Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 44

Θέμα: Προσπερνοντας εμενα.... πανω μου...

Σουρεαλιστικό Μέλος Το avatar του/της Lilith_tzw

Angry Προσπερνοντας εμενα.... πανω μου...

Ειπα το πρωι να παω να μαζεψω το κινητο μου απο κει που το αφησα και να παω μετα για δουλιτσα.....βγαινω εθνικη και ειμαι στην δεξια λοριδα στην μεση της....κοιταω πισω ενα ασπρο βανακι φορτιγακι τι ηταν αυτο....αρηστερα μου στην λορηδα αναγκης και που μπαινεις στην εθνικη μια μερσεντες δεξια τιποτα...Ολα αυτα πισω μου...Παω με νορμαλ ταχητητα και ξαφνηκα ακουω θοριβο αρηστερα μου και ειναι το βανακι το οποιο παει να με προσπερασει προφανως και ερχετε πανω μου Πανω μου ομως....Βλεπω οτι δεν προλαβαινω να αναπτηξω ταχητητα γιατι θα με χτηπισει στο πισω μερος της μιχανης και θα με ριξει..δεξια διπλα μου εχει ερθει η μερσεντες και παμε με σχεδον ιδια ταχητητα... Παταω κορνα ...τιποτα ειναι διπλα μου το βανακι.....με ακουμπαει προσπαθω να κρατησω ισοροπια και το βαραω με το αριστερο χερι..(Βαθουλομα πρεπει να του εκανα)χαμπαρι....με σπροχνει προσ τα δεξια και βρισκει η ροδα του στο ποδι μου και στο πεταλι που παταμε για να αλλαξουμε ταχητητα.. χτηποντασ και ουριαζοντας φευγει και κανω και εγω πιο κει....Συνηδητοποιω οτι εχει σπασει το πεταλι που παταμε για να αλλαξουμε ταχητητα και το ποδι μου ειναι μαυρο απο την ροδα και ποναει.....Ευτηχως ειμαι ορθια πανω στο μηχανακι και λεω ευτηχως δεν με εριξε στην εθνικη.....Τα περνω κρανιο και τον ακολουθω.....παω διπλα του απο τα δεξια και αρχιζω και βριζω....ο τυπας δεν πηρε γραμμη τι εγινε.....Φανταστητε να μην ημουν μπροστα του πριν......ευτυχως απλα καικα λιγο στο ποδι επιφανιακα απο την ροδα του....Πηγε να με προσπερασει πεφτοντας πανω μου......ΕΛΕΟΣ.......
    Ειμαστε ολοι μοναδικοι

Re: Προσπερνοντας εμενα.... πανω μου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Lilith_tzw
    Ειπα το πρωι να παω να μαζεψω το κινητο μου απο κει που το αφησα και να παω μετα για δουλιτσα.....βγαινω εθνικη και ειμαι στην δεξια λοριδα στην μεση της....κοιταω πισω ενα ασπρο βανακι φορτιγακι τι ηταν αυτο....δεξια μου στην λορηδα αναγκης και που μπαινεις στην εθνικη μια μερσεντες δεξια τιποτα...Ολα αυτα πισω μου...Παω με νορμαλ ταχητητα και ξαφνηκα ακουω θοριβο δεξια μου και ειναι το βανακι το οποιο παει να με προσπερασει προφανως και ερχετε πανω μου Πανω μου ομως....Βλεπω οτι δεν προλαβαινω να αναπτηξω ταχητητα γιατι θα με χτηπισει στο πισω μερος της μιχανης και θα με ριξει...Δεξια διπλα μου εχει ερθει η μερσεντες και παμε με σχεδον ιδια ταχητητα... Παταω κορνα ...τιποτα ειναι διπλα μου το βανακι.....με ακουμπαει προσπαθω να κρατησω ισοροπια και το βαραω με το αριστερο χερι..(Βαθουλομα πρεπει να του εκανα)χαμπαρι....με σπροχνει προσ τα δεξια και βρισκει η ροδα του στο ποδι μου και στο πεταλι που παταμε για να αλλαξουμε ταχητητα.. χτηποντασ και ουριαζοντας φευγει και κανω και εγω πιο κει....Συνηδητοποιω οτι εχει σπασει το πεταλι που παταμε για να αλλαξουμε ταχητητα και το ποδι μου ειναι μαυρο απο την ροδα και ποναει.....Ευτηχως ειμαι ορθια πανω στο μηχανακι και λεω ευτηχως δεν με εριξε στην εθνικη.....Τα περνω κρανιο και τον ακολουθω.....παω διπλα του απο τα δεξια και αρχιζω και βριζω....ο τυπας δεν πηρε γραμμη τι εγινε.....Φανταστητε να μην ημουν μπροστα του πριν......ευτυχως απλα καικα λιγο στο ποδι επιφανιακα απο την ροδα του....Πηγε να με προσπερασει πεφτοντας πανω μου......ΕΛΕΟΣ.......

