Κανενας.....Αρχικά δημιουργήθηκε από S705
Ποιός θα κανονίσει την συγκέντρωση????
Κανενας.....Αρχικά δημιουργήθηκε από S705
Ποιός θα κανονίσει την συγκέντρωση????
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Νομιζω οτι ενα τετοιο αυτοκολλητο θα ηταν ισως προκλητικο.... Δεν ξερω κατα ποσο θα ηταν καλη ιδεα αυτο... Αλλο η δικαιη διαμαρτυρια και αλλο η κοροιδια.Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
επειδη δεν πληρωνω ποτε αλλα βλεπω πωσ καποιεσ βλαμενες μολισ βλεπουν μηχανες περνουν ενα μπλοκ και σου γραφουν την πινακιδα ,,,,,αν και πιστευω πωσ δεν μπορουναι να κανουν παλι τπτ με αυτο!!!!
προτηνω,,,,,,,βεβαια δεν ξερω με τουσ μπατσουσ τη γηνεται,,,,,αλλα πρωχτεσ που περνουσαμε απο τα διοδια κοντα στην κατερινη ,,,οι μπατσοι γελουσαν με την τυπησα στα διοδια που πρωσπα8ησε να γραψει ολουσ τουσ αρι8μους!
αρα αμα σταματασ λιγο πριν τα διοδια το κολασ και το ξεκολασ μετα! μονο και μονο για σπασιμο αξηζει να βγαλουμε ενα αυτοκολιτο που να λεει κατι ,,,,,,,,,,,να κατουραει τα διοδια ασ πουμε !
Απο την αλλη με τετοιο ΘΡΑΣΣΟΣ που εχουν τους χρειαζεται και με το παραπανω! ΠΟΛΥ ευχαριστως να πληρωνω διοδια... Και σε δρομους που το αξιζουν οπως η ΑΟ και η Γεφυρα Ριου πληρωνω και δεν λεω απολυτως τιποτα, αλλα οχι ρε πστ μου να αυξανεις 100% τα διοδια για τη μηχανη σε ενα δρομο καρμανιολα οπως η Πατρων...
Και να μου το αυξανεις ΞΑΝΑ μεσα σε ενα χρονο;;;![]()
Αιχρη και ελλεεινη απατη και κοροιδια!!!![]()
Δεν θελω να βγαλω πινακιδα αλλα με ολα αυτα δεν ξερω πια τι να κανω...![]()
![]()
![]()
Νίκος
Open Horizons
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Κανενας.....
Γιατί ρε παιδιά ???
Δεν έχουμε την δύναμη ?? ή την θέληση???
Αρκετοί είναι αυτοί που είπαν ότι είναι μέσα με την παρουσία τους
Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ
ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!!!!
Ασε τον Σλιπερ να λεει. Οποιος ΔΕΝ θελει ΔΕΝ συμμετεχει. Ας συμμετασχουμε εμεις τα κοροιδα!![]()
Ζεφυρε, ενα νεο θεμα σχετικα με αυτο θα ηταν καλη ιδεα...![]()
Νίκος
Open Horizons
+++++1000000Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Ασε τον Σλιπερ να λεει. Οποιος ΔΕΝ θελει ΔΕΝ συμμετεχει. Ας συμμετασχουμε εμεις τα κοροιδα!![]()
Ζεφυρε, ενα νεο θεμα σχετικα με αυτο θα ηταν καλη ιδεα...![]()
![]()
![]()
![]()
Περιμένω το θέμα για να δηλώσω συμμετοχή…..
Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ
Λογω μοτο.γρ ή λογω @@ιων??Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Κανενας.....![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Λογω μοτο.γρ ή λογω @@ιων??![]()
Λόγω χρόνου, διάθεσης και της από τώρα γνώσης ότι μία Α.Ε. (η οποία προεισπράττει έσοδα για κάτι που ΘΑ φτιάξει στο μέλλον - τι μαλάκας είμαι.... δεν έφτιαχνα μία κατασκευαστική, και με 1-2 γνωστους πολιτκούς να έπαιρνα εγώ την δουλειά) η οποία έχει κάνει μελέτες οικονομετχνικές και βασίζεται σε αυτά τα έσοδα (από μοτο/ΙΧ/ΔΧ κλπ), θα αλλάξει τα έσοδά της επειδή μαζεύτηκαν 100- 200-300-1000 μηχανές και έδωσαν κάτι φυλλάδια;
Ποιος θα τα τυπώσει;
Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη για τυχόν μαλακίες που θα γίνουν εκεί;
κλπ κλπ.....
