Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 24

Θέμα: Pirelli Diablo Rosso

ε! τι να πω? Το avatar του/της xtapodias

Pirelli Diablo Rosso

Εδώ και μια εβδομάδα έβαλα τα Pirelli Diablo Rosso.

Μετα από στρώσιμο 200 χιλιομέτρων, πήγα μια κοντινή βόλτα να τα χαρώ.
    Εμένα, το λιγότερο που μπορώ να πω, μου πέσανε τα σαγώνια.
    Απίστευτο λάστιχο. Η μηχανή στρίβει μόνη της.
    Το ποιο εντυπωσιακό είναι η ομαλότητα της κλίσης. Λές και παίζω playstation πάει.
    Το κράτημα είναι απίστευτο και η μηχανή πλέον εμπνέει υπερβολική εμπιστοσύνη.
    Τόση εμπιστοσύνη που έπιασα τον εαυτό μου να βγαίνει έξω από το όρια του, και τον επανέφερα αμέσως στην τάξη και στην ηθική.

Εντάξει δεν έχω δοκιμάσει και όλα τα λάστιχα, αλλά είναι η πρώτη φορά που ενθουσιάζομαι τόσο από αλλαγή ελλαστικών σε όσα μηχανάκια είχα.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    και που να βαλεις corsa III !!!!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    xtapodias
    Ότι ανέφερες, τα ίδια θα έλεγα για τα corsa III. Μόλις τα δοκιμάσεις και στο βρεγμένο πες εντυπώσεις, μιας και δεν βρήκα κανέναν που να τα έχει δοκιμάσει σε τέτοιες συνθήκες!

Trooper συμφωνώ απόλυτα φίλε! Το λάστιχο είναι αλλού, αν και τα Roso λογικά θα είναι κάπου κοντά (τουλάχιστο σε μηχανάκια σαν τα δικά μας)

Το μόνο μελανό (αν και βαριά λέξη για τόσο σπουδαία λάστιχα) σημείο των corsa III είναι ότι δεν πιάνουν κατάλληλη θερμοκρασία εύκολα, οπότε μέχρι να πάω στην δουλειά μου δεν έχω το κράτημα που θα ήθελα (6-7 χλμ)! Για να είμαι πιο συγεκριμένος, το πιο πάνω παίζει μόνο με το πίσω ελαστικό και στο άνοιγμα του γκαζιού. Το μπροστινό δηλώνει παντού και πάντα παρών
    Chris

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
    xtapodias
    Ότι ανέφερες, τα ίδια θα έλεγα για τα corsa III. Μόλις τα δοκιμάσεις και στο βρεγμένο πες εντυπώσεις, μιας και δεν βρήκα κανέναν που να τα έχει δοκιμάσει σε τέτοιες συνθήκες!

Trooper συμφωνώ απόλυτα φίλε! Το λάστιχο είναι αλλού, αν και τα Roso λογικά θα είναι κάπου κοντά (τουλάχιστο σε μηχανάκια σαν τα δικά μας)

Το μόνο μελανό (αν και βαριά λέξη για τόσο σπουδαία λάστιχα) σημείο των corsa III είναι ότι δεν πιάνουν κατάλληλη θερμοκρασία εύκολα, οπότε μέχρι να πάω στην δουλειά μου δεν έχω το κράτημα που θα ήθελα (6-7 χλμ)! Για να είμαι πιο συγεκριμένος, το πιο πάνω παίζει μόνο με το πίσω ελαστικό και στο άνοιγμα του γκαζιού. Το μπροστινό δηλώνει παντού και πάντα παρών
    ο λογος που συμβαινει αυτο (στο πισω ελαστικο σου) ειναι εξ αιτιας της πιο σκληρης γομας που εχει στο κεντρο (συν των υπεροχα ασφαλτοστρωμενων δρομων μας φυσικα,που μπορουν να διαχειριστουν τελεια το ανοιγμα του γκαζιου!!!).

