Ειπα το πρωι να παω να μαζεψω το κινητο μου απο κει που το αφησα και να παω μετα για δουλιτσα.....βγαινω εθνικη και ειμαι στην δεξια λοριδα στην μεση της....κοιταω πισω ενα ασπρο βανακι φορτιγακι τι ηταν αυτο....αρηστερα μου στην λορηδα αναγκης και που μπαινεις στην εθνικη μια μερσεντες δεξια τιποτα...Ολα αυτα πισω μου...Παω με νορμαλ ταχητητα και ξαφνηκα ακουω θοριβο αρηστερα μου και ειναι το βανακι το οποιο παει να με προσπερασει προφανως και ερχετε πανω μου![]()
Πανω μου ομως....Βλεπω οτι δεν προλαβαινω να αναπτηξω ταχητητα γιατι θα με χτηπισει στο πισω μερος της μιχανης και θα με ριξει..δεξια διπλα μου εχει ερθει η μερσεντες και παμε με σχεδον ιδια ταχητητα... Παταω κορνα ...τιποτα ειναι διπλα μου το βανακι.....με ακουμπαει προσπαθω να κρατησω ισοροπια και το βαραω με το αριστερο χερι..(Βαθουλομα πρεπει να του εκανα)χαμπαρι....με σπροχνει προσ τα δεξια και βρισκει η ροδα του στο ποδι μου και στο πεταλι που παταμε για να αλλαξουμε ταχητητα.. χτηποντασ και ουριαζοντας φευγει και κανω και εγω πιο κει....Συνηδητοποιω οτι εχει σπασει το πεταλι που παταμε για να αλλαξουμε ταχητητα και το ποδι μου ειναι μαυρο απο την ροδα και ποναει.....Ευτηχως ειμαι ορθια πανω στο μηχανακι και λεω ευτηχως δεν με εριξε στην εθνικη.....Τα περνω κρανιο και τον ακολουθω.....παω διπλα του απο τα δεξια και αρχιζω και βριζω....ο τυπας δεν πηρε γραμμη τι εγινε.....Φανταστητε να μην ημουν μπροστα του πριν......ευτυχως απλα καικα λιγο στο ποδι επιφανιακα απο την ροδα του....Πηγε να με προσπερασει πεφτοντας πανω μου......ΕΛΕΟΣ.......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()