Μετά θα έχει και πορτοκαλάδα στο mall;
ΕΛΕΟΣ πια ρε Νικο!Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Λόγω χρόνου, διάθεσης και της από τώρα γνώσης ότι μία Α.Ε. (η οποία προεισπράττει έσοδα για κάτι που ΘΑ φτιάξει στο μέλλον - τι μαλάκας είμαι.... δεν έφτιαχνα μία κατασκευαστική, και με 1-2 γνωστους πολιτκούς να έπαιρνα εγώ την δουλειά) η οποία έχει κάνει μελέτες οικονομετχνικές και βασίζεται σε αυτά τα έσοδα (από μοτο/ΙΧ/ΔΧ κλπ), θα αλλάξει τα έσοδά της επειδή μαζεύτηκαν 100- 200-300-1000 μηχανές και έδωσαν κάτι φυλλάδια;
Ποιος θα τα τυπώσει;
Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη για τυχόν μαλακίες που θα γίνουν εκεί;
κλπ κλπ.....
Μετά θα έχει και πορτοκαλάδα στο mall;![]()
Γ@μω τον αρνητισμο σου πια!!!!![]()
![]()
![]()
Αμα ειναι ετσι να κατσουμε ολοι στο κ@λοδαχτυλο μας και να τελειωνει η υποθεση!![]()
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ!![]()
ΣΤΑ ΔΙ@Λ@ ΠΙΑ!![]()
Νίκος
Open Horizons
Εσύ βγάλε από τον κώλο σου, την σωλήνα του μέτρου που κουβαλάγατε παλιά και πήγαινε όπου σε φωτίσει... το κωλοδάχτυλό σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
ΕΛΕΟΣ πια ρε Νικο!![]()
Γ@μω τον αρνητισμο σου πια!!!!![]()
![]()
![]()
Αμα ειναι ετσι να κατσουμε ολοι στο κ@λοδαχτυλο μας και να τελειωνει η υποθεση!![]()
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ!![]()
ΣΤΑ ΔΙ@Λ@ ΠΙΑ!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Εσύ βγάλε από τον κώλο σου, την σωλήνα του μέτρου που κουβαλάγατε παλιά και πήγαινε όπου σε φωτίσει... το κωλοδάχτυλό σου.Ωραια και ωριμη απαντηση!
![]()
Νίκος
Open Horizons
Σεμνά ρε παιδιά ……..
Είναι και νωρίς !!!!!
Ένα καλό πάμε να κάνουμε
Μην το γαμήσουμε…..
Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από S705
Γιατί ρε παιδιά ???
Δεν έχουμε την δύναμη ?? ή την θέληση???
Αρκετοί είναι αυτοί που είπαν ότι είναι μέσα με την παρουσία τους
Ισως δεν ιδρωσει καν το αυτι τους , ισως ομως πετυχουμε κατι
Μια προσπαθεια πρεπει να γινει.
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Νικόλα, και όλοι σας !!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
200-300-1000 μηχανές και έδωσαν κάτι φυλλάδια;
Ποιος θα τα τυπώσει;
φτιάξτε το κείμενο σε ένα αρχείο και στείλτο μου στο email μου, πείτε μου και ποσότητα,
και την εργασία μου την βάζω δώρο. θα πληρώσουμε ότι μου στοιχίσουν τα χαρτιά διά όσους![]()
και plz ξεκολλείστε και μην τσακώνεστε για άσχετα θέματαας προσπαθήσουμε έστω για κάτι
thanks
αν και για μένα η λύση είναι μία και την εφαρμόζω χρόνια τώρα....μην πληρώνετε τα διόδια
Πάμε πάλι από την αρχή.... τα διόδια τα διαχειρίζεται, πλέον, μία Α.Ε.Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
+1
Ισως δεν ιδρωσει καν το αυτι τους , ισως ομως πετυχουμε κατι
Μια προσπαθεια πρεπει να γινει.
![]()
Ενάντια σε ποιον θα πάμε; Σε μια ιδιωτική επιχείρηση; Που σε αφήνει, αντί κάποιου ποσού που ΕΚΕΙΝΗ κρίνει το πόσο θα είναι, να μπεις στον ΔΙΚΟ της δρόμο;
Οχι ρε συ Νικο, δεν παμε να κανουμε αγωγη σε κανενα (Μ)πουστη.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Πάμε πάλι από την αρχή.... τα διόδια τα διαχειρίζεται, πλέον, μία Α.Ε.
Ενάντια σε ποιον θα πάμε; Σε μια ιδιωτική επιχείρηση; Που σε αφήνει, αντί κάποιου ποσού που ΕΚΕΙΝΗ το πόσο θα είναι, να μπεις στον ΔΙΚΟ της δρόμο;
Εγω πιο πολυ το σκεφτομαι ως σπασιμο νευρων προς καποιους οι οποιοι σπαζουν τα δικα μας νευρα χρονια τωρα. Μια αντιδραση, τιποτα αλλο.
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!