ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
Ατυχίσαμε πάλι γαμώτο.Αντέ να δουμε πότε θα μπω σε αυτήν την "πίστα".Πάλι δεν μπορώ![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrIoannis
Ατυχίσαμε πάλι γαμώτο.Αντέ να δουμε πότε θα μπω σε αυτήν την "πίστα".Πάλι δεν μπορώ![]()
Μην στεναχωριέσαι Γιάννη έτσι είναι η ζωή δεν έρχονται όλα όπως τα θέλουμε και μην νομίζεις ότι εγώ είμαι σε καλύτερη φάση από σένα![]()
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
Φιλε chmanos ολοσωμη ειναι η ξατμιση?
When the unnamed feeling
It comes alive
Then the unnamed feeling
Takes me away
Σ΄ευχαριστω φιλε Μανο για τα καλα σου λογια αν και για πρωτη σου φορα τα πηγες περιφημα σου ευχομαι την επομενη φορα να τα πας ακομα καλυτεραΑρχικά δημιουργήθηκε από chmanos
Ένα μεγάλο μπράβο στον JimK7 για το Πρωτάθλημα
και ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη Βοήθεια!
Με λίγο σκάλισμα και πειραματισμό θα βγουν και καλύτεροι χρόνοι
(για εμένα μιλάω γιατί εσύ........ που να πας? !!!!!)
![]()
![]()
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
μπράβο ρε παίδες !!!!!
ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ !!!!
καλές Γιορτές και χαιρετίσματα στην αγαπημένη Κρήτη !!!!![]()
Πίστα αύριο κατά 17.00.Θα είμαστε μάλλον μαζί με JIMK7 και άλλοι come
Αυτο ειναι το μηχανακι μου σιγουρα!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Marinos-GSXR
κοπελια εχαθηκαμε μου φαινετε?????!!!!!!!!!που ειιιιιστττττεεεεεεεεεεεε!!!!!!![IMG]marinos2[/IMG]
που ειστε ρε κοπελια??????????? !!!!!!!!!!!!! αντε να ανεβουμε λιγακι κοπελια!!!!!!!!
που μένεις?....εκεί που με κρατάνε....
Οριστε και η δικια μου:
http://img20.imageshack.us/img20/8948/81365782.png