Η πρόβλεψη είναι πάρα πολύ δύσκολη στο τι μπορεί να γίνει σε "αχαρτογράφητες περιοχές" που θα προκύψουν μέσα απο το πείραμα του CERN.
Ακόμα και αν εμείς λέμε οτι 100% υπάρχει διασφάλιση των συνθηκών, η Φύση και το Σύμπαν μας έχουν μάθει οτι πραγματικά δεν μπορεί να προβλεφθεί. Η δημιουργία μιας πιθανής μαύρης τρύπας που θα αυτοτροφοδοτείται απο τα υλικά γύρω και κοντά της , δεν είναι εντελώς απίθανη , απλά βάσει οτι θα είναι σε πολύ χαμηλά ενεργειακά επίπεδα το πείραμα , αξιώνουμε οτι δεν θα υπάρξει και πρόβλημα.
Αλλιώς θα θυμίσει την ιστορία του Ικαρου και του Δάιδαλου , όπου ο Ίκαρος θεώρησε τον εαυτό του Θεό και ξεπέρασε τις ικανότητες και τα τεχνητά φτερά του. Μόνο που στην δική μας περίπτωση δεν θα μείνει κανείς να το θυμάται οτι αυτοκαταστραφήκαμε σαν τα παιδιά που παίζουν με τα σπίρτα.
Gandalf