Τι σχεση εχει ενα ματς του καμπιονατο με το ch-lΤην Ίντερ την είδα σε ματς με τη Σαμπντόρια και μού έφυγε ο τάκος.Χόρτασα μπάλα σού λέωΤρομερό πάσιν γκέιμ,αλληλοκαλύψη και φυσικά αυτός Ζλάταν που είναι ο δεύτερος Βαν Μπάστεν,κατά τη γνώμη μου. Με τον ΠΑΟ έπαιξε όσο χρειαζόταν.Αυτό άλλωστε συμβαίνει σε όλες τίς ομάδες όταν παίζουν με υποδεέστερες,δεν τα δίνουν όλα.Αντίθετα,όταν παίζεις με καλύτερο αντίπαλο,όταν είσαι το αουτσαιντερ,τότε θες να φανείς και να δείξεις την αξία σου.Φυσιολογικό είναι αυτό.Ομοιως, τι σχεση εχει αν ματς του ελληνικου πρωταθληματος με την Ευρωπη; ...καμια απολυτως.
Αυτο που ειδα εγω ηταν μια Ιντερ που εβαλε δυο γκολ καθαρα λογω κλασης του Ιμπραϊμοβιτς. Ουτε οργανωμενα κατεβαιναν σε επιθεσεις, ουτε ειχαν τον ελεγχο του παινδιου σε καμια περιπτωση. Συμφωνω με το γεγονος οτι οι μεγαλες ομαδες παιζουν οσο χρειαζεται, αλλα εχθες το βραδυ, η Ιντερ επαιξε αμυνα πολυ περισσοτερο απο οσο νομιζαν οτι θα χρειαστει στο β΄ημιχρονο οταν τους ειχαμε στην πιεση. Ολοι πισω και ασφυκτικη αμυνα. Εγω δεν ειδα καμια μεγαλη ομαδα στο γηπεδο, ειδα εναν χαρισματικο παικτη (που κανει και την διαφορα τελικα, μην λεμε μ@λ@κιες...) και τιποτα αλλο.
Σαφως...αλλα και στα δυο γκολ η ευθυνη βαραινει την αμυνα. Δυο - τρεις φασεις εκανε η Ιντερ και εβαλε δυο γκολ. Το γεγονος οτι δεν κατεβαιναν με αξιωσεις οφειλεται στην πολυ καλη ανασταλτικη λειτουργια του κεντρου που δεν αφηνε να περασει τιποτα και χαλαγε την αναπτυξη της Ιντερ. Μεχρι εκει καλα. Οταν χρειαστηκε να ενεργοποιηθει η αμυνα μας ομως...γ@μ@τ@!Δεν είναι τόσο απλό το να ρίχνεις τίς ευθύνες στην άμυνα για τα γκολ.Κι εσύ ο ίδιος μού είπες χθες ότι όλη η ομάδα συμμετέχει και είναι φυσικά σωστό.
Δεν διαφωνω...και το εχω πει και παλιοτερα οτι το μεγαλο κριμα φετος θα ειναι που η ομαδα θα παιζει πολυ καλα και θα βελτιωνετε συνεχως απο το κενρο και μπροστα, αλλα χωρις πραγματικο αντικρυσμα, αφου η αμυνα μας θα μπαζει...αυτο ειναι γεγονος!Και με την ΑΕΚ δυο γκολ φάγατε από μαλακίες τής άμυνας,ξανασκέψου το.