Σελίδα 10 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 159

Θέμα: Βόλτα 15/5 - Απολογισμός !

Βελτιωμένος Ύπνος...... Το avatar του/της maintenance
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΝΕΝΑΣ
    Αλγεινές εντυπώσεις
    ο χώρο δίπλα στο μοναστήρι ήταν ακάθαρτος και με σκουπίδια
    Η παρακείμενη βρύση δεν έβγαζε νερό ούτε με τρομπάρισμα
    Και όλα αυτά οφείλονται σε συνομωσία των καλογριών για να πηγαίνουν οι χριστιανοί και οι κουρασμένοι καβαλάρηδες μέσα στο μοναστήρι για να αφήνουν τον οβολό τους
    Το εστιατόριο του μάγκα στο κεφαλάρι
    Απαράδεκτος ο τύπος
    Ήθελε να κουβαλήσουμε εμείς τα τραπέζια στην σκιά
    Και τα ψητά του σκληρά
    Πρώτη φορά βλέπω σε τραπέζι εκδρομέων- επιδρομέων- καταδρομέων του μότο .γρ, να μένουν αφάγωτα μπριζόλες και κοψίδια
    Τέλος το ροζέ κρασί που παραγγείλαμε είχε χρώμα ΒΑΘΥ ΡΟΖΕ kai ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ταυτόχρονα και ο ταβερνιάρης αχρωματοψία

Επίσης θέλω να καταγγείλω την σφίγγα ασπροκαμπου που με τσίμπησε και τους συμφουριτες
    Που με το που άρχισα λίγο να μιλάω ο καημένος, ζήτησαν όλοι τον
    λογαριασμό ταυτόχρονα και προσφέρθηκαν και να μου δώσουν και τα ρέστα πριν προλάβω να πω κουβέντα

ΡΕ ΦΙΛΕ, ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΗΠΙΑΜΕ ΚΡΑΣΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ, ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΝΕΒΗ.........................

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ, ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΞΑΦΝΙΚΑ, ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ.....................

Η ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΙΣΙΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑ, ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ, ΜΑΤΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΛΕΨΩ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΚΑΙ ΚΟΠΤΗΡΕΣ, ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕΙ, ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΦΘΑΛΜΟ, ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ rsp, ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ........

ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ, ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΩ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ, ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ, "ΑΝΑΛΥΣΗ"

η επιβίωση του Ηλιθίου!

www.icon-decoration.gr

Παγανιστικόν μέλος Το avatar του/της Κανένας

Cool

Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
    ΡΕ ΦΙΛΕ, ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΗΠΙΑΜΕ ΚΡΑΣΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ, ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΝΕΒΗ.........................

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ, ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΞΑΦΝΙΚΑ, ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ.....................

ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ, ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΩ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ, ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ, "ΑΝΑΛΥΣΗ"

Η αλήθεια είναι ότι ανησυχούσα , μην πάθω αναφυλαξία από την ασπροκαμπισια σφήγκα που με τσίμπησε Και δεν μίλαγα
    Όταν ξαφνικά συνειδητοποίησα -μετά το δεύτερο μισοκιλο αντιβιοτικού- ότι δεν κινδυνεύω από κανένα δηλητήριο, με έπιασε ο οίστρος μου και σας η αναφυλαξία
    Και δεν φταιω εγώ κύριε πρόεδρε, ο λυκάνθρωπος δέκα τρία φταιει που είδε την ταινία του μέγα Αλέξανδρου και ήταν ανάγκη να μας το πει
    Επίσης θέλω να καταγγείλω τον κρι-κρι, ότι όταν άρχισα να μιλάω και πριν καν ακούσει τι λεω, έκλεισε τα αυτιά της κόρης του, με ειδικό βουλοκέρι και ταυτόχρονα, της αποσπούσε την προσοχή, προσπαθώντας να την πείσει (μάταια όμως ), ότι δεν φταιει ο δεινόσαυρος που είναι σκληρός ,ότι έτσι είναι τα ζώα ελευθέρας βοσκής και ότι τάχα τα μαχαίρια δεν κόβουν καλά και να κοίτα, πέντε έχω πετάξει στον κανένα και αυτός δεν καταλαβαίνει τίποτα
    Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    οποιος δεν ειδε τον φιλο maintenance να παλευει με δοντια, χερια, αλυσοπριονα να κοψει τη μπριζολα δεν εχει δει τιποτα...Ηρωας, πραγματικος Ηρωας..!!!!
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Dark Fairy Το avatar του/της angel-m
    Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
    οποιος δεν ειδε τον φιλο maintenance να παλευει με δοντια, χερια, αλυσοπριονα να κοψει τη μπριζολα δεν εχει δει τιποτα...Ηρωας, πραγματικος Ηρωας..!!!!

Και δεν ήταν ο μόνος…..ωχ η μασέλα μου.....
    Προσπαθώ να είμαι καλός άνθρωπος. Απλώς μερικές φορές το στόμα μου δε δείχνει να συνεργάζεται...!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από angel-m
    Και δεν ήταν ο μόνος…..ωχ η μασέλα μου.....
    ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΟΙ ΜΥΣ ΣΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΓΝΑΘΟΥ, ΕΙΧΑΝ ΣΦΙΞΕΙ, ΚΑΙ ΠΕΤΑΧΤΕΙ, ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ ΜΟΥ
    η επιβίωση του Ηλιθίου!

www.icon-decoration.gr

Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
    ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΟΙ ΜΥΣ ΣΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΓΝΑΘΟΥ, ΕΙΧΑΝ ΣΦΙΞΕΙ, ΚΑΙ ΠΕΤΑΧΤΕΙ, ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ ΜΟΥ

Το πρόσεξες και εσύ βρε Αντώνη
    Προσπαθώ να είμαι καλός άνθρωπος. Απλώς μερικές φορές το στόμα μου δε δείχνει να συνεργάζεται...!!!

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    ΟΛΟ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΕΙΣΤΕ.
    ΤΙ ΕΙΧΕ ΒΡΕ ΤΟ ΝΤΟΠΕΡΜΑΝ ΛΙΓΟ ΣΚΛΗΡΟ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΦΡΕΣΚΟΣΦΑΓΜΕΝΟ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
    Ρεεεεεεεε τι θα γίνει με το σκαθάρι μου??????????
    Το συγκεκριμένο σκαθάρι σου, λέγεται πια, scarabeus kapsoanaptirakious της συνομοταξίας
    motogratyxisantous

Να ξανα παμε .Σιγουρα....Μονο μπριζολα ομως που ηταν καλη, οχι παιδακια και μαλακειες...Δεν θα μπαινει το κρανος μετα...:rotflmao: :rotflmao:
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΝΕΝΑΣ
    Το συγκεκριμένο σκαθάρι σου, λέγεται πια, scrabeus kapsoanaptirakious της συνομοταξίας
    motogratyxisantous

ΩΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ!!!..............................................................
    η επιβίωση του Ηλιθίου!

www.icon-decoration.gr

Τώρα να σου πω ….καλύτερα να βοσκάγαμε εκεί που μας πήγε Χρήστος, παρά αυτό που φάγαμε :rotflmao: :rotflmao:

Και ξανά μανά …..ωχ η μασέλα μου

Νομιζω οτι ο Χρηστος αλλου μας πηγαινε και απο λαθος καταληξαμε εκει....

Ο Καννενας απο την αλλη μας ειπε οτι ερχοντε ακομα και με ελικοπτερα για να φανε εκει...Προφανως για την γρηγορη μεταφορα στο νοσοκομειο μετα.....

Ο Καννενας απο την αλλη μας ειπε οτι ερχοντε ακομα και με ελικοπτερα για να φανε εκει...Προφανως για την γρηγορη μεταφορα στο νοσοκομειο μετα.....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ,,,,,,, ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ.

ΡΕ ΤΟΝ Π@LIOPPOYST@ ΤΟΝ ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗ.........................
    η επιβίωση του Ηλιθίου!

www.icon-decoration.gr

Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
    ΟΛΟ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΕΙΣΤΕ.
    ΤΙ ΕΙΧΕ ΒΡΕ ΤΟ ΝΤΟΠΕΡΜΑΝ ΛΙΓΟ ΣΚΛΗΡΟ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΦΡΕΣΚΟΣΦΑΓΜΕΝΟ
    η αλήθεια είναι, ότι μετά από σκληρή ανάκριση, με χρήση ορού της αλήθειας, έμαθα από τον ιδιοκτήτη του μπιστρό (που ήπιατε καφέ και εγώ χυμό λε ι μόνι)
    ότι το μοσχάρι το έσφαξε ο μάγκας πριν 10 μέρες …

χρειάστηκε να πληρώσω κάτι παραπάνω σε ορό της αλήθειας, αλλά του απέσπασα τελικά την πληροφορία, ότι το μοσχάρι δεν ήταν μοσχάρι, αλλά βόδι

Σελίδα 10 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βόλτα Νεα Μάκρη 5/10 αναχώριση 6:00-6:15
    από CIRUS στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2011, 17:03
  2. Βολτα Νεα Μακρη...(15/7)
    από pektis στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 15/07/2011, 16:07
  3. Βολτα για Κυριακη 15/5
    από crs-k στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 152
    Τελευταίο μήνυμα: 16/05/2005, 14:47
  4. Πάμε μια βόλτα στη........στη........
    από Capo_Di_Capi στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 07/11/2003, 00:29
  5. Μία moto-βόλτα από το πουθενά…
    από superfour στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 02:10

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας