Σελίδα 11 από 27 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011121314151621 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 395

Θέμα: Αυριο Τεταρτη 10.09.08 ξεκινα το "πειραμα του αιωνα" στο Cern

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    «Τσακώνονται» οι υποψήφιοι νομπελίστες Χόκινγκ και Χιγκς για το CERN

Με μεγάλη επιτυχία έκλεισε η πρώτη ημέρα του πειράματος του αιώνα για το LHC καθώς τα αποτελέσματα ξεπέρασαν κάθε προσδοκία!

Οι δέσμες των πρωτονίων που είχαν εισαχθεί στον επιταχυντή, όπως προβλέπονταν, διάνυσαν με επιτυχία το μήκος των 27 km και καταγράφηκαν από τους τέσσερεις ανιχνευτές, ενώ δοκιμάστηκαν και οι δύο φορές κίνησης των πρωτονίων μέσα στον επιταχυντή.

Τις πρώτες «ανάσες» του LHC κατέγραψαν στο πείραμα ΑTLAS και οι Ελληνικοί θάλαμοι ανίχνευσης μιονίων που κατασκευάστηκαν στο Α.Π.Θ. Η καταγραφή και η ανάλυση των τροχιών των μιονίων από τους θαλάμους του Α.Π.Θ. και από ολόκληρο το μαγνητικό φασματόμετρο, πέρα από την άριστη λειτουργία των θαλάμων, αποδεικνύει και την αποδοτικότητα του λογισμικού για την ανακατασκευή των τροχιών των μιονίων.

Ένα λογισμικό που αναπτύχθηκε από Έλληνες και ξένους επιστήμονες στο εργαστήριο SACLAY της Γαλλίας και στο οποίο η συμβολή της ομάδας του Α.Π.Θ. ήταν καθοριστική.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι 130 θάλαμοι (128 βρίσκονται σήμερα στο ATLAS και οι δύο επιπλέον βρίσκονται στο εργαστήριο Πυρηνικής Φυσικής του Α.Π.Θ. για την εκπαίδευση προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών), κατασκευάστηκαν στο Α.Π.Θ. Επίσης, το Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο είχαν αναλάβει τη συναρμολόγηση και έλεγχο των μοναδιαίων κυψελίδων από τις οποίες αποτελούνται.

Γιατί τσακώνονται οι δύο υποψήφιοι νομπελίστες Χόκινγκ και Χιγκς με αφορμή το πείραμα του CERN

Το στοίχημα των 100 δολαρίων που έβαλε ο Στίβεν Χόκινγκ, καθηγητής Μαθηματικών στο πανεπιστήμιο Κέμπριτζ και ο πιο γνωστός εν ζωή φυσικός, ότι το μεγάλο πείραμα του CERN δεν θα βρει το μποζόνιο του Χιγκς και η δήλωσή του ότι «θα ήταν πιο συναρπαστικό» αν το σωματίδιο δεν βρισκόταν, μάλλον δεν άρεσε στον 79χρονο Πίτερ Χιγκς, ο οποίος δείχνει να μην έχει την ίδια αίσθηση χιούμορ με τον πιο διάσημο συνάδελφό του που είναι καθηλωμένος στο αναπηρικό καροτσάκι.

Στο βάθος, ίσως αυτό που διακυβεύεται, είναι ένα από τα επόμενα βραβεία Νόμπελ Φυσικής. Και οι δύο επιστήμονες είναι κατ’ εξοχήν υποψήφιοι για να το πάρουν, όμως αυτό θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο το πείραμα θα επιβεβαιώσει ή όχι τις θεωρίες τους. Αν το λεγόμενο και «σωματίδιο του Θεού» (που ονομάστηκε έτσι επειδή θεωρείται ότι βρίσκεται παντού γύρω μας, αλλά κανείς δεν το έχει δει) δεν βρεθεί, ο Χιγκς δύσκολα θα πάρει το δικό του Νόμπελ.

Η κόντρα Χόκινγκ-Χιγκς, που ξέφυγε από τα συνήθη επιστημονικά παρασκήνια, ήλθε να επισκιάσει κάπως το πανηγυρικό κλίμα για την έναρξη του πειράματος του Μεγάλου Επιταχυντή Αδρονίων (LHC) της Γενεύης και, με τον τρόπο της, να δείξει πόσα διακυβεύονται για το επιστημονικό κατεστημένο από την εξέλιξη του πειράματος.