τα ροσσο ειναι αναμεσα στα III και τα corsa τα απλα.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

που στε ρεεεεεεεεεεε! !!!! Το avatar του/της jpag
    xtapodias

να πηγαινεις πλαγιασμενος φιλαρακι

και κρατα και λιγο λαστιχο εχουμε πιστα αυτο το μηνα

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ο λογος που συμβαινει αυτο (στο πισω ελαστικο σου) ειναι εξ αιτιας της πιο σκληρης γομας που εχει στο κεντρο (συν των υπεροχα ασφαλτοστρωμενων δρομων μας φυσικα,που μπορουν να διαχειριστουν τελεια το ανοιγμα του γκαζιου!!!)...
    Πολύ σωστός! Και εγώ προχθές το έμαθα

Αρχικά δημιουργήθηκε από jpag
    να πηγαινεις πλαγιασμενος φιλαρακι

και κρατα και λιγο λαστιχο εχουμε πιστα αυτο το μηνα

Γιές σέρ! Αι τράι σερ!!!

Chris

Παλαιό μέλος

Re: Pirelli Diablo Rosso

Αρχικά δημιουργήθηκε από xtapodias

Το ποιο εντυπωσιακό είναι η ομαλότητα της κλίσης. Λές και παίζω playstation πάει.
    Τόση εμπιστοσύνη που έπιασα τον εαυτό μου να βγαίνει έξω από το όρια του, και τον επανέφερα αμέσως στην τάξη και στην ηθική.

Εντάξει δεν έχω δοκιμάσει και όλα τα λάστιχα, αλλά είναι η πρώτη φορά που ενθουσιάζομαι τόσο από αλλαγή ελλαστικών σε όσα μηχανάκια είχα.
    πόσο τ αγόρασες κι από που? μπας και αλλάξουμε κι εμεις πριν πέσουν οι πρώτες βροχές!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της george72
    εμενα δεν με επαιρνε χρηματικως για τα rosso (η πρωτη μου επιλογη) οποτε ξηγηθηκα τα continetal sport attack στο fazer.

δεν τους εχω κανει ακομη πολλα χλμ αλλα προς το παρον συμπεριφερονται μια χαρα στον δρομο και στο στροφιλικι καμια σχεση με τα απαραδεκτα μαμισια της yamaha.

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER

τα ροσσο ειναι αναμεσα στα III και τα corsa τα απλα.

Τα Rosso είναι ο αντικαταστάτης του απλού Diablo

Pirelli spec link

Αρχικά δημιουργήθηκε από supergeorge
    Τα Rosso είναι ο αντικαταστάτης του απλού Diablo

Pirelli spec link
    και του corsa ΙΙΙ
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
    και του corsa ΙΙΙ

Κοίτα το διάγραμμα στο πιο πανω link.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing

Κοίτα το διάγραμμα στο πιο πανω link.

Νέο μέλος

Re: Pirelli Diablo Rosso

Αρχικά δημιουργήθηκε από xtapodias

einai polu kala ta rosso......mikrh diafora me ta corsa III kai epeidh den eimaste pagkosmioi einai super gia mas..........oloi CSS............................aksizoune ola ta level.............

xtapodias
    ... Μόλις τα δοκιμάσεις και στο βρεγμένο πες εντυπώσεις, μιας και δεν βρήκα κανέναν που να τα έχει δοκιμάσει σε τέτοιες συνθήκες!....
    diablo rosso
    Τα δοκιμασα απο κορινθο εως σπαρτη με βρεγμενο ,νυχτα αστρωτα ακομα. Πηγαινα φυσικα πολυ προσεχτικα αλλα δεν ενέπνευσαν κανενα λογο ανυσηχιας.
    Εκανα και καμια 80 χλμ στα Κυθηρα βρεγμενο σε άσφαλτο συμπαθητική κι εκει ειχα ξεθαρρέψει αρκετα ,τα λαστιχα έδιναν αίσθηση ασφάλειας στο βρεγμενο.

Στην πολη βεβαια ολα αλλαζουν....
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
    diablo rosso
    Τα δοκιμασα απο κορινθο εως σπαρτη με βρεγμενο ,νυχτα αστρωτα ακομα. Πηγαινα φυσικα πολυ προσεχτικα αλλα δεν ενέπνευσαν κανενα λογο ανυσηχιας.
    Εκανα και καμια 80 χλμ στα Κυθηρα βρεγμενο σε άσφαλτο συμπαθητική κι εκει ειχα ξεθαρρέψει αρκετα ,τα λαστιχα έδιναν αίσθηση ασφάλειας στο βρεγμενο.

Στην πολη βεβαια ολα αλλαζουν....
    Με τι μοτοσυκλέτα???

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Pirelli Diablo Rosso Corsa
    από kyko στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2009, 18:42
  2. Pirelli Diablo Rosso ad
    από idi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2007, 17:54