Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 30

Θέμα: Μπραλος πληροφοριες διαδρομης.

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
    ΕΓΩ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΙΣΤΑ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΝΑ ΞΕΚΑΥΛΩΣΕΙΣ, Ο ΜΠΡΑΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΣΦΥΣΗ ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΥΓΡΑΣΙΑ.
    ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ 200+ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΜΠΑΡΙΕΡΕΣ Η ΒΡΑΧΙΑ, ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ ΚΑΛΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΡΟΣΕΧΕ
    200+ ??? Wow, τόσο ανοιχτές είναι ρε παιδιά οι στροφές εκεί??? Ε τότε δε λέει.............. Αν είναι έτσι, από τις λίγες πάντως σαν σύνολο, διαδρομές που έχω κάνει, ψήφίζω σαν μακράν καλύτερη την διαδρομή για Βόρεια Εύβοια......... Συνεχές στροφιλίκι, με μέτρια βέβαια άσφαλτο, αλλάαααααα......................το ευχαριστιέσαι ρε παιδάκι μου! Είναι και μεγάλη διαδρομή, αν θυμάμαι καλά τουλάχιστον 30-40 λεπτά? Την έκανα τότε στην super συνάντηση του forum προσπαθώντας να προλάβω τους άλλους που είχαν ξεκινήσει πολύ νωρίτερα και μου άρεζεεεεεεεεεεεεεεεεεεε............!

Και είναι και μέσα στη φύση ρε παιδάκι μου, πολύ όμορφα! Αν γουστάρεις σταματάς και σε ποταμάκια με νερά κτλ.........

Θούπερ λέμε............!!!!

Από την άλλη αν σας αρέσουν οι ανοιχτές μια καλή, κοντινή μάλιστα διαδρομή, είναι για Λαύριο από Αττική Οδό. Μάλιστα είναι και σχετικά ασφαλής καθώς παίζει νησίδα στη μέση και ο δρόμος είναι ποιοτικός (όχι μόνο στην Αττική, και μετά). Ούτε τα γνωστά σαμάρια, ούτε ανάποδες κλίσεις, ούτε τίποτα. Προσοχή μόνο σε 4-5 σημεία που έχει φανάρια, εκεί κόβουμε γιατί δεν ξέρεις πότε ο μα$#@κας ο κουτάκιας θα κάνει βλακεία................

Και Λαύριο για καφέ έχει και...............ωραίο σέρβις σε μια καφετέρια που έχω στο μυαλό μου.................χεχεχεχεχε.........

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
    200+ ??? Wow, τόσο ανοιχτές είναι ρε παιδιά οι στροφές εκεί??? Ε τότε δε λέει.............. Αν είναι έτσι, από τις λίγες πάντως σαν σύνολο, διαδρομές που έχω κάνει, ψήφίζω σαν μακράν καλύτερη την διαδρομή για Βόρεια Εύβοια......... Συνεχές στροφιλίκι, με μέτρια βέβαια άσφαλτο, αλλάαααααα......................το ευχαριστιέσαι ρε παιδάκι μου! Είναι και μεγάλη διαδρομή, αν θυμάμαι καλά τουλάχιστον 30-40 λεπτά? Την έκανα τότε στην super συνάντηση του forum προσπαθώντας να προλάβω τους άλλους που είχαν ξεκινήσει πολύ νωρίτερα και μου άρεζεεεεεεεεεεεεεεεεεεε............!

Και είναι και μέσα στη φύση ρε παιδάκι μου, πολύ όμορφα! Αν γουστάρεις σταματάς και σε ποταμάκια με νερά κτλ.........

Θούπερ λέμε............!!!!

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΥΣΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΣΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΩ ΜΕΡΙΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΟΧΙ ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΑΣΕ ΕΝΑ ΡΥΘΜΟ ΣΒΕΛΤΟ ΟΧΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ.
    Ο ΑΓΙΟ ΩΡΑΙΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ ΛΕΜΕ.
    ΕΑΝ ΘΕΣ ΕΛΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ, ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟ.
    ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΝΩΡΙΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
    Από την άλλη αν σας αρέσουν οι ανοιχτές μια καλή, κοντινή μάλιστα διαδρομή, είναι για Λαύριο από Αττική Οδό. Μάλιστα είναι και σχετικά ασφαλής καθώς παίζει νησίδα στη μέση και ο δρόμος είναι ποιοτικός (όχι μόνο στην Αττική, και μετά). Ούτε τα γνωστά σαμάρια, ούτε ανάποδες κλίσεις, ούτε τίποτα. Προσοχή μόνο σε 4-5 σημεία που έχει φανάρια, εκεί κόβουμε γιατί δεν ξέρεις πότε ο μα$#@κας ο κουτάκιας θα κάνει βλακεία................

Και Λαύριο για καφέ έχει και...............ωραίο σέρβις σε μια καφετέρια που έχω στο μυαλό μου.................χεχεχεχεχε.........
    ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΩΡΑΙΟ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΑ , ΤΟΝ ΑΕΡΟΔΙΑΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΣΠΑΤΩΝ:rotflmao: :rotflmao:
    ΒΡΕ ΣΤΑΥΡΟ SS ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ 300 ΣΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ

ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΩΡΑΙΟ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΑ , ΤΟΝ ΑΕΡΟΔΙΑΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΣΠΑΤΩΝ:rotflmao: :rotflmao:
    ΒΡΕ ΣΤΑΥΡΟ SS ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ 300 ΣΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ
    Όχι βρε συνονόματε, αφού το είπα ότι δεν μου αρέσουν οι ανοιχτές διαδρομές.........