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική υπηρεσία των Times του Λονδίνου, ο Χιγκς, επιτιθέμενος ευθέως κατά του Χόκινγκ σε συνέντευξη στο Εδιμβούργο, την πόλη γέννησης και εργασίας του, δήλωσε ότι το έργο του τελευταίου «δεν είναι αρκετά καλό» και πρόσθεσε ότι κανείς φυσικός δεν θα θεωρούσε σωστή την πεσιμιστική άποψη του Χόκινγκ ότι δεν θα βρεθεί το επίμαχο μποζόνιο, το οποίο εξηγεί πώς αποκτούν μάζα τα υπόλοιπα σωματίδια.

Ο Χόκινγκ υποβαθμίζει συστηματικά τη σημασία της ανεύρεσης του μποζονίου του Χιγκς και προτιμά να τονίζει ότι υπάρχουν άλλες πιο ενδιαφέρουσες πιθανές ανακαλύψεις από το πείραμα, π.χ. σε σχέση με τις μαύρες τρύπες, κατ’ εξοχήν πεδίο έρευνας του ίδιου.

Ο Χιγκς, που για πρώτη φορά, πριν από 44 χρόνια, υπέθεσε την ύπαρξη του σωματιδίου, το οποίο τελικά πήρε το όνομά του, απάντησε ανάλογα: «Ομολογώ ότι δεν έχω διαβάσει την εργασία όπου ο Στίβεν Χόκινγκ κάνει αυτόν τον ισχυρισμό. Όμως, έχω διαβάσει μια που έγραψε, που νομίζω είναι η βάση για το είδος των υπολογισμών που κάνει, και ειλικρινά δεν νομίζω ότι ο τρόπος που τους κάνει, είναι αρκετά καλός. Η κατανόησή μου είναι ότι βάζει μαζί θεωρίες της σωματιδιακής φυσικής και της βαρύτητας με έναν τρόπο που κανείς θεωρητικός φυσικός δεν θα πίστευε ότι αποτελεί σωστή θεωρία».

Ο Χιγκς συνέλαβε αρχικά την ιδέα για το νέο σωματίδιο, το μποζόνιο, τον Ιούλιο του 1964 και την ίδια χρονιά το ευρωπαϊκό περιοδικό ?European Journal of Physics Letters? απέρριψε το σχετικό άρθρο του. Η ιστορική ειρωνεία είναι ότι το περιοδικό έδρευε στο CERN, που τέσσερις δεκαετίες μετά επρόκειτο να ξεκινήσει το μεγαλύτερο πείραμα του κόσμου, για να αναζητήσει, μεταξύ άλλων, το «πνευματικό παιδί» του Χιγκς!

Λίγο μετά, μια αναθεωρημένη έκδοση του άρθρου έγινε δεκτή στο αμερικανικό περιοδικό ?Physical Review Letters?. Στη συνέχεια, η αρχικά αιρετική θεωρία του Χιγκς για το μποζόνιο έμελλε να καθιερωθεί και να αποτελέσει πλέον τμήμα του Βασικού Μοντέλου της Φυσικής, του «κατεστημένου» θεωρητικού πλαισίου εξήγησης του σύμπαντος.

Ο Χιγκς, συνταξιούχος εδώ και μια σχεδόν 20ετία, έχει πια αποσυρθεί από την ακαδημαϊκή κοινότητα, προτιμώντας να διαβάζει μυθιστορήματα, να παίζει με τα εγγόνια του - και να περιμένει το Νόμπελ! Θα χρειαστούν όμως λίγα χρόνια, κατά πάσα πιθανότητα, πριν το πείραμα της Γενεύης τον δικαιώσει ή όχι. Αν συμβεί το τελευταίο, όπως είπε, θα είναι μεγάλη απογοήτευση για τον ίδιο και πολλούς άλλους επιστήμονες.

Από την άλλη, ο LHC της Γενεύης δεν αποκλείεται να κάνει το θαύμα του και να δημιουργήσει μικρές «μαύρες τρύπες», οι οποίες πάντως δεν πρόκειται να καταπιούν τη Γη - όπως καθησύχασαν οι επιστήμονες τους ανησυχούντες. Απλώς δεν θα διαρκέσουν τόσο πολύ, ώστε να καταφέρουν κάτι τέτοιο. Αυτό που αναμένεται να συμβεί, είναι να διαλυθούν γρήγορα στη λεγόμενη «ακτινοβολία Χόκινγκ», μια θεωρία του διάσημου φυσικού, η οποία, αν όντως επιβεβαιωθεί από τα πειράματα, θα του δώσει πιθανότατα το επόμενο βραβείο Νόμπελ Φυσικής.

http://tech.flash.gr//news/world/2008/9/11/12138id/

Θυμηθητε , πιος ηταν ο Νομπελ και τι ανακαλυψε.
    Θυμηθητε , τι γινετε στον πλανητη απο πεινα δυστηχια (φυσικες καταστροφες)
    Θυμηθητε , πιοι προοδευσαν ραγδαια μετα τον χιτλερ.
    Αναρωτηθειτε τι γινετε ξαφνικα μεσα σε τοσα λιγα χρονια μετα τον 2ο παγκοσμιο πολεμο και εχουμε τοσο ραγδαια αυξηση της τεχνολογιας, σε ολους τους τομεις.
    Αναρωτηθειτε εαν ολα αυτα που γινοντε τοσα χρονια, εαν γινοντε για το καλο ολων μας, η για καποιον αλλων.
    Μαθετε γιατις μορφες ενεργειας που υπαρχουν αφθονες στο στη γη και οχι μονο, και δεν χρησιμοποιουντε.
    Θεος υπαρχει και σε λιγο, αυτο το θεατρο του παραλογου θα τελειωσει.
    Παραπομπη στην υπογραφη μου και καλο θα ητανε και μια βολτα στο φορουμ της αληθειας για πολλα παραξενα και γραφικα, που δεν μπορω να αναλυσω εδω γιατι σιγουρα θα με βρουν εκτος θεματος, τα καλα παιδια, αυτοι οι μοντερατορες.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Οι διαμάχες μεταξύ επιστημόνων υπάρχουν πάντα και είναι πάρα πολύ έντονες καθώς θίγουν πιστεύω και τρόπο σκέψης/αντιμετώπισης που χρησιμοποιούν στην δουλειά τους. Απλά όταν επιχειρηματολογούν είναι φοβερά δύσκολο να τους παρακολουθήσεις αν δεν έχεις κάποια γνώση του αντικειμένου.

Σήμερα όμως που το πείραμα του CERN έφερε στην επιφάνεια και στα μάτια των αδηφάγων τηλεθεατών με IQ αιγοπρόβατου , είναι αναμενόμενο τα ΜΜΕ να σπέυσουν να βρούν και τα "κουτσομπολιά" που θα ρίξουν και λίγο πικάντικο χρώμα στο όλο θέμα.... Μην βαρεθεί και ο χαζοκουτάκιας που περιμένει να δεί κανά μπούτι απο ξέκωλο ή κανά γνωστό παραθυρικό τσακωμό , ξενερώσει και αλλάξει και κανάλι.

Μην απομακρυνόμαστε απο το θέμα... Το ίδιο το πείραμα, τι αποτελέσματα θα δώσει, που θα έχουν εφαρμογή και οχι τι υπαγορεύει ή προβαλεται οτι υπαγορεύει η ατζέντα του κάθε επιστημονα προσωπικά!

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Θυμηθητε , πιος ηταν ο Νομπελ και τι ανακαλυψε.
    Θυμηθητε , τι γινετε στον πλανητη απο πεινα δυστηχια (φυσικες καταστροφες)
    Θυμηθητε , πιοι προοδευσαν ραγδαια μετα τον χιτλερ.
    Αναρωτηθειτε τι γινετε ξαφνικα μεσα σε τοσα λιγα χρονια μετα τον 2ο παγκοσμιο πολεμο και εχουμε τοσο ραγδαια αυξηση της τεχνολογιας, σε ολους τους τομεις.
    Αναρωτηθειτε εαν ολα αυτα που γινοντε τοσα χρονια, εαν γινοντε για το καλο ολων μας, η για καποιον αλλων.
    Μαθετε γιατις μορφες ενεργειας που υπαρχουν αφθονες στο στη γη και οχι μονο, και δεν χρησιμοποιουντε.
    Θεος υπαρχει και σε λιγο, αυτο το θεατρο του παραλογου θα τελειωσει.
    Παραπομπη στην υπογραφη μου και καλο θα ητανε και μια βολτα στο φορουμ της αληθειας για πολλα παραξενα και γραφικα, που δεν μπορω να αναλυσω εδω γιατι σιγουρα θα με βρουν εκτος θεματος, τα καλα παιδια, αυτοι οι μοντερατορες.
    Καλός τονα και ας άργησε......
    Έθεσες τα ερωτήματα....δεν δίνεις και τις απαντήσεις....

