Καλημέρα παιδιά
Θα ήθελα να ρωτήσω αν ταιριάζει στη πίσω ζάντα μου η συγκεκριμένη διάσταση (180 55 zr17)
Υπενθυμίζω πως έχω το fzs 600 fazer 2003 με διάσταση εργοστασίου 160 17.
Ευχαριστώ![]()
Καλημέρα παιδιά
Θα ήθελα να ρωτήσω αν ταιριάζει στη πίσω ζάντα μου η συγκεκριμένη διάσταση (180 55 zr17)
Υπενθυμίζω πως έχω το fzs 600 fazer 2003 με διάσταση εργοστασίου 160 17.
Ευχαριστώ![]()
το 180 55 17 δεν ταιριάζει λόγω φάρδους ζάντας, και άσε που θα γίνει χειρότερο στην αίσθηση αλλά και στην οδηγησιμότητά του.
Το μαμά είναι 160 60 17, και μπορείς έτσι όπως είναι να βάλεις μόνο για αισθητικούς λόγους 170 60 17.
το ότι ο κατασκευαστής έβαλε αυτή την μαμά διάσταση κάτι παραπάνω θα ξέρει απο μας.
![]()
![]()
Ναι αλλα για ποιο λογο; Μηχανη ειναι και δη συμβατικη, ουτε τζιξερ, ουτε κανα σαξοραλο που τους παει [λεμε τωρα] να τα δεις και με μεγαλυτερη διασταση.Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
μπορείς έτσι όπως είναι να βάλεις μόνο για αισθητικούς λόγους 170 60 17.
Φιλε μου δεν ξερω γιατι θες να βαλεις 180 55 zr17, αν οι λογοι δεν ειναι αισθητικοι, που νομιζεις οτι θα 'σαι βοηθησει το 55αρι προφιλ; Το λες απο μονος σου η ειναι προταση κανενος λαστιχα; Κι οσο για το 180, δεν υπαρχει κανενας λογος stock fazer να το μεγαλωσεις και μαλιστα τοσο πολυ. Το μηχανακι παει οπως ειναι. Αν το δικο σου δεν παει η καπου χωλαινει ειτε που κατι δεν παει καλα με την οδηγηση σου, ειτε που κατι αλλο δεν παει καλα με το μηχανακι.
Για να ξερεις το fazer χαμηλωνει δε χρειαζεται κατι περισσοτερο απο το να ξεσφιξεις τις βιδες της πανω και κατω πλακας του τιμονιου βεβαια πρεπει να γνωριζεις τη maximum διαδρομη του καλαμιου μες στη μπουκαλα γιατι τα καλαμια θα βγαινουν πιο εξω απο την πανω τιμονοπλακα, οποτε αμα χαμηλωσεις περισσοτερο απ' οσο πρεπει το μπροστινο αποχαιρετα τα λαδακια της μπουκαλας. Τωρα αυτο που σου λεω ειναι απεξω απεξω, αλλα αν σ' ενδιαφερει υπαρχουν ανθρωποι να σε βοηθησουν να το φτιαξεις, αν και μπορεις και μονος σου.
Απο 'κει και περα οπως ειναι η μηχανη απειραχτη δεν υπαρχει κανενας λογος χαμηλωματος οποιασδηποτε μορφης, παει οπως ειναι
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Φοράω ήδη 120/70/17 και 170 πίσω με αισθητή διαφορά σε φρενάρισμα.
Για απόδοση δε με ενδιαφέρει τόσο, προτιμώ να μπορώ να εκμεταλλευτώ το φρενάρισμα και το κράτημα, παρά την δύναμη.
Οπότε παραμένω σε 170 πίσω![]()
Το 120/70/17 μπροστά μπαίνει "ως έχει" χωρίς να δημιουργεί προβλήματα δηλαδή?!
(Κανονικά φοράει 110/70/17)
Ξέρω από βέσπα!