Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 15

Θέμα: Ατύχημα στην Κρήτη

Exclamation Ατύχημα στην Κρήτη

Το θέμα έχει δημοσιευτεί στο motocikleta.gr. Δείτε; http://motocikleta.gr/forum/viewtopi...022&highlight=

More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Πέρασα απ'το σημείο το απόγευμα της Κυριακής αλλά δεν είδα τίποτα...

Ας είναι καλά το παλικάρι..

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Το παλικάρι που οδηγούσε το Ducati είναι οκ.
    Από ότι λένε δε κατάφερε να μπει στη στροφή & έσκασε πάνω στο Aygo. Τα έχω χίλιες φορές για την συνομοταξία του Μπάλιγκτον.
    Τα θέλει ο κώλος τους.
    Τέλος πάντων. Περαστικά του & ελπίζω να βάλει μυαλό & καταλάβει ότι το Ηράκλειο - Μπαλί δεν είναι πίστα.
    Διαβάστε & στο Λύκο.

το παιδί είναι ΟΚ.....!!
    την πάτησε από tank slaping μετά από αναπήδηση του πίσω τροχού πρίν την στροφή (μάλλον κάπου στα φρένα) και πήγε ευθεία!
    το καλό είναι ότι έφυγε αμέσως από την μηχανή με αποτέλεσμα να σκάσει στα βράχια αλλά ευτυχώς οι φόρμες-γάντια-κράνος μπότες έβγαλαν με το παραπάνω τα λεφτά τους......μερικά ράμματα και πληγές ήταν ο απολογισμός αλλά ΟΛΑ καλά....και σε σχέση με τις φωτό που είδα στο site........δεν έχει πάθει ΤΠΤ απολύτως......!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ παιδιά!!!!
    CALCULATOR ISLAND

They don't make them like they used to.....
    Τωρα κοβουν και τα Ντουκατια πλαισια...

Αφου ειναι καλα το κοπελι, ολα τα υπολοιπα δεν εχουν σημασια...
    Νίκος
    Open Horizons

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Προσοχή στον δημόσιο δρόμο!!!Περαστικά στο παιδί.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    They don't make them like they used to.....
    Τωρα κοβουν και τα Ντουκατια πλαισια...

to kalo με τα ducati ειναι οτι αμα σου κοψει το πλαισιο φωναζεις τον υδραβλικο να στο φτιαξει και ξεμπερδευεις...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αφού γλύτωσε ο άνθρωπος, όλα είναι καλά. Η μηχανή ξανα-αγοράζετε. Ο άνθρωπος όμως....
    Περαστικά του και πάντα όρθιος.
    http://www.youtube.com/watch?v=EJtQd_SXXfw

Το κόστος του κράνους σου, εξαρτάται από το πόσο ακριβό πιστεύεις ότι είναι το κεφάλι σου.

φριτέζα 600 Το avatar του/της akaposto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής

Αφου ειναι καλα το κοπελι, ολα τα υπολοιπα δεν εχουν σημασια...
    όχι μεγάλε δεν τα λές καλά.

Αφού το κοπέλι,και όλοι με όσους έπαιξε pinball είναι καλά...τότε τα υπόλοιπα ίσως και να μην
    έχουν σημασία.
    και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από akaposto
    ...και όλοι με όσους έπαιξε pinball είναι καλά...
    + 1000....

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Το παλικάρι που οδηγούσε το Ducati είναι οκ.
    Από ότι λένε δε κατάφερε να μπει στη στροφή & έσκασε πάνω στο Aygo. Τα έχω χίλιες φορές για την συνομοταξία του Μπάλιγκτον.
    Τα θέλει ο κώλος τους.
    Τέλος πάντων. Περαστικά του & ελπίζω να βάλει μυαλό & καταλάβει ότι το Ηράκλειο - Μπαλί δεν είναι πίστα.
    Διαβάστε & στο Λύκο.
    Ακριβώς, όπως τα λέει ο Μike είναι τα πράγματα.. Δεν είναι ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος.. Αυτός ευτυχώς έπαθε και πρόλαβε να μάθει, ή τουλάχιστον έτσι ελπίζω, αλλά δεν νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι για τους υπόλοιπους τοπικούς "πιστολάδες". Εστρωσαν ένα κομματάκι με νέα άσφαλτο (μιλάμε πάντα για εθνικό με μία λωρίδα και πολλές φορές λάθος κλίση, με πολλούς τουρίστες τους καλοκαιρινούς μήνες και και και) και έτρεξαν και αγόρασαν όλοι ξύστρες, δέρματα και τα σχετικά.. Καλή ανάρωση στο παλικάρι και εύχομαι να μάθουν όσοι περισσότεροι από το πάθημα του.

...ο θεατής μου !!! Το avatar του/της AVATOS
    ...περαστικα κ αγυριστα!
    ...που να στα λέω κύριε πρόεδρε!

Άσχετο και οφ τοπικ.
    Σήμερα το πρωί, πάνω στη στροφή του Κοιλιάρη (πριν τις Καλύβες, από Χανιά προς Ρέθυμνο) και ενώ έχω μπει με καμιά 90αριά, βλέπω ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΔΙΠΛΗ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΗ να περπατά μπάρμπας ρακένδυτος τρεκλίζοντας και να χειρονομεί στα αυτοκίνητα που περνούσαν δίπλα του! Τι φρένα πλάκωσα τι πήγα να φάω τα μούτρα μου, τι .... τι να πω ρε γμτ πια!
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Άσχετο και οφ τοπικ.
    Σήμερα το πρωί, πάνω στη στροφή του Κοιλιάρη (πριν τις Καλύβες, από Χανιά προς Ρέθυμνο) και ενώ έχω μπει με καμιά 90αριά, βλέπω ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΔΙΠΛΗ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΗ να περπατά μπάρμπας ρακένδυτος τρεκλίζοντας και να χειρονομεί στα αυτοκίνητα που περνούσαν δίπλα του! Τι φρένα πλάκωσα τι πήγα να φάω τα μούτρα μου, τι .... τι να πω ρε γμτ πια!

Φίλε μου αφού η πρόσβαση στο εθνικό δύκτιο είναι ξέφραγο αμπέλι τι περιμένεις???????

και πάλι καλά να λες που ήταν πάνω στην διαχωριστική :a32: :a32:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Άσχετο και οφ τοπικ.

Δεν τολμώ να σκεφτώ τι θα μπορούσε να γίνει αν βρισκόταν κάποιος μηχανόβιος στο σημείο...

Αριστερή -εντελώς- τυφλή κατηφορική και με "κοιλιά" πάνω στο οδόστρωμα στη μέση ακριβώς της στροφής, στροφή που σου δίνει παραπάνω λόγους να "γλύψεις" την διαχωριστική για να μπεις σωστά αποφεύγοντας ταυτόχρονα τα σκαμπανεβάσματα...

Παρόμοια θέματα

1. ατύχημα στην κρήτη
    από ruyjin στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2006, 19:21
  2. Η πρωτη πιστα στην Κρητη στα Χανια!!!
    από DrIoannis στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2006, 19:54
  3. ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ 5-3-06
    από Angie στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2006, 13:53
  4. Ατύχημα στην Κηφισίας
    από pissaman στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2005, 09:43
  5. Ταξίδι στην Κρήτη.