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΥΣΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΣΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΩ ΜΕΡΙΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΟΧΙ ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΑΣΕ ΕΝΑ ΡΥΘΜΟ ΣΒΕΛΤΟ ΟΧΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ.
    Ο ΑΓΙΟ ΩΡΑΙΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ ΛΕΜΕ.
    ΕΑΝ ΘΕΣ ΕΛΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ, ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟ.
    ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΝΩΡΙΣ
    Ναύπακτο ε? Ωραία, θα το τσεκάρω! Αυτό το ΠΣΚ παίζει να ανέβω Βόλο σε ένα φίλο, αν δεν ανέβω τελικά (αν η πρόγνωση για τον καιρό δεν είναι καλή) τότε είναι πάρα πάρα πάρα πολύ πιθανό να σας ακολουθήσω........

νικολακη deminio μου κανεις!

Τιγκα βλεπω τη "πιστα" την εχεις σε πολυ υποληψη...και καλα κανεις ειναι μια απο τις καλυτερες διαδρομες που υπαρχουν...θυμιζει need for speed I (για τους παλαιους!!!)

stako εαν πας στο ιτεα -γαλαξειδι ναυπακτο....θα παρεις και σκηνη μαζι γιατι θα θελεις να μεινεις εκει...παρολαυτα το ξανατονιζω οτι και στη ναυπακτο εχει στροφες που θελουν παρα πολυ προσοχη ....οπως η παραβολικη πριν τον αγιο νικολαο και αλλη μια πιο μετα οι οποιες ερχεσαι με πολλα και θελουν να εχεις το νου σου

Φωτο απο δελφους απο κατω η Ιτεα και η εναρξη της διαδρομης ο δρομος παει ολο παραλια

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	delfoism.jpg 
Προβολές:	119 
Μέγεθος:	86,3 KB 
ID:	14512

Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
    νικολακη deminio μου κανεις!

Τιγκα βλεπω τη "πιστα" την εχεις σε πολυ υποληψη...και καλα κανεις ειναι μια απο τις καλυτερες διαδρομες που υπαρχουν...θυμιζει need for speed I (για τους παλαιους!!!)

stako εαν πας στο ιτεα -γαλαξειδι ναυπακτο....θα παρεις και σκηνη μαζι γιατι θα θελεις να μεινεις εκει...παρολαυτα το ξανατονιζω οτι και στη ναυπακτο εχει στροφες που θελουν παρα πολυ προσοχη ....οπως η παραβολικη πριν τον αγιο νικολαο και αλλη μια πιο μετα οι οποιες ερχεσαι με πολλα και θελουν να εχεις το νου σου

Φωτο απο δελφους απο κατω η Ιτεα και η εναρξη της διαδρομης ο δρομος παει ολο παραλια
    ΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΤΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΛΜ ΝΑ ΣΤΡΙΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ.
    ΣΤΑΘΗ ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΧΑΡΑΖΕΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΛΕΜΕ

αν θελω λεει αλλα ποτε δεν ξερω γαμωτ γαμωτ

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	vfrturnfast1.jpg 
Προβολές:	111 
Μέγεθος:	91,1 KB 
ID:	14520

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF

Λοιπόν lads...

Το ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΟ Σάββατο 28 τρέχοντος, θα παιχτεί ένας Μπράλος. Πληροφορίες εντός.
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

Re: Λοιπόν lads...

Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
    Το ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΟ Σάββατο 28 τρέχοντος, θα παιχτεί ένας Μπράλος. Πληροφορίες εντός.
    ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΣΕ ΛΕΜΕ.
    ΕΓΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΩ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΡΑΒΑΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΠΑΛΙΟΚΟΝΤΡΑΚΙΔΕΣ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΙ.

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΤΕΜΙΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥΣ.

Ο Πεφωτισμένος Το avatar του/της illuminatios
    πάντος θα παίξει και την κυριακή ένας μπράλος
    (μεγάλη παρέα ,μερικά δικάβαλα, εκτός φόρουμ ! )
    Always made to mean nothing

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Για δωσε λεπτομεριες????
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Ο Πεφωτισμένος Το avatar του/της illuminatios
    μοτοπαρέα με διαφορα μηχανάκια (τουρίστες και μοβόροι) ξεκινάνε Κυριακη κατα 10.30 απο πρώτα mcdonalds.
    ξαναλέω ότι δεν είναι φορουμιτες, οπότε μην περιμένεις τηλέφωνα και τέτοια.
    Always made to mean nothing

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από illuminatios
    μοτοπαρέα με διαφορα μηχανάκια (τουρίστες και μοβόροι) ξεκινάνε Κυριακη κατα 10.30 απο πρώτα mcdonalds.
    ξαναλέω ότι δεν είναι φορουμιτες, οπότε μην περιμένεις τηλέφωνα και τέτοια.
    Θα ανέβουμε μαζί καθώς θέλω να πάω μια Λαμία σε ένα φίλο που είναι φαντάρος για επισκεπτήριο και να γυρίσω μετά...

Μηχανή αναγνώρισης η εικονιζόμενη.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Πληροφορίες-manual-repair για Africa
    από afrotwin στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 51
    Τελευταίο μήνυμα: 14/05/2017, 21:40
  2. Λεσχη Vstrom.Πληροφοριες επικοινωνια
    από hornet στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 249
    Τελευταίο μήνυμα: 05/02/2014, 07:32
  3. Πληροφορίες για διαδρομή
    από sas στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 10/05/2004, 08:33
  4. μετα απο εγκηρες πληροφοριες που μου ηρθαν...
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2004, 08:45

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF