γεια σας CουBουRες!!! νεο μελος και περιφανος κατοχος CBR 600F4. θελω να στειλω φωτο, αλλα δεν ξερω πως να μειωσω την αναλυση για να χωρεσει.![]()
γεια σας CουBουRες!!! νεο μελος και περιφανος κατοχος CBR 600F4. θελω να στειλω φωτο, αλλα δεν ξερω πως να μειωσω την αναλυση για να χωρεσει.![]()
Καλημερα σε ολους.Σε λιγες μερες θα ειμαι κατοχος μιας ασημι F του 2004(αν δεν στραβωσει τιποτα)!Παρ ολο που θα ηθελα να εχει και μια ριγουλα να σπαει το χρωμα εν τουτοις καποιες φωτο απο καθαρες cbr ασημι με φερνουν απεναντι σε μια μεγαλη αποφαση...να την παρω την ρημαδα!!!!
Ειμαι 1,86 περιπου ...θα εχω προβλημα με το σκηψιμο???
cb400sf+R+200-S+4+i=CBR600F4i !my new love..
οχι φιλε μου, μια χαρα θα εισαι με το σκηψιμο![]()
Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
και να 'χω πάντοτε παρέα
σου λέω θέλω να με πας
Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
όλους τους πόνους μου να΄πάρει
να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
εκεί για πάντα να με πας
Να σε καλα φιλε μου για την απαντηση, μ επεισες!
Zητω συγνωμη για το Off topic αλλα θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με τα χρωματα...δηλαδη τι παιζει.Βρηκα μια γκρι-κοκκινη του 2005 αγορασμενη απο Γερμανια,6κ με αρκετα extra.
Εχουν οντως σχεση τα χρωματα με τις χρονολογιες???
Επισης υπαρχει καποιος τροπος να διασταυρωσω εαν οντως ισχυουν τα χιλιομετρα του κοντερ με αυτα που μου ειπε?
Σας ευχαριστω εκ των προτερων και συγνωμη και παλι για το οφ..
Ξενος.
εννοεις αυτο το χρωμα? http://www.totalmotorcycle.com/photo...BR600F4i-a.jpgΑρχικά δημιουργήθηκε από Xenos P.
Να σε καλα φιλε μου για την απαντηση, μ επεισες!
Zητω συγνωμη για το Off topic αλλα θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με τα χρωματα...δηλαδη τι παιζει.Βρηκα μια γκρι-κοκκινη του 2005 αγορασμενη απο Γερμανια,6κ με αρκετα extra.
Εχουν οντως σχεση τα χρωματα με τις χρονολογιες???
Επισης υπαρχει καποιος τροπος να διασταυρωσω εαν οντως ισχυουν τα χιλιομετρα του κοντερ με αυτα που μου ειπε?
Σας ευχαριστω εκ των προτερων και συγνωμη και παλι για το οφ..
Ξενος.
νομιζω πως ναι ειναι ενα απο τα χρωματα του 2005 αλλα για καλο κ για κακο περιμενε μηπως απαντησει και κανεις αλλος. τα χιλιομετρα δυστιχως δε μπορεις να ξερεις ποσο ειναι ακριβως ,μπορει να τα χουν κατεβασει μπορει και να ειναι τα πραγματικα,αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να ελενξεις το μηχανακι σε μηχανικο η ο ιδιος αν εχεις τις γνωσεις.
πρεπει να χεις λογικα κατω απο 40-50 χιλιαδες ΚΜ.κ παραπανω να χεις μη σε ανησυχει καθολου....ειναι HONDA!![]()
και να 'χω πάντοτε παρέα
σου λέω θέλω να με πας
Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
εκεί για πάντα να με πας
Για 10.000χλμ λεμε...κατεβαζουν στις μηχανες χιλιομετρα??:hypnotize
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xenos P.
Για 10.000χλμ λεμε...κατεβαζουν στις μηχανες χιλιομετρα??:hypnotize
10.000 χιλιομετρα ουτε στρωμενο δεν ειναι το μοτερ τελειως στα 25000 ανοιγει φουλ. ναι μπορουν να κατεβασουν δε ξερω πως αλλα μπορουν.τωρα παλι μηχανακι 3ετιας με 10.000 κμ λιγα φαινονται αλλα και 20000 να χει δεν εχεις απολυτος κανενα προβλημα .το δικο μου cbr εχει 68.000 και παει μια χαρουλα. μην ανησυχεις αμα ειναι καλο παρτο και θα βρεθεις με ενα πλατυ χαμογελο !!!!:rotflmao:
και να 'χω πάντοτε παρέα
σου λέω θέλω να με πας
Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
εκεί για πάντα να με πας
Αρχικά δημιουργήθηκε από pilotos_xtreme
10.000 χιλιομετρα ουτε στρωμενο δεν ειναι το μοτερ τελειως στα 25000 ανοιγει φουλ. ναι μπορουν να κατεβασουν δε ξερω πως αλλα μπορουν.τωρα παλι μηχανακι 3ετιας με 10.000 κμ λιγα φαινονται αλλα και 20000 να χει δεν εχεις απολυτος κανενα προβλημα .το δικο μου cbr εχει 68.000 και παει μια χαρουλα. μην ανησυχεις αμα ειναι καλο παρτο και θα βρεθεις με ενα πλατυ χαμογελο !!!!:rotflmao:
10.000χλμ μας λεει βεβαια αυτος που την πουλαει,αρα δεν ειμαστε και τοσο σιγουροι.Παρ ολα αυτα την ειδα πριν λιγο,σηκωσα την σελα και ηταν πεντακαθαρη,μπηκα στο ιντερνετ και βρηκα πως ο χρωματισμος της εβγαινε απο το 04,αρα ειναι του 2004.Γκρι,κοκκινο,μαυρο τα χρωματα.