TI ΛΕΣ ΤΩΡΑ !!!!!!!

Αφου εισαι καλα...

Ρε πστμ,πολεμος γινεται εκει εξω...

Καλα, ΠΟΛΥ ελεεινός ο τύπος!!!

Είσαι πολύ τυχερή, πάνω στην ατυχία σου...

Αφού είσαι καλά... όλα ΟΚ!

ΠΣΤ μου... Τι άτομα κυκλοφορούν...
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    welcome to the fuckin' reality Tzw!

Παλι καλα, απεφυγες τα χειροτερα!

Ποτε ξανα ευχομαι!

ΕΛΕΟΣ!!!

Φτηνα τη γλίτωσες Τζο μου!!

Ποτέ ξανά τέτοια και πάντα όρθια!!!

Δεν είμαστε Ζουλού, δεν είμαστε Παπούα.....είμαστε η άγρια φυλή των Lilipoua!!!

Μη χειρότερα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    welcome to the fuckin' reality Tzw!

Παλι καλα, απεφυγες τα χειροτερα!

Ποτε ξανα ευχομαι!

Ευχαριστω αλλα τοσο μα τοσο τραγικα δεν τα περιμενα τα πραγματα... ενταξει δεν μας βλεπουν αλλα ρε γμτ ημουν μπροστα του πριν......Ευτηχως ημουν τυχερη και δεν με εριξε...και δεν εκανα την βλακια στην προκειμενη περιπτωση να επιταχυνω......
    Ειμαστε ολοι μοναδικοι

περαστικά ρε Τζό ....

την πινακίδα του ζώου την κράτησες ;;;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    περαστικά ρε Τζό ....

την πινακίδα του ζώου την κράτησες ;;;;

Τι να κρατησω μεσα στον πανικο μου????Καλα θα ηταν αλλα δεν ειχα την ηρεμια να κανω και αυτο.......
    Ειμαστε ολοι μοναδικοι

Περαστικά κουκλίτσα!! Επιφανειακό είναι, θα τσούξει λίγο, αλλά θα περάσει!

Η στοιχειώδη παιδεία οδηγού λέει οτι στην προσπέραση μοτό, τουλάχιστον 1,5 μέτρο απόσταση,
    και αφού δούμε τη μηχανή στο κεντρικό καθρέφτη, τότε μπαίνουμε μπροστά.

Η στοιχειώδη...

Μη μασάς!!! Είσαι και η πρώτη!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    υπαρχουν πολλα ζωα. ειναι γεγονος.

παλι καλα που γλιτωσες τα χειροτερα...

υπομονη και ευχομαι να τα μυριζεσαι πιο ευκολα κατι τετοια και να την κανεις με ελαφρα.

Ε ρε μαδερι που χρειαζονται μερικοι.....

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕΕΕΕ!!!
    ΧΑΝΟΜΑΣΤΕΕΕΕ!

θα αργήσουμε πολύ να το συνειδητοποιήσουμε ακόμα και να λέμε...
    -τι σε νοιάζει εσένα?
    -κοίτα την πάρτη σου!
    εεε?

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    ......
    υπομονη και ευχομαι να τα μυριζεσαι πιο ευκολα κατι τετοια και να την κανεις με ελαφρα.
    Σταύρο αυτό είναι κάτι που η τζο, πιστεύω, θα το αποκτήσει με το καιρό, είναι ακόμα νέα οδηγός...αλλά έχεις δίκιο...

ελπιζω με τον καιρο να μαθω να τα μυριζομαι αλλα ηταν μια γερη αρχη και πολυ τυχερη....
    Ειμαστε ολοι μοναδικοι

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Χέστηκα πάνω μου...
    από akissakis στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 51
    Τελευταίο μήνυμα: 11/05/2010, 22:20
  2. ΤΟ Sv ΜΟΥ ΠΡΟΔΩΣΕ & ΕΜΕΝΑ
    από RIGOS46 στο forum Suzuki V2's
    Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 16/03/2006, 11:25
  3. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2005, 20:04
  4. φανταζομαι εχει ξαναπαιξει.......αλλα ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ!!!
    από devil's animal στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2005, 09:28

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF