200+ ??? Wow, τόσο ανοιχτές είναι ρε παιδιά οι στροφές εκεί??? Ε τότε δε λέει.............. Αν είναι έτσι, από τις λίγες πάντως σαν σύνολο, διαδρομές που έχω κάνει, ψήφίζω σαν μακράν καλύτερη την διαδρομή για Βόρεια Εύβοια......... Συνεχές στροφιλίκι, με μέτρια βέβαια άσφαλτο, αλλάαααααα......................το ευχαριστιέσαι ρε παιδάκι μου! Είναι και μεγάλη διαδρομή, αν θυμάμαι καλά τουλάχιστον 30-40 λεπτά? Την έκανα τότε στην super συνάντηση του forum προσπαθώντας να προλάβω τους άλλους που είχαν ξεκινήσει πολύ νωρίτερα και μου άρεζεεεεεεεεεεεεεεεεεεε............!Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΕΓΩ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΙΣΤΑ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΝΑ ΞΕΚΑΥΛΩΣΕΙΣ, Ο ΜΠΡΑΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΣΦΥΣΗ ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΥΓΡΑΣΙΑ.
ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ 200+ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΜΠΑΡΙΕΡΕΣ Η ΒΡΑΧΙΑ, ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ ΚΑΛΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΡΟΣΕΧΕ
Και είναι και μέσα στη φύση ρε παιδάκι μου, πολύ όμορφα! Αν γουστάρεις σταματάς και σε ποταμάκια με νερά κτλ.........
Θούπερ λέμε............!!!!
![]()