Όχι για τον Νομπέλ , αυτόν τον ξέρουμε....στα υπόλοιπα
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Οι απαντησεις ειναι παντου, για ολους αυτους που θελουν να τις δουν, για ολα αυτα και απειρα αλλα που δεν συμβαδιζουν με την λογικη και ομως γινοντε.
    Το θεμα ειναι ομως.
    Θελουν οι κοτες που ζουν στο ελεγχομενο περιβαλον του ορνιθοτροφιου να παρουν χαμπαρι τι γινετε, η θελουν να εξακολουθησουν να βοσκουν αμεριμνες κατω απο τις λαμπες, αυτα που τις ταιζουν, σε υλικο και πνευματικο επιπεδο;
    Και αν αρχισω να δινω απαντησεις;
    Τα κοκορια που διαχειριζοντε το ορνιθοτροφιο απο μεσα; Αυτα ειναι ψημενα οτι δεν ζουν μεσα, αλλα απλως κανουν κουμαντο στις κοτες.
    Δεν πειραζει ομως, γιατι ο καιρος γαρ εγγυς και πολλοι που τωρα ζουν στη νιρβανα τους θα αρχισουν να ψαχνωντε.

Οι απαντησεις ειναι παντου, για ολους αυτους που θελουν να τις δουν, για ολα αυτα και απειρα αλλα που δεν συμβαδιζουν με την λογικη και ομως γινοντε.
    Το θεμα ειναι ομως.
    Θελουν οι κοτες που ζουν στο ελεγχομενο περιβαλον του ορνιθοτροφιου να παρουν χαμπαρι τι γινετε, η θελουν να εξακολουθησουν να βοσκουν αμεριμνες κατω απο τις λαμπες, αυτα που τις ταιζουν, σε υλικο και πνευματικο επιπεδο;
    Και αν αρχισω να δινω απαντησεις;
    Τα κοκορια που διαχειριζοντε το ορνιθοτροφιο απο μεσα; Αυτα ειναι ψημενα οτι δεν ζουν μεσα, αλλα απλως κανουν κουμαντο στις κοτες.
    Δεν πειραζει ομως, γιατι ο καιρος γαρ εγγυς και πολλοι που τωρα ζουν στη νιρβανα τους θα αρχισουν να ψαχνωντε.
    Ρε vestroma........

.........θα βοηθούσες και μένα , αλλά και την κουβέντα , αν έκανες το "γενικό" , "ειδικό".
    Για το πέιραμα μιλάμε εδώ , σ'αυτό πάνω σχολίασε (αν θες και αν μπορείς) και όχι για ορνιθες...
    Ούτως ή άλλως , το πείραμα από μόνο του έχει και κάτι το "μεταφυσικό" μέσα του.....

Πάντως στα άλλα λημέρια που συχνάζεις, (σε άκουσα και έκανα μια βόλτα) , παρόλο που είναι "κομμένο και ραμένο" το πείραμα για εκεί, πέφτει πολύ....μα πάρα πολύ άγνοια και αμάθεια μιλάμε

πέφτει πολύ....μα πάρα πολύ άγνοια και αμάθεια μιλάμε
    ουουου!
    άστα φίλε, στη βιομηχανία που δουλεύω έχουμε γεμίσει πυρηνικούς φυσικούς!
    έτυχε να ακούσω μια κουβέντα και μου 'ρχότανε να σκίσω το πτυχίο μου!

δυστυχώς οι περισσότεροι έχουν γνώσεις επιπέδου...Λιακόπουλου!
    δηλώνει φυσικός ο εν λόγω κύριος ; (πάντως βγάζει ΠΟΛΥ γέλιο ο τύπος, δε λέω!)
    η πλάκα είναι που υπάρχουν αρκετά βιβλία εκλαϊκευμένης επιστήμης, και κάποιες καλές εκπομπές στην τηλεόραση, αλλά φαίνεται πως έχουμε εθιστεί πια στα β@ζιά της μιανής, τα κ@#$μέρια της αλληνής, την τζιπούρα του παραδιπλανού και τις ειδήσεις του Star
    ntontos
    no motori, no party
    αμήχανος μέχρι νεωτέρας...

Αν νομιζετε ουι ολα αυτα που λεω κατα καιρους και μου τα σβηνουν ειναι ασχετα με τα θεματα που μιλατε, ειστε βαθια νυχτωμενοι και δεν μπορω να κανω τιποτα γι αυτο.
    Αν παλι νομιζετε οτι ολα αυτα εχουν ερθει στον κοσμο με φυσιολογκη εξελιξη, και βαδιζουμε σε προοδο, με τις δυναμεις μας και την εξυπναδα μας εκει να δειτε σκοταδι.
    Οποιος καταλαβει ας καταλαβει.
    Παντως η αληθεια υπαρχει διπλα στον καθενα, αλλα δεν θελει να την δει.
    Πιο συγγεκριμενος δεν μπορω να γινω, γιατι βαριεμε να γραφω και μετα να μου τα σβηνουνε και δεν θελω να ταλαιπωρω τους mods, που θελουν να κρατησουν το φορουμ σε τοσο υψηλο επιπεδο.

Αν νομιζετε ουι ολα αυτα που λεω κατα καιρους και μου τα σβηνουν ειναι ασχετα με τα θεματα που μιλατε, ειστε βαθια νυχτωμενοι και δεν μπορω να κανω τιποτα γι αυτο.
    Αν παλι νομιζετε οτι ολα αυτα εχουν ερθει στον κοσμο με φυσιολογκη εξελιξη, και βαδιζουμε σε προοδο, με τις δυναμεις μας και την εξυπναδα μας εκει να δειτε σκοταδι.
    Οποιος καταλαβει ας καταλαβει.
    Παντως η αληθεια υπαρχει διπλα στον καθενα, αλλα δεν θελει να την δει.
    Πιο συγγεκριμενος δεν μπορω να γινω, γιατι βαριεμε να γραφω και μετα να μου τα σβηνουνε και δεν θελω να ταλαιπωρω τους mods, που θελουν να κρατησουν το φορουμ σε τοσο υψηλο επιπεδο.
    Σου διαφεύγει το αυτονόητο…..

Όταν τα ποσταρίσματα σου δεν είναι προσβλητικά, και είναι σχετικά με το θέμα που πραγματεύεται το ποστ, κανένας δεν θα στα σβήσει…δεν το έχω δει να γίνεται δυο χρόνια εδώ μέσα.

Αν όμως αρχίσεις να αναμασάς απόψεις αλλωνών , αλλά και να μεταφέρεις ιδέες (χωρίς να τις επεξεργάζεσαι κιόλας) ενός ανθρώπου, που θέλει να λέγεται Φυσικός , και δεν γνωρίζει –η κάνει ότι δεν γνωρίζει- το φαινόμενο που προκαλεί συμπύκνωση της υγρασίας στις ακροπτέρυγες ενός αεροσκάφους για παράδειγμα, τότε φίλτατε προσβάλεις το φόρουμ , το ποστ (που πραγματεύεται πολύ δύσκολες και πολύ υψηλές έννοιες) την νουμοσύνη μου και την επιστήμη μου , την οποία ειδικά έχω περί πολλού…..

Αν έχεις κάτι να πεις στο προκείμενο, πέστο, αλλιώς θα ήταν καλύτερα να σιωπάς.
    Γενικόλογα και αφορισμοί δεν προάγουν την κουβέντα μας , που είναι από την φύση της δύσκολη……

Φιλικά πάντα , γιατί μου είσαι (μέσα από το χιούμορ στην γραφή σου ) συμπαθής…..

Το ψεμα βρισκετε σε πολλα επιπεδα. Καθε επιπεδο και ενα ψεμα.
    Μου ειναι πολυ δυσκολο να μιλαω για ψεματα ενω ξερω την αληθεια και να σχολιαζω πραγματα που αλλιως φαινοντε και αλλιως ειναι.
    Μεχρι εκει που τα ξερεις εσυ και τα καταλαβαινεις, ειναι πολυ ευχαριστα ολα και ενθαρυντικα.
    Αμ ελα ομως που το πραγμα ειναι πολυ πιο σαπιο και αρωστο απ οσο το φανταζεσε.
    Θα κρατησω την γραφικη αυτη σταση που κρατω τοσον καιρο και θα εισπρατω την χλεβη των συμφορουμιτων, μεχρι να γινει αυτο που πρεπει να γινει.

Κ εγω σας συμπαθω ολους και σας ποναω. Ειδικα οταν νιωθετε οτι ειστε ολοι καταρτισμενοι και ξερετε που πατατε.
    Πεστε μου τωρα, γιατι γενηθηκατε και που πατε. Η ελπιδα πεθαινει τελευταια αλλα αυτο το πειραμα να ειστε σιγουροι, οτι δεν ειναι η ελπιδα που χρειαζεστε.

στην επιστήμη τα πράγματα είναι απλά: κάτι αποδεικνύεται ή όχι, πίστη που στηρίζεται σε πεποίθηση και όχι σε δεδομένα και τη λογική επεξεργασία τους, δεν είναι παρά δεισιδαιμονία και δυστυχώς ο κόσμος είναι γεμάτος τσαρλατάνους

τώρα στο "επιχείρημα" ότι ΟΛΟΙ λένε ψέμματα, ότι στην εποχή που η πληροφορία τρέχει πιο γρήγορα από όσο μπορούμε να τη διαχειριστούμε, κάποιοι μπορούν για πάντα να κρύβουν πράγματα, ε, δεν νομίζω ότι έχει νόημα να προσπαθήσω να αντιπαραβάλλω τίποτα....

δεν νομίζω ότι κάποιος λογικός άνθρωπος περιμένει αυτό ή οπιοδήποτε άλλο πείραμα να του δώσει την απόλυτη απάντηση ή μια (εξ' αποκαλύψεως) υπέρτατη αλήθεια

είναι απλά ένα πείραμα που (μετά από επεξεργασία και διερεύνηση, πράγμα που θέλει χρόνο) είτε θα επιβεβαιώσει ότι οι θεωρίες μας είναι σε σωστή κατεύθυνση, είτε θα μας αναγκάσει να τις τροποποιήσουμε προς κάποια άλλη, άγνωστη ίσως ως τώρα, κατεύθυνση
    (προσωπικά το δεύτερο το βρίσκω πιο ενδιαφέρον)

πάντα με διάθεση για κουβέντα επί λογικής βάσεως και διάλογο
    ntontos
    no motori, no party

Σιγουρα δεν ειναι ο vestomas αυτος που θα ικανοποιησει την διαθεση σου για κουβεντα επι λογικης βασεως και διαλογου.
    Θα παρω τα μου και θα παρακολουθω διακριτικα απο τα παρασκηνια.

Θα παρω τα μου και θα παρακολουθω διακριτικα απο τα παρασκηνια.
    δεν είχα τέτοιο σκοπό και ελπίζω να μην παρεξηγήθηκα
    ntontos
    no motori, no party

Προς Θεου αδερφε! Μην τσιμπας με αυτα τα ψαγμενα που λεω.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Θα με συνηθησεις με τον καιρο, εαν δεν με μπαναρουν.

Μανιβελάτο μέλος
    [B
    Θα με συνηθησεις με τον καιρο, εαν δεν με μπαναρουν. [/B]
    Όποιος πειράξει Vestroma και Λαζόπουλο θα έχει να κάνει μαζί μου.. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	5036_normal.jpg 
Προβολές:	127 
Μέγεθος:	24,0 KB 
ID:	141396

Σελίδα 11 από 27 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011121314151621 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΜάσαTime Τετάρτη 10/06/09, Ηράκλειο Κρήτης
    από MikeG στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 10/06/2009, 18:41
  2. Τίτα Μπρίκι, Τετάρτη 24/09/08
    από MikeG στο forum Συναντήσεις & βόλτες