Προτείνω ο "αγαπητός" ταμίας του κλαμπ Τενερέ να εγκρίνει κονδύλιο για να σταλθεί το DVD σε όποιο μέλος το ζητήσει και σε όποιο νέο κορόιδ.. ΕΕΕΕΕΕΕ,,,, μέλος ήθελα να πω αποφασίσει να συνδράμει (οικονομικά) στο κλαμπ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Προτείνω ο "αγαπητός" ταμίας του κλαμπ Τενερέ να εγκρίνει κονδύλιο για να σταλθεί το DVD σε όποιο μέλος το ζητήσει και σε όποιο νέο κορόιδ.. ΕΕΕΕΕΕΕ,,,, μέλος ήθελα να πω αποφασίσει να συνδράμει (οικονομικά) στο κλαμπ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Θελω να ευχαριστησω δημοσια τον ggs για την αμεση ανταποκριση του στο να μου δωσει το dvd.
Συναντηθηκαμε σημερα το βραδακι.
Ωραιος τυπος, οχι σαν μερικους μερικους (βλ. XTBilly) και εχει και ωραια μηχανη (οχι πιο ωραια απο την δικια μου βεβαιως βεβαιως.)
Νασαι καλα φιλε και να συναντηθουμε οπως ειπαμε για καμια καλη βολτιτσα με τα εργαλεια μας.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ευχαριστώ και ανταποδίδω …![]()
Έτσι κι αλλιώς , όσοι έχουν ΤΕΝΕΡΕ είναι …καλά παιδία…![]()
Πρέπει να βρούμε ένα τρόπο να το ανεβάσουμε στο WWW για να μπορούν να το δουν όλοι..
Κάθε βοήθεια θα είναι καλοδεχούμενη …(moderators ????)
Γιωργο με τον Billy συμφωνησαμε τελικα να του το πουλησω 17 ευρω ειναι καλα η με πιανει κοροιδο??![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Λοιπον εκατσα εχθες το βραδυ και ειδα το <εργο>..
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!!!!!!
Οποιος χωματερος δεν το δει χανει.
Αφου τελειωσε τρωγομουνα με τα ρουχα μου να κατεβω και να καβαλησω το εργαλειο και να παρω τα βουνα στις 1 το βραδυ.
Σκετη πορωση.
Ευγε ggs..:a19:
![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Γιωργο με τον Billy συμφωνησαμε τελικα να του το πουλησω 17 ευρω ειναι καλα η με πιανει κοροιδο??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
θΈΛΩ ΚΙ ΕΓΩ!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Λοιπον εκατσα εχθες το βραδυ και ειδα το <εργο>..
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!!!!!!
Οποιος χωματερος δεν το δει χανει.
Αφου τελειωσε τρωγομουνα με τα ρουχα μου να κατεβω και να καβαλησω το εργαλειο και να παρω τα βουνα στις 1 το βραδυ.
Σκετη πορωση.
Ευγε ggs..:a19:
![]()
![]()
![]()
ΠΣΤΜ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!
Να κανονίσουμε καμιά βιντεοπροβολή...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
XR
XTR
XJR
Δηλαδη θες να μας πεις οτι εισαι χωματερος???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
θΈΛΩ ΚΙ ΕΓΩ!!!!!
ΠΣΤΜ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!
Να κανονίσουμε καμιά βιντεοπροβολή...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπουχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!![]()
![]()
![]()
Να δω το "έργο" θέλω βρε αχαίρευτε!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Δηλαδη θες να μας πεις οτι εισαι χωματερος???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μπουχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
XR
XTR
XJR
Αυτή είναι τιμή μέλους…![]()
Δηλαδη αν καταλαβα καλα θα βαλεις το κουστουμακι σου τα σκαρπινακια σου θα καβαλησεις το καλογυαλισμενο ΧΤακι σου θα το παρκαρεις σε μια καφετερια και μολις μαζευτειτε ολοι θα δειτε τι κανουν οι χωματεροι με τα τενερε???:smilea: :smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Να δω το "έργο" θέλω βρε αχαίρευτε!!!![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
ΦΕΡ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ....
