Σελίδα 53 από 155 ΠρώτοΠρώτο ... 343484950515253545556575863103153 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 781 έως 795 από 2320

Θέμα: Xt 660 Z

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
    Επειδή σΕ πάω ρε δερβίση....

Αποφασίζω και διατάσω τον διορισμό σου ως "Πρόεδρος επί τιμή" , και ισόβια απαλλαγή συνδρομής...
    Κυριε προεδρε διαφωνω καθετως με την αποφαση αυτη.
    Πρεπει να συγκληθει διοικητικο συμβουλιο, να τεθει το θεμα προς ψηφοφορια μυστικη, και να γραφτει στα πρακτικα.
    Και αν σε ξαναδω να περνεις τετοιες αποφασεις φασιστικες θα καταθεσω προταση μομφης για την προεδρια, η οποια αν γινει δεκτη οι συνεπειες θα ειναι συντριπτικες.(θα σου κατασχεσουν το τενερε και θα σου δωσουν ΧΤR και μαλιστα μπλε.) :a29:
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Αγαπητέ ταμία,

μάλλον λάθος κατάλαβες. Ονομάστηκα τιμητικά "Πρόεδρος επί Τιμή".
    Αυτό δεν σημαίνει ότι διεκδικώ την θέση του φίλτατου, γενικώς αποδεκτού προέδρου Αντυ12.

Η αποδοχή του τιμητικού τίτλου που μου απονεμήθηκε δεν μου δίνει τη δυνατότητα να πάρω διοικητικές αποφάσεις χωρίς την έγκριση του διοικητικού συμβουλίου, όπως π.χ. τον έλεγχο του ταμείου για τυχόν ατασταλίες.

Σε ευχαριστώ για την αποδοχή της απόφασης του προέδρου (Αντυ12) και για τα άκρως τιμητικά και συναδελφικά σχόλια που εξέφρασες για την απόφαση αυτή, αλλά...

Δεν μπορώ να δεχτώ αυτή την μεγάλη τιμή... επιστρέφω περήφανα στην θέση του μέλους.

Δέχομαι όμως την ισόβια απαλλαγή συνδρομής.

Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Παλαιό μέλος
    Πανέμορφο μηχανάκι. Πήγα να το καβαλήσω όμως και ..... παπαλα, με το ζόρι ακουμπούσα κάτω. Άντε σε ταξίδι ναι.. άλλα μέσα στην πόλη??? Α, ρε μάνα με έκανες μόνο 1,70

Αρχικά δημιουργήθηκε από paulopoulos
    Πανέμορφο μηχανάκι. Πήγα να το καβαλήσω όμως και ..... παπαλα, με το ζόρι ακουμπούσα κάτω. Άντε σε ταξίδι ναι.. άλλα μέσα στην πόλη??? Α, ρε μάνα με έκανες μόνο 1,70
    Όντως είναι ψηλό ….αλλά άμα σου αρέσει αυτό διορθώνεται από την ίδια την Yamaha .Έχει κιτ χαμηλώματος .Είναι εύκολο και χωρίς τρελό κόστος …νομίζω ότι κάποιος από εδώ το έχει κάνει για να σου πει περισσότερες λεπτομέρειες …

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Όντως είναι ψηλό ….αλλά άμα σου αρέσει αυτό διορθώνεται από την ίδια την Yamaha .Έχει κιτ χαμηλώματος .Είναι εύκολο και χωρίς τρελό κόστος …νομίζω ότι κάποιος από εδώ το έχει κάνει για να σου πει περισσότερες λεπτομέρειες …

Νομιζω ο συναδελφος απο Χιο το εχει κανει αυτο.
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
    Αγαπητέ ταμία,

μάλλον λάθος κατάλαβες. Ονομάστηκα τιμητικά "Πρόεδρος επί Τιμή".
    Αυτό δεν σημαίνει ότι διεκδικώ την θέση του φίλτατου, γενικώς αποδεκτού προέδρου Αντυ12.

Η αποδοχή του τιμητικού τίτλου που μου απονεμήθηκε δεν μου δίνει τη δυνατότητα να πάρω διοικητικές αποφάσεις χωρίς την έγκριση του διοικητικού συμβουλίου, όπως π.χ. τον έλεγχο του ταμείου για τυχόν ατασταλίες.

Σε ευχαριστώ για την αποδοχή της απόφασης του προέδρου (Αντυ12) και για τα άκρως τιμητικά και συναδελφικά σχόλια που εξέφρασες για την απόφαση αυτή, αλλά...

Δεν μπορώ να δεχτώ αυτή την μεγάλη τιμή... επιστρέφω περήφανα στην θέση του μέλους.

Δέχομαι όμως την ισόβια απαλλαγή συνδρομής.

Η αντιθεση μου ηταν πιο πολυ στο να μην πληρωνεις την συνδρομη σου αγαπητο μελος (το ταμειο ειναι μειον αλλα χωρις ατασταλειες).

Αλλα αφου δεν δεχεσαι τον τιτλο μεγα ταπεινοφρων γιατι τον κολλησες κατω στην υπογραφη σου εεεε????

Σας ξαναλεω συναδελφοι καμια εμπιστοσυνη στο βρωμερο σαλιγκαροσκουληκο!!!!

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Οκ …την επόμενη φορά θα έχει όλο το…Tenere Club p.m. Το ίδιο ισχύει και για εμένα αν έχετε κάποια ιδέα για εκδρομή..

Πρέπει να οργανώσουμε την πρώτη εκδρομή του TENERE CLUB (Αnty21,peskandritsos,chios,XTbilly …αν έχει πληρώσει την συνδρομή) κ.α.

Απ ΄ότι έχω καταλάβει , άλλοι είναι από βόρεια, άλλοι από Νότια και άλλοι από νησιά ..πρέπει να βρεθούμε κάπου στο …κέντρο της Ελλάδας

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ουτε εκδρομή με τον Ηρακλή να κανατε 3 και ο κουκος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
    Η αντιθεση μου ηταν πιο πολυ στο να μην πληρωνεις την συνδρομη σου αγαπητο μελος (το ταμειο ειναι μειον αλλα χωρις ατασταλειες).

Αλλα αφου δεν δεχεσαι τον τιτλο μεγα ταπεινοφρων γιατι τον κολλησες κατω στην υπογραφη σου εεεε????

Σας ξαναλεω συναδελφοι καμια εμπιστοσυνη στο βρωμερο σαλιγκαροσκουληκο!!!!
    Για ξαναδες την υπογραφή μου γραφειοκρατικέ καγκουρόσαυρε!!

Όσο για το ταμείο, αγαπητοί συνάδελφοι, από που νομίζετε έβαλε τις όμορφες χούφτες του ο κύριος ταμίας?

Και το πιστωτικό υπόλοιπο πάει για σχάρα!!

Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity

Και μάντεψε ποιος είναι ο κούκος...

XR
    XTR
    XJR

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12

Ρε χαϊβάνι .....που πας και πλερώνεις 250 Ευρώ μια κεραία imobiliser εντός εγγύησης......
    τώρα που καβάλησες και μια αντρίκεια μηχανή -το Tenere MOY- για γράψε μας και τις εντυπώσεις σου.......

Σύντομα, και με πυκνό λόγο..όχι σαν τους πωλητές της BMW....
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Οι τρεις (άντε και ο κούκος…) είναι ΙΔΑΝΙΚΟΣ αριθμός για μότο εκδρομή…

Άλλωστε , εκεί που πάνε τα ΤΕΝΕΡΕ δεν πάνε και πολλοί….

Ο Ηρακλής ποιος είναι ???

Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
    Για ξαναδες την υπογραφή μου γραφειοκρατικέ καγκουρόσαυρε!!

Όσο για το ταμείο, αγαπητοί συνάδελφοι, από που νομίζετε έβαλε τις όμορφες χούφτες του ο κύριος ταμίας?:

Και το πιστωτικό υπόλοιπο πάει για σχάρα

Αντε γρηγορα γρηγορα ολοι τις συνδρομες σας γιατι περιμενουν οι ακραπες... :rotflmao: :rotflmao:

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    απευθειας εξατμισεις απο το 660 να φανταστω οτι δε μπαινουν εεε?

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    απευθειας εξατμισεις απο το 660 να φανταστω οτι δε μπαινουν εεε?
    Ποιο 660 ?
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Το ΧΤ μωρε ποιο αλλο?

Παρόμοια θέματα

1. Maska apo XT 660
    από Primal στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 25/09/2006, 15:51
  2. Βοηθεια για Xt 660 R!!
    από fasma στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks