Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 40 από 40

Θέμα: moto

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    Το superfour κοστίζει αρκετά αλλά είναι μηχανάκι που πρωτοβγήκε το '97 οπότε και αξίζει τα λεφτά του.
    Αλλά δεν είναι ss.Προκειται για διαφορετικής φιλοσοφίας μηχανάκι.Πολύ ήρεμο,φιλικο χωρίς ξεσπάσματα.
    Και γω το κοίταγα όταν έψαχνα.
    Καλο ψάξιμο.

Υ.Γ το δικό μου σκεφτόμουν να το πουλήσω πριν 1-1,5 χρόνο αλλά δεν έπαιζε λεφτό για μεγαλύτερο.Οπότε τι να έπαιρνα??Άλλο 400 άρι?
    Δεν το έχω καβαλήσει για να δώ τι λέει. Για πρώτο μηχανάκι πρέπει να είναι καλό. Για τα ss μου είπαν να τα αποφύγω ως νέος οδηγός. Παίζει να στέκει αυτό, αλλά αν δεν καβαλήσω ένα δέν πείθομαι...
    τελικά εσύ ποιό είχες πάρει;

όπως είπα και στην αρχή υπάρχει καλός μηχανικός και το παλικάρι δεν είναι κλέφτης. δεν έχω μιλήσει βέβαια μαζί του να μου πει τη γνώμη του. ανταλλακτικά για το super four παίζουν μόνο με παραγγελία απο εξωτερικό;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xlitos
    Γιατί δεν χτυπάς κανένα καινούργιο αλλά με λιγότερα κυβικά;Εγώ στην θέση σου θα έπαιρνα ένα CBF 250 και θα ξεμπέρδευα.Άσε που μετά θα το πούλαγα για πλάκα.Αν είσαι νέος οδηγός σίγουρα θ'αντέξεις τουλάχιστον 1 χρόνο πριν το βαρεθείς,αρκεί να μην είσαι καυλωμένος κοντράκιας. Πόσο;20 χρονών είσαι;Μια χαρά στα 22 σου ξέρω 'γω μπορείς να πάρεις μετα/σμένη GSX-R 750 που έχει πολλέεες πιθανότητες να σου βγει καλό παρά να μπλέξεις με παλιά bandit και λοιπά.Αν μπορείς να συμβιβαστείς με λιγότερα αλλά αξιόπιστα γκάζια,τα οποία όμως έχουν την δυνατότητα να σε μάθουν να οδηγάς(it's not all about power!!) θα πάρεις την καλύτερη απόφαση κατα την γνώμη μου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
    . ανταλλακτικά για το super four παίζουν μόνο με παραγγελία απο εξωτερικό;
    όχι, κυκλοφορούν και καινούρια και μεταχειρισμένα στην Ελλάδα, και δεν θα χρειαστείς και πολλά, είναι πολύ αξιόπιστο μηχανάκι

SS μην πάρεις ως πρώτο, δεν θα το χαρείς. Έχεις το χρόνο μπροστά σου να αναβαθμίσεις.

Αρχικά δημιουργήθηκε από HotDog
    Γιατί δεν χτυπάς κανένα καινούργιο αλλά με λιγότερα κυβικά;Εγώ στην θέση σου θα έπαιρνα ένα CBF 250 και θα ξεμπέρδευα.Άσε που μετά θα το πούλαγα για πλάκα.Αν είσαι νέος οδηγός σίγουρα θ'αντέξεις τουλάχιστον 1 χρόνο πριν το βαρεθείς,αρκεί να μην είσαι καυλωμένος κοντράκιας. Πόσο;20 χρονών είσαι;Μια χαρά στα 22 σου ξέρω 'γω μπορείς να πάρεις μετα/σμένη GSX-R 750 που έχει πολλέεες πιθανότητες να σου βγει καλό παρά να μπλέξεις με παλιά bandit και λοιπά.Αν μπορείς να συμβιβαστείς με λιγότερα αλλά αξιόπιστα γκάζια,τα οποία όμως έχουν την δυνατότητα να σε μάθουν να οδηγάς(it's not all about power!!) θα πάρεις την καλύτερη απόφαση κατα την γνώμη μου.
    21 είμαι. Κοντράκιας δέν είμαι,streetάκιας ναι. Το σκέφτηκα κι εγώ αυτό. θέλω όμως κάτι πιο δυνατό να μπορέσω να το κρατήσω καμιά 3άρα χρόνια τουλάχιστον. Δε θα πάρω άλλο σε 2 χρόνια και είμαι σίγουρος γι αυτό. Τα χρήματα είναι αποκλειστικά δικά μου. Παίζουν και σπουδές...Μη κοιτάς τώρα που τα βολεύω και τα 2. Τέλος θέλω κάτι να με εμπνέει. Γι αυτό και ψάχνω 4κύλινδρο.! θα σκεφτώ πάντως την άποψή σου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    όχι, κυκλοφορούν και καινούρια και μεταχειρισμένα στην Ελλάδα, και δεν θα χρειαστείς και πολλά, είναι πολύ αξιόπιστο μηχανάκι

SS μην πάρεις ως πρώτο, δεν θα το χαρείς. Έχεις το χρόνο μπροστά σου να αναβαθμίσεις.

Ρωτάω για φάση κλοπών, τουμπίτσες κλπ και όχι κάτι σοβαρό σε μοτέρ ας πούμε. Να έχουμε μια άποψη του τι παίρνουμε.

για ss μάλλον σε κάτι καινούριο το κόβω(όταν με το καλό).

SUZUKI GSR 600 Το avatar του/της oulas
    Εμενα η γνωμη μου ειναι αφου δεν εχεις χρημα να παρεις μηχανη με αλογα, παρε μια με λιγοτερα αλλα καινουργια. Οπως το CBF 250. 3935 euro εχει, 21 αλογα, λιγα - αλλα αξιοπιστα. Αν απο την αλλη, αν πας σε μεταχειρισμενο, με τοσα λιγα λεφτα, ρισκαρεις πολυ, να πληρωσεις τα διπλα στα συνεργεια. Κανε υπομονη λοιπον, και βολεψου με κατι καινουργιο, που θα σε πηγαινει παντα εκει που θελεις. Γκαζια φιλε μου, με τοσα χρηματα που αναφερεις παραπαμνω, και χωρις συνεργεια δεν γινονται!

Τελικά πήρα το ZXR το οποίο έχω ακόμα.

Τα εύρησκα πάνω κατω στα ίδια χρήματα αλλά ήθελα ss.Πιστεύω θα ξενέρωνα με το superfour και δεν έπαιζαν λεφτά για πειραματισμούς.
    Το βρήκα και σε γαματα χρώματα και το ερωτεύτηκα με την μια.
    Αυτην την περίοδο θα γούσταρα να είχα ένα streetfighter (tuono,Z1000,speedfour)

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    Τελικά πήρα το ZXR το οποίο έχω ακόμα.

Τα εύρησκα πάνω κατω στα ίδια χρήματα αλλά ήθελα ss.Πιστεύω θα ξενέρωνα με το superfour και δεν έπαιζαν λεφτά για πειραματισμούς.
    Το βρήκα και σε γαματα χρώματα και το ερωτεύτηκα με την μια.
    Αυτην την περίοδο θα γούσταρα να είχα ένα streetfighter (tuono,Z1000,speedfour)

einai trela ta rimadia ta ss. petuxes kali periptwsi. 8a arxisw to psaksimo se kanena mina na dw ti paizei.

Sas euxaristw olous gia tin boh8eia.

Αρχικά δημιουργήθηκε από oulas
    Εμενα η γνωμη μου ειναι αφου δεν εχεις χρημα να παρεις μηχανη με αλογα, παρε μια με λιγοτερα αλλα καινουργια. Οπως το CBF 250. 3935 euro εχει, 21 αλογα, λιγα - αλλα αξιοπιστα. Αν απο την αλλη, αν πας σε μεταχειρισμενο, με τοσα λιγα λεφτα, ρισκαρεις πολυ, να πληρωσεις τα διπλα στα συνεργεια. Κανε υπομονη λοιπον, και βολεψου με κατι καινουργιο, που θα σε πηγαινει παντα εκει που θελεις. Γκαζια φιλε μου, με τοσα χρηματα που αναφερεις παραπαμνω, και χωρις συνεργεια δεν γινονται!

den dieukrinisa kati. To mixanaki to 8elw gia tin trela kai epeidi to goustarw. Oxi toso gia metakinisi. Gi'auto den i8ela 250cc kai dikilindra mixanakia. Ean pantws dw ta skoura, den pairnw tipota kai ksanakoitaw ta xristougenna h tin epomeni anoiksi pou sigoura 8a exw perissotera xrimata. Thanx gia ton xrono sou.

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2003, 14:48
  2. poio einai to palikari me to portokali mavro sakidio moto?
    από psaroulis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2003, 18:55
  3. αναρτήσεις moto
    από pit-salonika στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2003, 02:15
  4. protash gia to neo moto.gr
    από vasdekiss στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 13:43
  5. Μία moto-βόλτα από το πουθενά…