Εχουμε και λεμε
εχω βρει
1.2004 ασημι αγορασμενη απο Ελλαδα αλλα δεν με τρελαινει το χρωμα,4000χλμ με μανιταρια χωρις συναγερμο
2.2004 κοκκινο-γκρι-μαυρο απο Γερμανια 10.000χλμ με συναγερμο+ιμομπιλαιζερ.αλλα δεν ειμαστε και τοσο σιγουροι για τα χιλιομετρα.Μου αρεσει ομως πολυ ο χρωμα..
το ερωτημα ειναι..αγοραζουμε την πρωτη με το μυαλο ή την δευτερη με την καρδια??
http://img144.imageshack.us/img144/1...fsilvergg5.jpg
http://img519.imageshack.us/img519/2695/600fcc9.jpg
-1 CBR F4i στην παρέα, αφού σήμερα το πρωί παρέλαβα την μπέμπα που ακούει στο όνομα 929. Και είναι λατρεία..!![]()
Xenos P μηπως θα σε ενδιεφερε να ριξεις μια ματια και στο παρακατω?
ΑΡΙΣΤΟ πραγματικα και ελεγχος οπου θελεις...
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=65486
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xenos P.
10.000χλμ μας λεει βεβαια αυτος που την πουλαει,αρα δεν ειμαστε και τοσο σιγουροι.Παρ ολα αυτα την ειδα πριν λιγο,σηκωσα την σελα και ηταν πεντακαθαρη,μπηκα στο ιντερνετ και βρηκα πως ο χρωματισμος της εβγαινε απο το 04,αρα ειναι του 2004.Γκρι,κοκκινο,μαυρο τα χρωματα.
Εχουμε και λεμε
εχω βρει
1.2004 ασημι αγορασμενη απο Ελλαδα αλλα δεν με τρελαινει το χρωμα,4000χλμ με μανιταρια χωρις συναγερμο
2.2004 κοκκινο-γκρι-μαυρο απο Γερμανια 10.000χλμ με συναγερμο+ιμομπιλαιζερ.αλλα δεν ειμαστε και τοσο σιγουροι για τα χιλιομετρα.Μου αρεσει ομως πολυ ο χρωμα..
το ερωτημα ειναι..αγοραζουμε την πρωτη με το μυαλο ή την δευτερη με την καρδια??
http://img144.imageshack.us/img144/1...fsilvergg5.jpg
φίλε επειδή το έψαχνα και εγώ...
το ασημί είναι 2002 άσχετα από την άδεια!!!!!!
το άλλο είναι 2004 (πήρα ένα ίδιο σήμερα!!!!!!)
με αριθμό πλαισίου στον Σαρακάκη μαθαίνεις την αλήθεια και μόνο την αλήθεια...
http://img519.imageshack.us/img519/2695/600fcc9.jpg
Αρχικά δημιουργήθηκε από nightstalker
το ασημί είναι 2002!!!!!!!! άσχετα με το τι λέει η άδεια...
το άλλο ΕΙΝΑΙ 2004 (πήρα ένα ίδιο σήμερα)
![]()
Σ ευχαριστω ρε φιλε και καλοριζικο..ποσο το πηρες αν επιτρεπεται?? (εστω και με πμ.)Αρχικά δημιουργήθηκε από nightstalker
το ασημί είναι 2002!!!!!!!! άσχετα με το τι λέει η άδεια...
το άλλο ΕΙΝΑΙ 2004 (πήρα ένα ίδιο σήμερα)
![]()
Dim μ εβαλες σε σκεψη..
ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ 04 Κ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ.ΕΧΕΙΣ ΠΜ.
ΔΙΩΡΘΩΣΗΑρχικά δημιουργήθηκε από NIKOSCBR600F4
ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ 04 Κ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ.ΕΧΕΙΣ ΠΜ.
μέχρι ΚΑΙ 04 πλήρως ρυθμιζόμενες μπρος πίσω
05 τίποτα μπροστά και πίσω χωρίς απόσβεση επαναφοράς νομίζω