Τσκ τσκ τσκ...όχι βρε Ίντι δεν είσαι μαλάκας προς θεού!Λίγο κολλημένος εναντίον της Χόντα είσαι αλλά σε αγαπάμε!
Τσκ τσκ τσκ...όχι βρε Ίντι δεν είσαι μαλάκας προς θεού!Λίγο κολλημένος εναντίον της Χόντα είσαι αλλά σε αγαπάμε!
CBF600S
Ρε συ Γιώργη...δεν συγκρίνουμε τώρα 636 με RR.Το ER-5 είναι χάλια και χρειάζεται ανανέωση.Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
Συγνώμη ρε παιδια αλλα με κανετε καμια φορα και βγαινω από τα ρουχα μου
μπλα μπλα μπλα άρχισε την πάρλα για τα καβασάκι πάλι![]()
Ειδικά όταν αναφέρετε τα Kawasaki σα μετρο σύγκρισης με τα ξενερουιιίιτα Honda…
Αν σας αρέσουν τα Honda καλα κανετε και να τα παρετε,...
μπλα μπλα κάτι λεει για τα χόντα τώρα :rotflmao:
Τώρα για το ABS της CBF...αντιγράφω από περιοδικό...
''[...] στην οδό Σπύρου Πάτση,-που έχει συντελεστή τριβής ανάλογο με αυτού βρεγμένου ποδιού σε μπανιέρα-[..]όταν πηγαίνοντας με καμια 50αριά χιλ. πετάχτηκε από το STOP φορτηγάκι[..]Με το χέρι να πιάνει σαν μέγκενη την μανέτα και το σώμα όρθιο στο πίσω φρένο από τον πανικό,αντί να μπλοκάρει το μπροστινό και να διπλώσει όπως θα έκανε κάθε μοτοσυκλέτα χωρίς ABS, σταμάτησε όρθιο στην ευθεία με 3 ''αναπνοές'' του συστήματος στο μπροστινο και 2 στο πίσω.Αν αξίζουν τα 600 ευρώ του ABS;Εξαρτάται από το πόσο κοστολογεί ο καθένας το μέλλον του...[...]''
Εγώ πάντως στους δρόμους της πόλης που κινούμαστε θα ήθελα πολύ να έχω ABS.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
Συγνώμη ρε παιδια αλλα με κανετε καμια φορα και βγαινω από τα ρουχα μου
Ειδικά όταν αναφέρετε τα Kawasaki σα μετρο σύγκρισης με τα ξενερουιιίιτα Honda…
Αν σας αρέσουν τα Honda καλα κανετε και να τα παρετε, και να τα χαίρεστε… αλλα διαβαζουν και αλλοι τα ποστ… όχι μονο οι πορομενοι hondaκιδες
Δε ξερω τι διακοπτες εχει το cbf… αλλα είναι αυτος σοβαρος λογος να διαλέξεις μια μηχανη?
Αλλα πραματα δεν είναι πιο σοβαρα ? (αυτονόητα να μην αναφερω)
Έστω το συναίσθημα?
Τι διαολο…. Κατι δε παει καλα στη συλλογιστική σας ή ειμαι μαλακας εγω?
Ρε ίντι, μόλις διάβασα το άρθρο σου για τη γεννοκτονία, και γι'αυτό δε θέλω να απαντήσω με το ύφος που αρχικά σκέφτηκα.
Εδώ μιλάμε για 3 μηχανάκια: ER-500 , CBF500, GS-500
Κάνε μας τη χάρη να ξεκολήσεις, το ER-500 είναι απλά ανύπαρκτο σε σχέση με τις άλλες δύο
Και κάνε τη χάρη στον εαυτό σου να συγκρίνεις και λίγο την ποιότητα αυτού που αγοράζεις.
Σου πουλάνε 500 κ.εκ. δυκίλινδρο και θες να πιστεύεις πως η εταιρία σε πρόσεξε.
όμως η εταιρία δίνει όλα τα λεφτά στα ss και cross, αφήνοντας τους περισσότερους πελάτες της με:
- ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΜΠΩΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ
- ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΛΕΓΚΟ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΙΔΑ ΕΝΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ
- ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΒΑΦΗΣ ΕΠΙΟΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ
............. ΚΛΠ ΚΛΠ
Το συναίσθημα και η ξενερουίτα πού κολλάει ρε ίντι? Ο καθένας δε μπορεί να νιώθει όμορφα με -μη kawasaki- ? Τι φαιδρά επιχειρήματα είναι αυτά? Αυτά είναι γούστα και εντελώς υποκειμενικά..
