Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 69

Θέμα: Sos ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ σε προβλημα με Τροχαια!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Πέρα από τα απολύτως λογικά δεν πίνουνμε όταν οδηγούμε και τα ρέστα θα συμφωνήσω σε κάτι μαζί σου. Είναι όντως λίγο όχι παράξενο αλλά όχι πολύ συνηθισμένο η δεύτερη μέτρηση να βγάζει παραπάνω από την πρώτη. Συνήθως συμβαίνει το αντίθετο γι αυτό σου λένε κιόλας περίμενε πολλές φορές και γι αυτό σου λένε πιες νερό κλπ κλπ. Εμένα αυτό πράγματι μου κάνει κάποια εντύπωση αλλά πάντως απίθανο δεν είναι.

Μετά τους Γερμανούς στην Αφρική το 43, να κι οι προβληματισμοί για τα ακλοολόμετρα... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ρε συ Στέλιο, σου λένε περίμενε για 2 λόγους:

1. Αν έχεις πιει ΛΙΓΟ, να πιεις νερό και να πέσει η περιεκτικότητα σε αλκοόλ στο αίμα
    2. Αν έχεις πιει παραπάνω απο το κανονικό και το τελευταίο ποτάκι στο τελευταίο μισάωρο (όσο χρόνο δλδ θέλει για να πάει στο αίμα το αλκοόλ) να δείξει το πόσο πραγματικά είναι....

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas

Re: Sos ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ σε προβλημα με Τροχαια!

Αρχικά δημιουργήθηκε από low__rider
    Μενω Κορυδαλλο και η δουλεια μου ειναι στον Χολαργο ...χωρις διπλωμα μου κοβονται τα χερια!!!
    δεν εχω πως να παω!
    ας το σκεφτόσουνα πριν πιεις , φίλε μου...
    ασε λίγο να ζοριστείς με λεωφορειάκια τώρα να δεις το ξανακάνεις?

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Μ
    Ρε συ Στέλιο, σου λένε περίμενε για 2 λόγους:

1. Αν έχεις πιει ΛΙΓΟ, να πιεις νερό και να πέσει η περιεκτικότητα σε αλκοόλ στο αίμα
    2. Αν έχεις πιει παραπάνω απο το κανονικό και το τελευταίο ποτάκι στο τελευταίο μισάωρο (όσο χρόνο δλδ θέλει για να πάει στο αίμα το αλκοόλ) να δείξει το πόσο πραγματικά είναι....

1) Όσο νερό και να πιείς δεν μειώνεται η περιεκτικότητα της αλκοόλης στο αίμα. Το νερό χρειάζεται γιατί το χρησιμοποιεί ο οργανισμός για τον μεταβολισμό της αλκοόλης από το συκώτι. Εαν δεν πιείς νερό τότε χρησιμοποιείται το νερό του σώματος και αφυδατώνεσαι αναλόγος. Το νερό πάντως βοηθάει για τον απρόσκοπτο μεταβολισμό και έτσι δεν επιβραδύνεις την διαδικασία.

2) Σου λένε περίμενε για την περίπτωση που μόλις έχεις πιεί το ποτό σου και έτσι στην στοματική σου κοιλότητα και στον λαιμό σου υπάρχουν ακόμη αναθυμιάσεις αλκοόλης οι οποίες επιβαρύνουν την ένδειξη του μηχανήματος.

3) Όταν όπως λες έχεις πιεί ποτό και αυτό δεν έχει απορροφηθεί από το στομάχι τότε το ποσοστό οινοπνεύματος θα αυξάνεται όσο περιμένεις και μέχρι να απορροφηθεί όλη η αλκοόλη από το στομάχι σου. Μετά θα αρχίσει να μειώνεται. Ο ρυθμός απορρόφησης και ο ρυθμός μεταβολισμού της αλκοόλης εξαρταται από πολλούς παράγοντες και δεν είναι ίδιος για όλους και για όλες τις ημέρες και ώρες.

4) Το φαγητό κάνει καλό γιατί απορροφά ενα μέρος της αλκοόλης και αυτή μεταφέρεται για απορρόφηση μαζί με την στερεά τροφή στο έντερο όπου η διαδικασία 1ον καθυστερεί και 2ον είναι πιο αργή από αυτή στο στομάχι.

5) Τα μηχανήματα αλκοτέστ είναι αρκετά ακριβή εφοσον έχουν καλυμπραριστεί σωστά αλλα και πάλι η απόκλισή τους θα ειναι σταθερή ανάμεσα σε 2 μετρήσεις.

6) Φαίνεται ότι το κάπνισμα βοηθάει και πιθανά ο καπνός δεσμέυει κάποια ποσότητα αλκοόλης γι αυτό και δεν επιτρέπουν να καπνίσεις 2-3 λεπτά πριν το τεστ. Οπότε κάντε το στην ζούλα όσο περιμένετε μιας και δεν νομίζω να το γνωρίζουν παρά ελάχιστοι από τα στρουμφάκια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    πληρωσε την κληση κανονικοτατα και πηγαινε στον διοικητη και πες του οτι χρειαζεσαι το διπλωμα και την αδεια για την δουλεια σου.
    αν ειναι συγκαταβατικος θα σου τα δωσει πισω.

πρεπει να δουν ομως οτι εχεις πληρωσει την κληση.

εγω αυτο εκανα με τα κοκκινα που περασα και πηρα διπλωμα,αδεια και πινακιδα σε 2 μερες απο το συμβαν.οποτ εουσιαστικο κοστος -350€ και 9 ποντους στο point system.
    ελπιζω να ξερεις οτι αν σε πιασουν ξανα μεσα στον ιδιο χρονο με την ιδια παρανομια,σου παιρνουν δια παντος το διπλωμα (περα απο το προστιμο) και ξαναδινει εξετασεις για να ξαναβγαλεις.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
    1) Όσο νερό και να πιείς δεν μειώνεται η περιεκτικότητα της αλκοόλης στο αίμα. Το νερό χρειάζεται γιατί το χρησιμοποιεί ο οργανισμός για τον μεταβολισμό της αλκοόλης από το συκώτι. Εαν δεν πιείς νερό τότε χρησιμοποιείται το νερό του σώματος και αφυδατώνεσαι αναλόγος. Το νερό πάντως βοηθάει για τον απρόσκοπτο μεταβολισμό και έτσι δεν επιβραδύνεις την διαδικασία.

2) Σου λένε περίμενε για την περίπτωση που μόλις έχεις πιεί το ποτό σου και έτσι στην στοματική σου κοιλότητα και στον λαιμό σου υπάρχουν ακόμη αναθυμιάσεις αλκοόλης οι οποίες επιβαρύνουν την ένδειξη του μηχανήματος.

6) Φαίνεται ότι το κάπνισμα βοηθάει και πιθανά ο καπνός δεσμέυει κάποια ποσότητα αλκοόλης γι αυτό και δεν επιτρέπουν να καπνίσεις 2-3 λεπτά πριν το τεστ. Οπότε κάντε το στην ζούλα όσο περιμένετε μιας και δεν νομίζω να το γνωρίζουν παρά ελάχιστοι από τα στρουμφάκια.

Μένω στο 2 και το 3. Για το νερό δεν είπα ότι μειώνεται η περιεκτικότητα στο αίμα. Αλλά... ΔΕΝ κάνουν εκείνη τη στιγμή εξέταση αίματος οπότε δεν απασχολεί αυτο. Επίσης χέστηκαν οι αστυνομικοί αν εσύ ίσως αφυδατωθείς από την έλλειψη νερού άσε που δεν το ξέρουν οι άνθρωποι. Επομένως δεν θα μπορούσαν να σου δίνουν νερό για κάτι τέτοιο. Ακόμη ΔΕΝ σίνουν νερό σε όλους. Το έχεις προσέξει αυτό; Δίνουν σε κάποιους για κοίταξέ το. Ισχύει όμως αυτό που λες για την επιβάρυνση στην ένδειξη του μηχανήματος. Και νομίζω ότι το νερό βοηθά προς αυτήν τη κατεύθυνση.
    Όσο για τον καπνό και... τη ζούλα... θα εκπλαγείς φίλε από το το ξέρουν τα στρουμφάκια. Πραγματικά θα εκπλαγείς.
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    - Το νερό δεν σε βοηθάει άμεσα. Μόνο έμμεσα

α) λόγω του ότι η έλειψή του δεν εμποδίζει να μειωθεί ο ρυθμός του μεταβολισμού της αλκοόλης και
    β) διότι εαν έχεις πολλά υγρά στο στομάχι η απορρόφησή τους (με σταθερό ρυθμό για το σύνολο των υγρών του στομαχιού) θα εμπεριέχει μικρότερο ποσοστό αλκοόλης και άρα η αύξηση του ποσοστού της στο αίμα θα γίνεται σε πιο αργό ρυθμό. Δηλαδή η μέγιστη τιμή θα είναι ελαφρώς μικρότερη αλλα θα είσαι στο μέγιστο και για πιο πολύ ώρα. Θα σε βοηθήσει κάπως εαν μόλις έχεις πιει τα ποτά σου. Όσο νερό και να πιείς η περιεκτικότητα του οινοπνεύματος στο αίμα δεν μειώνεται. Δεν απορροφά πχ ο οργανισμος πιο πολύ νερό από αλκοόλη αλλα λόγω του πιο αργού ρυθμού απορρόφησης έχει το χρόνο να μεταβολίσει ενα μέρος αυτής. Ο ρυθμός μεταβολισμού πάντως παραμένει χαμηλότερος πάντα από τον ρυθμό απορρόφησής της. Πάντα μιλώντας για τουλάχιστον 1-2 λίτρα νερό και όχι για μισό ποτήρι.

- Το αλκοτέστ μετρά ανθυμιάσεις αλκόλης από τους πνεύμονες και όχι από το στομάχι οπότε όσο νερό και να πιείς δεν θα επηρεάσει το αλκοτεστ άμμεσα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
    - Το νερό δεν σε βοηθάει άμεσα. Μόνο έμμεσα

α) λόγω του ότι η έλειψή του δεν εμποδίζει να μειωθεί ο ρυθμός του μεταβολισμού της αλκοόλης και
    β) διότι εαν έχεις πολλά υγρά στο στομάχι η απορρόφησή τους (με σταθερό ρυθμό για το σύνολο των υγρών του στομαχιού) θα εμπεριέχει μικρότερο ποσοστό αλκοόλης και άρα η αύξηση του ποσοστού της στο αίμα θα γίνεται σε πιο αργό ρυθμό. Δηλαδή η μέγιστη τιμή θα είναι ελαφρώς μικρότερη αλλα θα είσαι στο μέγιστο και για πιο πολύ ώρα. Θα σε βοηθήσει κάπως εαν μόλις έχεις πιει τα ποτά σου. Όσο νερό και να πιείς η περιεκτικότητα του οινοπνεύματος στο αίμα δεν μειώνεται. Δεν απορροφά πχ ο οργανισμος πιο πολύ νερό από αλκοόλη αλλα λόγω του πιο αργού ρυθμού απορρόφησης έχει το χρόνο να μεταβολίσει ενα μέρος αυτής. Ο ρυθμός μεταβολισμού πάντως παραμένει χαμηλότερος πάντα από τον ρυθμό απορρόφησής της. Πάντα μιλώντας για τουλάχιστον 1-2 λίτρα νερό και όχι για μισό ποτήρι.

- Το αλκοτέστ μετρά ανθυμιάσεις αλκόλης από τους πνεύμονες και όχι από το στομάχι οπότε όσο νερό και να πιείς δεν θα επηρεάσει το αλκοτεστ άμμεσα.

Ενδιαφέρον! Θα τα απομνημονεύσω και θα πάω να το παίξω γνώστης...
    πράγματι δεν είχα ιδέα για το πως δουλεύει το νερό σε αυτές τις περιπτώσεις.
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Μια φορα μου εκαναν και ειχα κατεβασει τα αντερα μου. Και να πως τη σκαπουλαρα:
    Θυμηθηκα οταν φυσουσα τα καρβουνα να αναψουν, αμα παρεις εισπνοη και τη φυσηξεις αμεσως ειναι οξυγονο και τα καρβουνα αναβουν. Αμα τη κρατησεις γινεται διοξειδιο και δε γινεται δουλεια.
    Οποτε γιατι να μην ειναι ξανα οξυγονο αμα δε δωσω χρονο να αναμιχτει με την αλκοολη?Παιρνω εισπνοη και επιτοπου ξεφυσαω μεσα στο μηχανακι. Ειναι και θεμα τυχης τι θα παιξει

Παλαιό μέλος Το avatar του/της geotriada
    πληρωσε το προστιμο ,και πηγαινε κανε ενσταση οπου εκει γραφεις τους λογους
    που θελεις να σου επιστραφει το διπλωμα.