αυτή την στιγμή υπάρχουν τρεις κόπιες του «πακέτου» που μου εμπιστεύθηκε ο γέροντας Στέφανος Πετερανσέλιος ,στο σακίδιο μου .
Η εντουροβόλτα διεξάγεται στην «κήλη γη» ….οι οδηγοί των 660 είναι Ελοχιμ και των souper tenere ,Νεφελιμ .
Ο οδηγός με την κόκκινη tenere είναι ο ΠΟΥΤΙΝ στα νιατα του !!!!!
Σηκωθείτε ΤΩΡΑ από κρεβάτια , καρέκλες , ντιβάνια , πολυθρόνες , γραφεία , καφετέριες και καλέστε τώρα στο γνωστό τηλ.
Ο ΚΑΙΡΟC ΓΑΡ ΕΓΓΥC….
Αφιερωμένο σε όλους εμάς , που τα λάστιχα μας έχουν ακόμη "μπλιμπλίκια", και φοράμε τον "Άσσο του Dakar" στην πλάτη, πριν πάμε για ύπνο το βράδυ.........![]()
![]()
![]()
![]()
ΖωΑρα...... κάνετε ρε κι@ρατάδες.......![]()
![]()
![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Αφιερωμένο σε όλους εμάς , που τα λάστιχα μας έχουν ακόμη "μπλιμπλίκια", και φοράμε τον "Άσσο του Dakar" στην πλάτη, πριν πάμε για ύπνο το βράδυ.........![]()
![]()
![]()
![]()
ΖωΑρα...... κάνετε ρε κι@ρατάδες.......![]()
![]()
![]()
Εντάξει …τι να λέμε….οι άνθρωποι αυτοί είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ με ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ …
Με χιλιάδες ώρες προπόνηση , με συμβόλαια , με χορηγούς και, ,φυσικά , με ταλέντο…
Μεγαλώσανε σε χώρες που ο μηχανοκίνητος αθλητισμός είναι ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ και τον υποστηρίζει το κράτος και η οικογένεια εδώ και πολλές δεκαετίες …
Εδώ , ακόμη υπάρχει η νοοτροπία του «καμικάζι –τσαντάκια» προς τους μοτοσικλετιστές…
Πάντως , άμα θέλουμε να ξύσουμε τα «μπιμπίκια» από τα λάστιχα , δεν χρειάζεται να πάμε στην έρημο της Σενεγάλης ….μπορούμε να το κάνουμε και σε μια ώρα από το σπίτι μας (σίγουρα όχι τόσο εντυπωσιακά και γρήγορα όπως αυτοί ,αλλά θα γεμίζουμε με πολλές όμορφες εικόνες και εμπειρίες… )
Ξερω καποιον που τα μπιμπικια τα βγαζει απο το μπλε ΧΤ του με νυχοκοπτη αλλα μην με πιεζετε να σας πω ποιος ειναι.
Δεν μπορω του το εχω υποσχεθει...![]()
![]()
![]()
![]()
+660 !!!!!!!!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
ΦΕΡ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ....
αυτή την στιγμή υπάρχουν τρεις κόπιες του «πακέτου» που μου εμπιστεύθηκε ο γέροντας Στέφανος Πετερανσέλιος ,στο σακίδιο μου .
Η εντουροβόλτα διεξάγεται στην «κήλη γη» ….οι οδηγοί των 660 είναι Ελοχιμ και των souper tenere ,Νεφελιμ .
Ο οδηγός με την κόκκινη tenere είναι ο ΠΟΥΤΙΝ στα νιατα του !!!!!
Σηκωθείτε ΤΩΡΑ από κρεβάτια , καρέκλες , ντιβάνια , πολυθρόνες , γραφεία , καφετέριες και καλέστε τώρα στο γνωστό τηλ.
Ο ΚΑΙΡΟC ΓΑΡ ΕΓΓΥC….
ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ χα χα χαχα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
XR
XTR
XJR