Είμαι στο τσακ να ''χτυπήσω'' μια μετα/μενη του 2004 αλλά φοβάμαι για προβλήματα...
Αξίζει?
Να προχωρήσω στην αγορά?
Plzzz τη γνώμη σας!!!
Είμαι στο τσακ να ''χτυπήσω'' μια μετα/μενη του 2004 αλλά φοβάμαι για προβλήματα...
Αξίζει?
Να προχωρήσω στην αγορά?
Plzzz τη γνώμη σας!!!
go ahead mate, go ahead![]()
δώσε μας όμως πληροφορίες.. πως και τι, να δούμε αν σε συμφέρει..
Βάλτο καλά στο κεφάλι σου.
Τι προβλήματα είχε το fazer? Εκτός απο το TPS που αλλάζεται δωρεάν στην εγγύηση δεν νομίζω ότι υπήρχε κάτι άλλο.
Εγώ στην θέση θα χτυπούσα 2005 με μαύρο μοτέρ. Το έχω ξανααναφέρει ότι είναι πιο όμορφο.
Αν συμφωνει και ο μηχανικός σου, go for it!
![]()
![]()
Ειναι του 2004, 37000χλμ. (καλα ειναι νομίζω), από γρατζουνιές δεν είχε τίποτα σχεδον....
Όταν το οδήγησα λίγο μου φάνηκε πολύ σκληρός ο συμπλέκτης...πως φτιάχνει αυτό?
Μπορεί να μου φάνηκε κιόλλας (γιατι δεν εχω ξανα καβαλήσει μηχανή μεγάλη) οτι τράβαγε ελάχιστα δεξια ή αριστερα....δε θυμάμαι!
Αυτά....τι άλλο να προσέξω???
Δυστυχώς έχει μόνο του '04...Αρχικά δημιουργήθηκε από id12586
Τι προβλήματα είχε το fazer? Εκτός απο το TPS που αλλάζεται δωρεάν στην εγγύηση δεν νομίζω ότι υπήρχε κάτι άλλο.
Εγώ στην θέση θα χτυπούσα 2005 με μαύρο μοτέρ. Το έχω ξανααναφέρει ότι είναι πιο όμορφο.
Αν συμφωνει και ο μηχανικός σου, go for it!
![]()
![]()
Πόσα αλογα βγαζει?
Τι είναι το TPS???
με μαύρο μοτέρ ήταν νομίζω από το 06 και μετά, εκτός να το γυμνό έχει άλλους χρωματισμούς.
Το τράβηγμα είναι ΠΟΛΥ κακο. Σιγουρέψου για αυτό πριν κάνεις οτιδήποτε και να το δει ο μηχανικός σου.
Το TPS (=throttle position sensor) άστο για την ώρα. Αν κρατάει ρελαντί μην σε προβληματίζει.
Τιμούλα δεν μας είπες..
Ο συμπλέκτης ρυθμίζεται απο την μανέτα.
Ναι dimokritos για το γυμνό μιλάω. Δεν ξέρω σίγουρα για το ντυμένο..![]()
Για το τράβηγμα....έτσι μου φάνηκε! Τώρα λογικά αυτός θα μου πει μια χαρά ειναι για να το πουλήσει ε? Μπορώ μετα να πάω στην γιαμαχα και να το ελεγξουν? αν μου πουν οτι εχει προβλημα να κάνω ιστορία με τον μηχανικό που μου το πουλησε....(αυτο σκεφτομαι)Αρχικά δημιουργήθηκε από id12586
Το τράβηγμα είναι ΠΟΛΥ κακο. Σιγουρέψου για αυτό πριν κάνεις οτιδήποτε και να το δει ο μηχανικός σου.
Το TPS (=throttle position sensor) άστο για την ώρα. Αν κρατάει ρελαντί μην σε προβληματίζει.
Τιμούλα δεν μας είπες..
Ο συμπλέκτης ρυθμίζεται απο την μανέτα.
Τιμή....θα δώσω ένα derbi που είναι στις αγγελίες και θα δώσω και άλλα 1100 ευρώ!
(το derbi το δίνω 3100) Καλά δεν είναι???
Δλδ ο συμπλέκτης δε θέλει αλλάγή???
ΥΓ. φιλε id12586 και dimokrite σας ευχαριστώ πολύ που με βοηθατε τετοια ωρα! Είμαι ετοιμος να το παρω αυριο!
λοιπόν, ρώτα τον αν έχει αλλάξει ρουλεμάν τιμονιού. το tps είναι ο σένσορας του γκαζιού. βγήκε προβληματικός στα fazer και xt.
κοίταξε την αλυσίδα αν έχει ζωή ακόμα γιατί είναι πρόσθετο έξοδο.
εκτός από μηχανικό, πάνε το μηχανάκι σε βαφέα να σου πει αν έχουν ξαναβαφτεί οποιαδήποτε από τα πλαστικά/μεταλλικά του.
μάθε αν έχει ρυθμίσει βαλβίδες και πόσες φορές. είναι ακριβό το service των βαλβίδων.
τα χιλιόμετρα λένε να μην τα κοιτάμε αλλά εγώ διαφωνώ. από τα χιλιόμετρα θα καταλάβεις πόσο θα σου στοιχίσουν τα service μαζί με τα αναλώσιμα.
μόλις το κάνεις βόλτα πάτησε απαλά (αλλά να πιάνει) την μανέτα και το λεβιέ τον φρένων για να καταλάβεις αν είναι καθόλου στραβές οι δισκόπλακες. είναι ακριβές οι άτιμες.
δεδομένης της ώρας αυτά μου έρχονται. αν θυμηθώ κάτι άλλο θα σου πω.
Απο το ιντερνετ δεν μπορούμε να κάνουμε διάγνωση για τον συμπλέκτη.
Μπορεί να θέλει απλώς ρύθμισμα απο την μανέτα μέχρι να το έχει ρυθμίσει επίτηδες έτσι επειδή θέλει δίσκους πχ..
Η τιμή είναι καλή.
ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ πήγαινε στην γιάμαχα και πες τους να το τσεκάρουν ενδελεχώς. Ρώτησε τους και για τον συμπλέκτη και για το τράβηγμα. Μην αγοράσεις εν θερμώ μπορεί να το μετανιώσεις.. Το τράβηγμα πχ μπορεί να είναι απο στραβή μπουκάλα εώς ζυγοστάθμιση. Ψάξε το..
edit: Και άκου τον Δημόκριτο. Έχει δίκιο σε αυτά που λέει. Αλλά αφού δεν έχεις προηγούμενη εμπειρία συνιστώ μηχανικό οπωσδήποτε!
Το μηχανακι δεν ειναι του μαστορα αλλά το εχει παρει απο ιδιώτη....κακό ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από dimokritos
λοιπόν, ρώτα τον αν έχει αλλάξει ρουλεμάν τιμονιού. το tps είναι ο σένσορας του γκαζιού. βγήκε προβληματικός στα fazer και xt.
κοίταξε την αλυσίδα αν έχει ζωή ακόμα γιατί είναι πρόσθετο έξοδο.
εκτός από μηχανικό, πάνε το μηχανάκι σε βαφέα να σου πει αν έχουν ξαναβαφτεί οποιαδήποτε από τα πλαστικά/μεταλλικά του.
μάθε αν έχει ρυθμίσει βαλβίδες και πόσες φορές. είναι ακριβό το service των βαλβίδων.
τα χιλιόμετρα λένε να μην τα κοιτάμε αλλά εγώ διαφωνώ. από τα χιλιόμετρα θα καταλάβεις πόσο θα σου στοιχίσουν τα service μαζί με τα αναλώσιμα.
μόλις το κάνεις βόλτα πάτησε απαλά (αλλά να πιάνει) την μανέτα και το λεβιέ τον φρένων για να καταλάβεις αν είναι καθόλου στραβές οι δισκόπλακες. είναι ακριβές οι άτιμες.
δεδομένης της ώρας αυτά μου έρχονται. αν θυμηθώ κάτι άλλο θα σου πω.
Αλυσίδα = ειμαι λιγο ασχετος αλλά πως θα καταλαβω αν θελει αλλαγή η αλυσίδα? Τιμή?
Ρυθμιση βαλβιδων = Τιμή?
Δισκοπλακες = τιμή?
δηλαδή θα το πάρεις από κατάστημα ε? έμπορας είναι και δεν το κάνει για την ψυχή της μάνας του (knock knock). η τιμή από κατάστημα φαίνεται ανησυχητικά χαμηλή. οπότε είναι πιθανό να είναι στραβό και με γυρισμένα τα χιλιόμετρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από CCGio
Για το τράβηγμα....έτσι μου φάνηκε! Τώρα λογικά αυτός θα μου πει μια χαρά ειναι για να το πουλήσει ε? Μπορώ μετα να πάω στην γιαμαχα και να το ελεγξουν? αν μου πουν οτι εχει προβλημα να κάνω ιστορία με τον μηχανικό που μου το πουλησε....(αυτο σκεφτομαι)
Τιμή....θα δώσω ένα derbi που είναι στις αγγελίες και θα δώσω και άλλα 1100 ευρώ!
(το derbi το δίνω 3100) Καλά δεν είναι???
Δλδ ο συμπλέκτης δε θέλει αλλάγή???
ΥΓ. φιλε id12586 και dimokrite σας ευχαριστώ πολύ που με βοηθατε τετοια ωρα! Είμαι ετοιμος να το παρω αυριο!
ο συμπλέκτης είναι πράγματι σκληρός. συνήθεια είναι. μην σε απασχολεί.
πάντως ψάξτο λίγο ακόμα.. δεν θέλει βιασύνες σ αυτά τα πράγματα..
Μάλλον θα του ζητήσω να το παρω και να το παω σε αντιπροσωπο της γιαμαχα!
Λογικά θα μου πουνε αυτοί κατευθείαν αν εχει προβλημα ή οχι,,,,
Καμια αντιπροσωπεια στο κεντρο της Αθήνα? Που εχει?
Ακυρο...βρήκα!!
Thanx παιδια για τη βοήθεια!!!