ριξε κλαμα του στιλ, εχω αναπηρη μανα που την ζω κανοντας 3δουλειες ,
    πλασιε , ντιλιβερας και ταριφας, και να εισαι σιγουρος θα παρεις πισω το διπλωμα.

μιλαω σοβαρα, ετσι το πηρα και γω. βεβαια να πω πως η κληση που ειχα ηταν
    γιατι μιλαγα στο κινητο

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από cyberwolf
    Μια φορα μου εκαναν και ειχα κατεβασει τα αντερα μου. Και να πως τη σκαπουλαρα:
    Θυμηθηκα οταν φυσουσα τα καρβουνα να αναψουν, αμα παρεις εισπνοη και τη φυσηξεις αμεσως ειναι οξυγονο και τα καρβουνα αναβουν. Αμα τη κρατησεις γινεται διοξειδιο και δε γινεται δουλεια.
    Οποτε γιατι να μην ειναι ξανα οξυγονο αμα δε δωσω χρονο να αναμιχτει με την αλκοολη?Παιρνω εισπνοη και επιτοπου ξεφυσαω μεσα στο μηχανακι. Ειναι και θεμα τυχης τι θα παιξει

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από geotriada

πλασιε , ντιλιβερας και ταριφας, και να εισαι σιγουρος θα παρεις πισω το διπλωμα.

γιατι μιλαγα στο κινητο

με ψεματα και στο δωσε?

Ειλικρινα θα στο κραταγα κανα εξαμηνο ...
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    γιατι μιλαγα στο κινητο
    Έκανες τέτοια ΜΑΛΑΚΙΑ και δε ντρέπεσαι που το γράφεις;
    Μιλάω πολύ σοβαρά...

γιατι μιλαγα στο κινητο

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	windows message2.jpg 
Προβολές:	155 
Μέγεθος:	10,9 KB 
ID:	140846

Παλαιό μέλος Το avatar του/της geotriada
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
    Έκανες τέτοια ΜΑΛΑΚΙΑ και δε ντρέπεσαι που το γράφεις;
    Μιλάω πολύ σοβαρά...
    ρε πατε καλα ?????????

που ζητε????????

σε μοναστηρι στο Αγιον Ορος?????????

ΔΕΝ εχετε μιλησει ποτε στο κινητο εστω και ελαχιστα (γιατι εγω το σηκωσα για να πω ενα ναι)
    οταν οδηγατε αυτοκινητο??????????

ΔΕΝ εχετε πιει ποτε μια μπυρα και μετα να πατε οδηγοντας σπιτι σας????????

ΗΜΑΡΤΟΝΝΝΝΝΝ δεν ειπε κανεις οτι ολα αυτα ειναι σωστα, ΑΛΛΑ ΔΕΝ συμβαινουν
    καποια στιγμη σε ολους μας????????

τι να πω ρπστμ

ρε πατε καλα ?????????

που ζητε????????

σε μοναστηρι στο Αγιον Ορος?????????

ΔΕΝ εχετε μιλησει ποτε στο κινητο εστω και ελαχιστα (γιατι εγω το σηκωσα για να πω ενα ναι)
    οταν οδηγατε αυτοκινητο??????????

ΔΕΝ εχετε πιει ποτε μια μπυρα και μετα να πατε οδηγοντας σπιτι σας????????

ΗΜΑΡΤΟΝΝΝΝΝΝ δεν ειπε κανεις οτι ολα αυτα ειναι σωστα, ΑΛΛΑ ΔΕΝ συμβαινουν
    καποια στιγμη σε ολους μας????????

τι να πω ρπστμ
    Στη Μονή βατοπεδίου.....

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βοήθεια! Πρόβλημα με το FI σε CBF-600
    από kokkios στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 11