κι όλα αυτά επειδή ξεθώριασε λίγο το κάρβον από την εξάτμΗσει...?![]()
![]()
(και εγώ που νόμιζα ότι οι ιδιοκτήτες κτμ είχαν μόνο σοβαρά θέματα να επιλύσουν με τα μηχανάκια τους...)
κι όλα αυτά επειδή ξεθώριασε λίγο το κάρβον από την εξάτμΗσει...?![]()
![]()
(και εγώ που νόμιζα ότι οι ιδιοκτήτες κτμ είχαν μόνο σοβαρά θέματα να επιλύσουν με τα μηχανάκια τους...)
Το ειπα και το ξαναλεω
Δεν προκειται να φαινεται ομορφο η οπως πριν αν απλα τυλιξεις το πανι απο πανω θελει καλουπωμα απο την αρχη και κριμα να χαλασεις τα τελικα σου,χρονο και χρημα
Η νεοτεξ εχει ρητινη που αντεχει ως τους 120 βαθμους κελσιου μετα αρχιζει να μαλακωνει
Για να παρει αυτην την ιδιοτητα ομως θελει ψησιμο σε φουρνο πρωτα
Τεσπα δικο σου το μαχαιρι δικο σου και το καρπουζι![]()
kai mporeis na paragkileis san antalatiko mono to e3oteriko carbon apo tin acrapovic.
Den gnorizo timi,alla 3ero oti i acrapovic dinei sxedon ta panta san antalaktika,mexri kai pritsinia titaniou.
Το κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου.
Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων πεθαίνουν εκεί.
Μεσα απο το εξωτερικο carbon υπαρχει πετροβαμβακας σωστα? Ή υπαρχει και τιποτα αλλο?Αρχικά δημιουργήθηκε από banditgr
kai mporeis na paragkileis san antalatiko mono to e3oteriko carbon apo tin acrapovic.
Den gnorizo timi,alla 3ero oti i acrapovic dinei sxedon ta panta san antalaktika,mexri kai pritsinia titaniou.
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
και ένας διατρητος σωλήνας μάλλονΑρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
Μεσα απο το εξωτερικο carbon υπαρχει πετροβαμβακας σωστα? Ή υπαρχει και τιποτα αλλο?
ναι νταξει αυτο το ξερω. ελεγα μεταξυ εξωτερικου carbon και πετροβαμβακα αν παρεμβαλεται κατι αλλο.. θα ψαξω στο ιντερνετ για akrapovic και θα σας πωΑρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
και ένας διατρητος σωλήνας μάλλον
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
mpa tipota...apla o petrovamvakas tis acrapovic einai idikos,einai siskeyasmenos se ena eidos thikis me ena porodi yfasma.Tin anoi3a prosfata gia na tin kontino.
Το κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου.
Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων πεθαίνουν εκεί.
επειδη εχω το ιδιο προβλημα να παρω φυλλο carbon look να ντυσω τα τελικα μου ή δεν το προτεινεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από KeLeYTiS
Το ειπα και το ξαναλεω
Δεν προκειται να φαινεται ομορφο η οπως πριν αν απλα τυλιξεις το πανι απο πανω θελει καλουπωμα απο την αρχη και κριμα να χαλασεις τα τελικα σου,χρονο και χρημα
Η νεοτεξ εχει ρητινη που αντεχει ως τους 120 βαθμους κελσιου μετα αρχιζει να μαλακωνει
Για να παρει αυτην την ιδιοτητα ομως θελει ψησιμο σε φουρνο πρωτα
Τεσπα δικο σου το μαχαιρι δικο σου και το καρπουζι![]()
δεν το προτεινει