εγω παντως που το είδα με σχολιαστη τον Νικ Χαρις (αν δεν κανω λάθος) το καταχάρηκα!!!
αφου έχετε ιντερνετ οι περισσοτεροι γιατί να αρκείστε στην "λίγη" ΕΡΤ3?
εγω παντως που το είδα με σχολιαστη τον Νικ Χαρις (αν δεν κανω λάθος) το καταχάρηκα!!!
αφου έχετε ιντερνετ οι περισσοτεροι γιατί να αρκείστε στην "λίγη" ΕΡΤ3?
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
ιντερνετ εχουμε λοουερ δεν εχουμεΑρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
αφου έχετε ιντερνετ οι περισσοτεροι γιατί να αρκείστε στην "λίγη" ΕΡΤ3?![]()
αλλα τι να το κανεις το αγγλικο αφου το πορνο σε ολες τι γλωσσες ετσι λεγεται.
δεν βλεπω στονερικους εδω και βαριεμαι.
που ηταν χθες ο μεγαλος σας οδηγος?
18 δευτερολεπτα πισω :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Όντως,οι Άγγλοι σκίζουνε!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
αφου έχετε ιντερνετ οι περισσοτεροι γιατί να αρκείστε στην "λίγη" ΕΡΤ3?![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Μου άρεσε πολύ ο Hayden που έδωσε ότι είχε για να μη χάσει τη θέση
![]()
![]()
ασχέτα που δεν ήταν αρκετό
Α, ρε γιατρέ, μας τρέλανες πάλι![]()
![]()
Ξέρω από βέσπα!
.Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
αφιερωμενη :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
Valentino Rossi:
“This is fantastic because it’s been a long time since I won in the rain and even longer since I won four in a row! To win the first race here at Indianapolis is a great emotion and to beat Agostini’s record is also incredible, now I hope my record will stand for 30 years like his! It was an amazing race and, once I was able to pass Stoner, I knew I had the chance to win so I pushed very hard. I had a great race with Nicky; he was really hard to pass so congratulations to him. When the wind and rain came it became very hard, I think I could have kept going for another eight laps okay but there were things flying through the air – beer cans, plastic glasses – so really I think it was the right decision to stop the race! Sincerely I don’t think I’ve ever ridden in conditions like these and I was lucky because I was far in front and therefore didn’t have to take any big risks. It’s been a perfect weekend for us despite the weather because we made the pole position, the fastest lap and we won, so I want to congratulate my team once again for a fantastic job, today and all year. Also thanks to Bridgestone because my tyres were very good today. I’ve really enjoyed racing here in Indy and I am looking forward to coming back next year. Now we have a big advantage and it would be great to win the championship in Motegi, but it’s not over yet so we will keep our concentration and keep working! Finally I want to dedicate this victory to my Grandfather Dario, who sadly died today aged 82.”
:a19:
![]()
:a5:Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
αφιερωμενη :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε παιδιά που πήγαν τα στονεράκια?:rotflmao: :rotflmao: ΡΕΕΕΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΝΕΕΕΕΡΡΡ ???![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Fireball400
Αν και δεν ξεκίνησα να βλέπω GP με γηπεδίστικη νοοτροπία...μου βγήκε στην πορεία με τον Rossi!![]()
Άντε και πάλι πρωτάθλημα:a19:![]()
![]()
Και έναστον Hayden που πριν κατέβει από τη μηχανή είχα ξεχάσει σε τι κατάσταση ήταν...
Εξαφανίστηκε και ο Tony Elias πάνω που είχα αρχίσει να τον συνηθίζω![]()
Μου φαίνεται άκουσα οτι του χρόνου δεν θα τρέχει;
Όχι ρε συ,η Alice θέλει να τον κρατήσει.Το θέμα είναι αυτός που θέλει να πάει.Στους τελευταίους
αγώνες είχε σαφώς πιο ώριμη παρουσία απ'ότι στο ξεκίνημα.
Το πήρε πάλι ο Doc,καλή η φάση με τον Hayden όσο κράτησε.Το μόνο πραγματικά ενδιαφέρον.(μετά τη Laguna Seca ρε γμτο,θέλω να ξαναδώ κι άλλες τέτοιες στιγμές!!)![]()
Παιδιά! Βρήκα που μέχει ο Stoner! Μένει στην θεσσαλονίκη!!! Το τσέκαρα και είναι αλήθεια!Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
αυτος ο στονερ ολο ερχοτανε ρε παιδι μου...τελικα εφτασε???
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Άλλαξε πρόσφατα σπίτι!
Συγκεκριμένα μένει στην... ΤΟΥΜΠΑ!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ώπα!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Doc Off-Road
Παιδιά! Βρήκα που μέχει ο Stoner! Μένει στην θεσσαλονίκη!!! Το τσέκαρα και είναι αλήθεια!
Άλλαξε πρόσφατα σπίτι!
Συγκεκριμένα μένει στην... ΤΟΥΜΠΑ!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:ΠΑΟΚΤσάκι ο Stoner?? Κρίμα ρε γμτο,και είναι δικό μας
![]()
:rotflmao:
ΟΣΟ ΠΑΟΚΙ ΝΑ'ΝΑΙ,ΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ,Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ!!!!![]()
![]()
Ρε Βυρωνα εχει και ενα Tricolore εκει....Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Εκεί στο Αμέρικα να δεις τι έπαθαν με το αποτέλεσμα του στονερ :rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()