Αυτά για την ώρα
Ο καθενας ειναι ελευθερος να συμπαθεί ή να αγοραζει οτι θελει, απλα δε μου αρεσε η σύγκριση που εκανες γενικα για τα μη Honda με σχολιο τυπου οι διακοπτες στα Honda ειναι καλύτεροι, «κοιτα τους αλλους και κρινε».
Τεσπα μια παρατήρηση εκανα και φυσικα δεν υπαρχει θεμα αν θελετε Honda ή Derby το ιδιο μου κανει, αυτο που με χαλάει ειναι η παραπληροφόρηση. (ειμαστε κορυφη στην Ελλαδα σε αυτο το τομεα...)
Η προσωπική μου εμπειρια στο φινιρισμα, λεει οτι τα καινούρια Kawasaki ειναι παρα πολυ καλύτερα απο τα παλιότερα, κακως κουβαλανε το «κακο» όνομα. (Είδες δεν είπα καλυτερα απο τα ταδε...)
και προς Θεου, δε θα παρεξηγηθώ σε καμια περίπτωση (μονο μη βρίσεις την ΑΕΚ)
![]()
![]()
![]()
![]()
συγκρινε το φεριγκ οπως το βλεπεις απο τη θεση του οδηγου στο καινουργιο z750s με το cbf600 και θα καταλαβεις διαφορα στη ποιοτητα, παρολο που το cbf δε θεωρειται απο τα ποιοτικα honda...Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
Ο καθενας ειναι ελευθερος να συμπαθεί ή να αγοραζει οτι θελει, απλα δε μου αρεσε η σύγκριση που εκανες γενικα για τα μη Honda με σχολιο τυπου οι διακοπτες στα Honda ειναι καλύτεροι, «κοιτα τους αλλους και κρινε».
Τεσπα μια παρατήρηση εκανα και φυσικα δεν υπαρχει θεμα αν θελετε Honda ή Derby το ιδιο μου κανει, αυτο που με χαλάει ειναι η παραπληροφόρηση. (ειμαστε κορυφη στην Ελλαδα σε αυτο το τομεα...)
Η προσωπική μου εμπειρια στο φινιρισμα, λεει οτι τα καινούρια Kawasaki ειναι παρα πολυ καλύτερα απο τα παλιότερα, κακως κουβαλανε το «κακο» όνομα. (Είδες δεν είπα καλυτερα απο τα ταδε...)
και προς Θεου, δε θα παρεξηγηθώ σε καμια περίπτωση (μονο μη βρίσεις την ΑΕΚ)
![]()
![]()
![]()
![]()
ωπα εκανες το λαθος τωρα...Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitrioskosmas
συγκρινε το φεριγκ οπως το βλεπεις απο τη θεση του οδηγου στο καινουργιο z750s με το cbf600 και θα καταλαβεις διαφορα στη ποιοτητα, παρολο που το cbf δε θεωρειται απο τα ποιοτικα honda...
τι να συγκρινουμε ειπες?
κατσε σκεψου το καλυτερα... τι παιρνεις με τα ιδια λεφτα (Ζ750s/CBF600s) και αν δε κλαψεις συνεχιζουμε.....
για ποιοτητα κατασκευης και φινιρισμα μιλησα οχι για το συνολικο conceptΑρχικά δημιουργήθηκε από idi
ωπα εκανες το λαθος τωρα...
τι να συγκρινουμε ειπες?
κατσε σκεψου το καλυτερα... τι παιρνεις με τα ιδια λεφτα (Ζ750s/CBF600s) και αν δε κλαψεις συνεχιζουμε.....
καταπληκτικό μηχάνημα το 750 μόνο λίγο πιο απαλό κιβώτιο να είχε....
Καταπληκτικός commuter το cbf600. Πάρτο και φύγε ταξίδι για Β. Ευρώπη. Δεν έχει και υπερηχητικές τελικές αλλά έτσι δε θα σκοτωθείς!!!!
το abs μπορεις να πεις οτι κανει μια μοτοσυκλετα πιο ασφαλη ΜΟΝΟ σε συγκριση με την ιδια χωρις abs και με την προϋπόθεση ότι οντως λειτουργεί
Ασε που ακόμα η εξελίξη του abs σε μοτοσικλέτες είναι σε πρωτόγονο σταδιο.
Ισως και το τονιζω το ΙΣΩΣ σε μερικα χρονια να είναι σε θεση οι μοτοβιομηχανιες να παρουσιάσουν συστημα abs με ικανοποιητική σπορτιφ αίσθηση
Ακομα ΔΕ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ (γιατι μερικοι από μας δε χρησιμοποιούν τις μοτοσικλέτες μας σε γραμμή σπιτι-δουλεια ή χαλαρες βολτες)
για το αν το cbf ειναι πιο ασφαλες απο τα ανταγωνιστικα μοντελα δεν ειναι ευκολο να το κρινει καποιος τοσο ευκολα
εξαρταται απο εκατονταδες πραγματα
και αν ηταν το θεμα της ασφαλειας να λυθει με ενα abs... τοτε ολες οι εταιριες θα ειχαν βαλει στα μοντελα τους
Ρε γIDI από που βγάζεις όλα αυτά τα συμπεράσματα; Θα μας τρελλάνεις τελείως; Αλλά ξέχασα... To R&D της KAWASAKI που ασχολειται χρόνια τώρα με το θέμα θα μας εκπλήξει σίγουρα σύντομαΑρχικά δημιουργήθηκε από idi
το abs μπορεις να πεις οτι κανει μια μοτοσυκλετα πιο ασφαλη ΜΟΝΟ σε συγκριση με την ιδια χωρις abs και με την προϋπόθεση ότι οντως λειτουργεί
Δηλαδή ρε γIDI δεν λειτουργεί; Μας κοροιδεύουν δηλαδή; Χμμμμμ
Ασε που ακόμα η εξελίξη του abs σε μοτοσικλέτες είναι σε πρωτόγονο σταδιο.
Ισως και το τονιζω το ΙΣΩΣ σε μερικα χρονια να είναι σε θεση οι μοτοβιομηχανιες να παρουσιάσουν συστημα abs με ικανοποιητική σπορτιφ αίσθηση
Ακομα ΔΕ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ (γιατι μερικοι από μας δε χρησιμοποιούν τις μοτοσικλέτες μας σε γραμμή σπιτι-δουλεια ή χαλαρες βολτες)
για το αν το cbf ειναι πιο ασφαλες απο τα ανταγωνιστικα μοντελα δεν ειναι ευκολο να το κρινει καποιος τοσο ευκολα
εξαρταται απο εκατονταδες πραγματα
και αν ηταν το θεμα της ασφαλειας να λυθει με ενα abs... τοτε ολες οι εταιριες θα ειχαν βαλει στα μοντελα τους Η Honda που εσύ είσαι εγκάθετος ενάντια το χρησιμοποιεί χρόνια τώρα![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Ρε Γidi περα απο την πλημελη σου εμπειρια στο θεμα λες και μπουρδες...!!!
Τα σημερινα abs ειναι τριτης γενιας ..επισης στατιστικα τα περισσοτερα ατυχημτα που εχουν γινει με υπαιτιοτητα φρενου ειναι οταν η μηχανη ειναι ορθια εκει παιζει το abs να μην τρως διπλωματα απο το μπροστινο η πισινο φρενο....!
Μπορεις να μας πεις απο που κρινεις οτι τα abs ειναι ακομα σε πρωιμο σταδιο αναπτυξης.....επειδη δεν εχει αξιωθει η kawasaki να βαλει;;;;;:rotflmao: :rotflmao:
Αν περιμεναμε απο τη kawasaki να μας παει μπροστα σε εξελιξη ακομα θα πηγαιναμε με μανιατα!!
Τελως παντων αν θελετε να πειτε κατι να τεκμηριωνετε το οτι δεν χρησιμοποιουνται τα abs σε SS ειναι θεμα ακομα διαμαχης μεταξυ οδηγων και τεχνικης...τι θελεις δηλαδη να καταλαβαινει o controller του abs ποτε θελεις να κανεις drift??? και ποτε εχει λαδια στο δρομο και αναλγα να πραττει;
Ελα να σοβαρευτουμε λιγακι και μη λεμε λαλακιες ακουει και ο κοσμος
καλα ναι οτι πειτε
εγω παντως τσαμπα να μου βαλουν abs ΔΕ ΒΑΖΩ λεμε
βαμω τα abs αμα λαχει
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
καλα ναι οτι πειτε
βαμω τα abs αμα λαχει
![]()
![]()
![]()
![]()
Βάλτε καμμιά after market εξάτμιση πρώτα γιατί απ' ότι ακούμε οι μαμά έχουν την τάση να μετατρέπονται σε φλογοβόλα
Άιντε λέμε με τα παρτάλια που τα βγάζεται και βόλτες![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
οταν σου πεταχτει ο παππους η η θειτσα απο το stop στην ελληνικη ασφαλτο (ευχομαι να μη σου συμβει ποτε) το ξανασυζηταμε το θεμαΑρχικά δημιουργήθηκε από idi
καλα ναι οτι πειτε
βαμω τα abs αμα λαχει
![]()
![]()
![]()
![]()
λες να μην εχει πεταχτει μεχρι τωρα?Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitrioskosmas
οταν σου πεταχτει ο παππους η η θειτσα απο το stop στην ελληνικη ασφαλτο (ευχομαι να μη σου συμβει ποτε) το ξανασυζηταμε το θεμα