einai ligo mustiria etairia kai akoma pio duskolo to sugkekrimeno mhxanaki. tha proteina cbr/ cb/ alla kai xjr gia ta lefta tous ola aksizoun kai einai kai skulia.
![]()
de mporw na pw kati gia tis etairies giati den exw empeiria. To cbr-400 den kserw an ebgaine kai meta to 97.gnwrizei kaneis? Exw petuxei kanaduo kala, alla de ta poulane. Ta fobamai ta metaxiro street an kai einai i prwti mou protimisi...
To cbr πρέπει να σταμάτησε πιο νωρίς η παραγωγή του.
Το έχω οδηγήσει και αυτό και μπορώ να πω οτι το zxr είναι πιο "καυλωτικό" σαν μηχανάκι.
Το χονδα είναι χονδα οτι και να λέμε αλλά και τα περιοδικά της εποχής και απο άποψη ποιότητας το zxr το είχαν απο τα κορυφαία,αν όχι το κορυφαίο.Και το οτι δεν άλλαξε καθόλου απο το 92 όσο να ναι είναι αξιόπιστο.
Τέλος πρόκειται για μεταχειρισμένο είτε το ένα είτε το άλλο θέλει πολύ ψάξιμο και πολύ προσοχή ακόμα και στην λεπτομέρεια.
Πιστεύω ότι ένα καλα συντηρημένο μηχανάκι φαίνεται.Το δικό μου αν το έβλεπες πριν κανα 6 μηνο (είχα μια άτυχη στιγμή με τουτου,αλλά μόνο πλαστικά) θα πάθαινες πλάκα.
Προσοχή λοιπόν και μην βιαστείς να πάρει το πρώτο που θα βρεις.
για μηχανή: CB 400 Super Four από 2500€ και άνω
για κράνος: SHOEI XR-1000, 350-400€
τίποτε άλλο
![]()
Όταν η πόλη κοιμάται.......
de me lete twra kati. Koitaksa se periodiko me magazia metaxeirismenwn. To bandit 400 tou 97 to eixe 2200 euro, enw to super four '97 de to brika ligotero apo 3000. Ti ginetai telika?? to super four einai korifi, to bandit einai xrepi h plirwnoume tsampa to onoma honda??? gia na akribologw hondakias eimai, aplws anarwtiemai...
gia to kranos se shoei tin ekoba tin douleia. xwris na eina sigouro bebaia,giati den exw dokimasei kanena. Gia tin mixani auto blepw. 8a xreiastw toulaxiston 3000 opws paei to pragma.Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
για μηχανή: CB 400 Super Four από 2500€ και άνω
για κράνος: SHOEI XR-1000, 350-400€
τίποτε άλλο
![]()
Επειδη ειχα bandit-400v,δυστυχως ειναι ετσι οπως τα λες!
Ή Θα σου δουλευει τρικυλινδρα ή θα σου καιει ηλεκτρονικες!
Θελει πολυ ψαξιμο για δουλεψει σωστα,αλλα καλυτερα να τα σκασεις εξαρχεις απ'οτι μετα σιγα σιγα στον μηχανικο!
Εγω το ειχα παρει 2200 και μετα εδωσα αλλα τοσα για να το συνεφερω!
mou to poulas???Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
To cbr πρέπει να σταμάτησε πιο νωρίς η παραγωγή του.
Το έχω οδηγήσει και αυτό και μπορώ να πω οτι το zxr είναι πιο "καυλωτικό" σαν μηχανάκι.
Το χονδα είναι χονδα οτι και να λέμε αλλά και τα περιοδικά της εποχής και απο άποψη ποιότητας το zxr το είχαν απο τα κορυφαία,αν όχι το κορυφαίο.Και το οτι δεν άλλαξε καθόλου απο το 92 όσο να ναι είναι αξιόπιστο.
Τέλος πρόκειται για μεταχειρισμένο είτε το ένα είτε το άλλο θέλει πολύ ψάξιμο και πολύ προσοχή ακόμα και στην λεπτομέρεια.
Πιστεύω ότι ένα καλα συντηρημένο μηχανάκι φαίνεται.Το δικό μου αν το έβλεπες πριν κανα 6 μηνο (είχα μια άτυχη στιγμή με τουτου,αλλά μόνο πλαστικά) θα πάθαινες πλάκα.
Προσοχή λοιπόν και μην βιαστείς να πάρει το πρώτο που θα βρεις.![]()
![]()
8elei polu psaksimo ontws. Den agorazoume stragalia... To 8ema einai oti de mporw na kserw tin katastasi tou moter tou. Mporei na to exei karakseskisei kai psilostoukarei, alla na tou exei riksei ena kalo gualismataki kai kainouria fering kai na to poulaei gia kainourio... Den exw kai empeiria na parei... prepei na koubalaw kai mixaniko mazi mou. Anyway, thanx gia tin boh8eia.
Μην το θεωρείς βουνό, και εγώ με μηχανικό (που ως τότε ούτε καν γνώριζα) πήγα. Του είπα ότι θα το πηγαίνω σ' αυτόν για σέρβις (όπως και έκανα) αφού δούλευα τότε 300μ μακριά του, και ήλθε πρόθυμα χωρίς να με χρεώσει, το είδε προσεκτικά, το οδήγησε και μου έδωσε το ΟΚ. Το ίδιο ακριβώς θα κάνω και όταν αναβαθμίσω.Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
Den exw kai empeiria na parei... prepei na koubalaw kai mixaniko mazi mou.
Θέλει έμπειρο μάτι αλλά και αυτί, μην πάς μόνος σου, θα πάρεις γουρούνι στο σακί.
γαμω το management εκανε ο μηχανικος σου!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
Μην το θεωρείς βουνό, και εγώ με μηχανικό (που ως τότε ούτε καν γνώριζα) πήγα. Του είπα ότι θα το πηγαίνω σ' αυτόν για σέρβις (όπως και έκανα) αφού δούλευα τότε 300μ μακριά του, και ήλθε πρόθυμα χωρίς να με χρεώσει, το είδε προσεκτικά, το οδήγησε και μου έδωσε το ΟΚ. Το ίδιο ακριβώς θα κάνω και όταν αναβαθμίσω.
Θέλει έμπειρο μάτι αλλά και αυτί, μην πάς μόνος σου, θα πάρεις γουρούνι στο σακί.
χαχαχα σοβαρα μιλαω αλλοι σε γραφουν κανονικα. τους λες "ρυθμησε την αναρτηση" και σου λεει "ωχουυυυυ καλη ειναι ρε, ασε εχω δουλεια τωρα"
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
Μην το θεωρείς βουνό, και εγώ με μηχανικό (που ως τότε ούτε καν γνώριζα) πήγα. Του είπα ότι θα το πηγαίνω σ' αυτόν για σέρβις (όπως και έκανα) αφού δούλευα τότε 300μ μακριά του, και ήλθε πρόθυμα χωρίς να με χρεώσει, το είδε προσεκτικά, το οδήγησε και μου έδωσε το ΟΚ. Το ίδιο ακριβώς θα κάνω και όταν αναβαθμίσω.
Γενικά πάμε με μηχανικό που γνωρίζουμε. Γιατί αν δεν ξέρουμε τι είδους μηχανικός είναι, τότε η γνώμη του δεν έχει αξία.....
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Μου τον είχε συστήσει άτομο που είναι ψείρας και τον εμπιστευόταν για τη μηχανή του, οπότε...Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Γενικά πάμε με μηχανικό που γνωρίζουμε. Γιατί αν δεν ξέρουμε τι είδους μηχανικός είναι, τότε η γνώμη του δεν έχει αξία.....
![]()
Το superfour κοστίζει αρκετά αλλά είναι μηχανάκι που πρωτοβγήκε το '97 οπότε και αξίζει τα λεφτά του.
Αλλά δεν είναι ss.Προκειται για διαφορετικής φιλοσοφίας μηχανάκι.Πολύ ήρεμο,φιλικο χωρίς ξεσπάσματα.
Και γω το κοίταγα όταν έψαχνα.
Καλο ψάξιμο.
Υ.Γ το δικό μου σκεφτόμουν να το πουλήσω πριν 1-1,5 χρόνο αλλά δεν έπαιζε λεφτό για μεγαλύτερο.Οπότε τι να έπαιρνα??Άλλο 400 άρι?
ωχ,ωχ... δεν είμαστε για τέτοια. είναι κουκλί ομως το άτιμο. Αφού όμως είναι έτσι, βγαίνει από το παιχνίδι. έχω ακούσει και άλλους δυσσαρεστημένους με bandit. φτού... και ήταν φθηνό!Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Επειδη ειχα bandit-400v,δυστυχως ειναι ετσι οπως τα λες!
Ή Θα σου δουλευει τρικυλινδρα ή θα σου καιει ηλεκτρονικες!
Θελει πολυ ψαξιμο για δουλεψει σωστα,αλλα καλυτερα να τα σκασεις εξαρχεις απ'οτι μετα σιγα σιγα στον μηχανικο!
Εγω το ειχα παρει 2200 και μετα εδωσα αλλα τοσα για να το συνεφερω!![]()