Αρχικά δημιουργήθηκε από edmarios
Εσυ Ιουδα δεν θα επρεπε να μιλας...αντε μην ανοιξω το στομα μου.....
![]()
![]()
![]()
![]()
κρυβε λογια , κρυβε λογια ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από edmarios
Εσυ Ιουδα δεν θα επρεπε να μιλας...αντε μην ανοιξω το στομα μου.....
![]()
![]()
![]()
![]()
κρυβε λογια , κρυβε λογια ...
Αντε βρε προδοτη... Ακου εκει θες να παρεις R6 αδερφια το ακουτε???? Ο προδοτης θελει να παρει R6 και μας ελεγε και για κλαμπ Gsx-R!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από k7600
κρυβε λογια , κρυβε λογια ...![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αν δεν μπορείς να βρεις λύση βρες άλλο πρόβλημα.
![]()
![]()
![]()
μην βλασφημειτε στο φλορουμ κυριοι παρακαλω![]()
ακου εκει R6 :rotflmao: :rotflmao:
ηταν πανω σε μια στιγμη αδυναμιας , το ομολογω,Αρχικά δημιουργήθηκε από edmarios
Αντε βρε προδοτη... Ακου εκει θες να παρεις R6 αδερφια το ακουτε???? Ο προδοτης θελει να παρει R6 και μας ελεγε και για κλαμπ Gsx-R!!!!![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
σταυρωστε με , σταυροστε με
στα χερια σας σηκωστε με
αλλαξε το στοιχακι για να μη το σχολιασω παραποιωντας το ελαφρως![]()
:rotflmao: :rotflmao:
xaxaxaxa
Αφου το πιστευεις ακομα αυτο .... Ξερεις πιο... Οτι το R6 ειναι πιο γληγολο απο το Gsx-R...![]()
Ελα γλυκο αγορι παραδεξου το...![]()
Αν δεν μπορείς να βρεις λύση βρες άλλο πρόβλημα.
παιδες και ομως ειναι , μπορει ελαχιστα αλλα ειναι , το βραδυ που γυρισαμε σπιτι δεν μπορουσα να κοιμηθω απ την περιεργια και ανοιξα ολα τα περιοδικα . Μπορει οχι τοσο γρηγορο οσο θα φανταζοταν κανεις απ την διαφορα ιπποδυναμης αλλα ειναι .
nai re paides ti einai ayto to pragma epitelous...... eleoccccΑρχικά δημιουργήθηκε από k7600
λοιπον το ξαναβαζω ως θεμα και εδω και ελπιζω να μην μεταφερθει παλι, εσεις που διαχειριζεστε το site , καταλαβετε ρε παιδια οτι δεν ειναι δυνατον να μπαινουμε και να ψαχνουμε σε ολα τα θεματα , ειναι κοινο παραπονο με οποια παιδια μιλαω , για παραδειγμα απο τοτε που το μεταφερατε στην αλλη ενοτητα δεν εχει απαντησει κανεις εκτος απο αυτους που το ειχαν δει . Εχουμε gsxr και μπαινουμε στην ενοτητα με τα gsxr οπως και αυτοι που εχουν r1 μπαινουν στην ενοτητα με τα r1 . Καποιος που εχει δηλαδη gsxr και μπαινει στην συγκεκριμενη ενοτητα , μπορει να μην εχει κατι να κανει και διαβαζοντας το τυχαια να ερθει, ελαχιστοι ομως ειναι αυτοι που συνειδιτα θα μπουν να ψαξουν για βολτες . Λοιπον τελικα αποφασιστκε η συναντηση για σημερα Τεταρτη στο περιπτερο με την κουταλα στις 8.30 .Για οποιον ενδιαφερεται ξαναβαζω το τηλ. μου 6981 304286
exoume gsxr kai theloume na milisoume edw kai an theloume na pame kai mia volta gsxr metaksy mas pou nai to kako kai poios o logos na mas logokrinete gia ayto
genika paizoun polla typakia edw mesa ta opoia mallon kompleksika tha mporousa na ta xaraktirisw tespa... min arxisoume pali...
panagiwta k mixalis....
hehehehehe![]()
![]()
![]()
psisou gia avrio PSISOUUUUUUUU
panagiwta k mixalis....
Δεν εχω μηχανη (ακομα) αλλιως θα ερχομουν.![]()
![]()
Keep spamming!!!:a13:
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
[B]Δεν εχω μηχανη (ακομα) αλλιως θα ερχομουν.![]()
γιατι ? τι επαθε η κουκλα ?
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από k7600
[B]Ζει και βασιλευει και τους δρομους κυριευει...απλα την χαιρεται αλλος Γιαννο.Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Δεν εχω μηχανη (ακομα) αλλιως θα ερχομουν.![]()
γιατι ? τι επαθε η κουκλα ?![]()
τι πουλησες τελικα ? και τωρα γαιτι παμε αν επιτρεπεται ( που επιτρεπεται δηλαδη αλλα λεμε ...)Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Ζει και βασιλευει και τους δρομους κυριευει...απλα την χαιρεται αλλος Γιαννο.![]()
Θα το δειτε απο κοντα και θα με πειτε.Αρχικά δημιουργήθηκε από k7600
τι πουλησες τελικα ? και τωρα γαιτι παμε αν επιτρεπεται ( που επιτρεπεται δηλαδη αλλα λεμε ...)![]()
(κοινως ακομα δεν εχω αποφασιδει τι θα παρω)![]()