Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 19

Θέμα: Πακετας

Destination is the trip Το avatar του/της Corvo

Πακετας

Σιγουρα η εμπειρια μου ειναι πολυ μικρη σε σχεση με την δικια σας οντας μολις 16 χρονων και κατι...
    δουλευω σε ενα μαγαζι και αμα χρειαζεται κανω και πακετας καμια φορα...
    Μια κυριακη πριν κανα μηνα σκαει τηλεφωνο για παραγγελεια το σηκωνω φτιαχνω την παραγγελεια και ειμαι ετοιμος να φυγω...

με το που βαζω το κλειδι στην υποδοχη ΚΑΜΠΟΥΜΜΜΜ μπουμπουνιτα και αστραπες και μπαμ μπορα μουσκεμα....

ξεκιναω και ειμαι σε ενα δρομο που εχω παντα προτερεοτητα και καποια στιγμη(ενω η βροχη εχει δυναμωσει πολυ) βλεπω σημα στοπ για εμενα και λεω ρε πουστη δεν προλαβαινω να σταματησω κοβω οσο πιο ομαλα μπορω αλλα βλεπω πατημενο αυτοκινητο να ερχεται απανω μου...
    τα πλακωνω τα φρενα μπλοκαρουν και οι δυο οι τροχοι και ειμαι στο τσακ να βρεθω κατω τα αφηνω τα ξαναπαταω ξανα μπλοκαρισμα ευτυχως ο ανθρωπος καταλαβε και σταματησε αυτος σταματαω και εγω λιγο πιο κατω γυρναω παω απο το παραθυρο του συνοδηγου το ανοιγει και του λεω:
    Συγνωμη ειλικρηνα απλα βιαζομαι να παω την παραγγελεια...και μου λεει εισαι καλα?ναι του λεω τι να παθω σιγα...συγνωμη ειλικρινα...ΣΣΣΣΣΣΣ μου κανει φυγει μην κρυωσει η παραγγελεια και παντα ορθιος μου λεει....τρομερος...
    You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.

Ωραία ξηγήθηκες και εσύ,ωραία και αυτός,που δεν άρχισε να φωνάζει σαν μ@λ@κ@ς,γιατί πολλοί ψάχνουν αφορμή να ξεδώσουν...

Και στη βροχή ήρεμα.Καλύτερα 5 και 10 λεπτά αργότερα με το αφεντικό από πάνω να σε κοιτάει κάπως,παρά να είσαι στο κρεβάτι του πόνου

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Μπράβο σου που γύρισες πίσω να πεις ένα συγνώμη, οι περισσότεροι απο εμάς απλά θα κάναμε ενα νεύμα και αν!
    Chris

ρε εσυ δεν θα ηταν χαζομαρα να μην γυρισω???
    ο ανθρωπος στο τσακ δεν με χτυπησε και ευχαριστω και συγνωμη του ωφειλα
    You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Corvo
    ρε εσυ δεν θα ηταν χαζομαρα να μην γυρισω???
    ο ανθρωπος στο τσακ δεν με χτυπησε και ευχαριστω και συγνωμη του ωφειλα
    Βεβαίως και του όφειλες! Το αυτονόητο όμως δεν είναι πάντα αυτό που κάνουμε δυστυχώς!
    Chris

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Στανταρ ο οδηγος του αυτοκινητου ειναι δικυκλιστης. Και καταλαβε και σταματησε και στο τελος ειπε ''παντα ορθιος''.
    Κι οσο για 'σενα φιλε, καλα ξηγηθηκες.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Σωστα μιλησες Corvo.

Αν μου επιτρεπεις ομως μια μικρη συμβουλη . . .

Μην νοιαζεσαι τοσο πολυ για την παραγγελια , πανω απ ολα η υγεια σου commando
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    Σωστα μιλησες Corvo.
    Αν μου επιτρεπεις ομως μια μικρη συμβουλη . . .
    Μην νοιαζεσαι τοσο πολυ για την παραγγελια , πανω απ ολα η υγεια σου commando
    Συμφωνώ απόλυτα σε όλα, προσπάθησε να έχεις πάντα μέσα σου αυτή την ψυχική ηρεμία που είχες εκείνη τη στιγμή, αν την είχαμε όλοι μέσα μας κάθε φορά που βγαίναμε στον δρόμο, όλα θα ήταν πολύ καλύτερα σήμερα..

Το νου σου παλικάρι

o prizontas Το avatar του/της orizontas

Re: Πακετας

Σιγουρα η εμπειρια μου ειναι πολυ μικρη σε σχεση με την δικια σας οντας μολις 16 χρονων και κατι...
    δουλευω σε ενα μαγαζι και αμα χρειαζεται κανω και πακετας καμια φορα...
    Μια κυριακη πριν κανα μηνα σκαει τηλεφωνο για παραγγελεια το σηκωνω φτιαχνω την παραγγελεια και ειμαι ετοιμος να φυγω...

με το που βαζω το κλειδι στην υποδοχη ΚΑΜΠΟΥΜΜΜΜ μπουμπουνιτα και αστραπες και μπαμ μπορα μουσκεμα....

ξεκιναω και ειμαι σε ενα δρομο που εχω παντα προτερεοτητα και καποια στιγμη(ενω η βροχη εχει δυναμωσει πολυ) βλεπω σημα στοπ για εμενα και λεω ρε πουστη δεν προλαβαινω να σταματησω κοβω οσο πιο ομαλα μπορω αλλα βλεπω πατημενο αυτοκινητο να ερχεται απανω μου...
    τα πλακωνω τα φρενα μπλοκαρουν και οι δυο οι τροχοι και ειμαι στο τσακ να βρεθω κατω τα αφηνω τα ξαναπαταω ξανα μπλοκαρισμα ευτυχως ο ανθρωπος καταλαβε και σταματησε αυτος σταματαω και εγω λιγο πιο κατω γυρναω παω απο το παραθυρο του συνοδηγου το ανοιγει και του λεω:
    Συγνωμη ειλικρηνα απλα βιαζομαι να παω την παραγγελεια...και μου λεει εισαι καλα?ναι του λεω τι να παθω σιγα...συγνωμη ειλικρινα...ΣΣΣΣΣΣΣ μου κανει φυγει μην κρυωσει η παραγγελεια και παντα ορθιος μου λεει....τρομερος...

εσυ ησουν ρε παλιομασκαρακο ?????

χαλαρα απο δω κα μπρος ....

οχι μονο με βροχη αλλα και με ζεστα ......

χα χα ναι εγω ημουν...

καλα τα λετε ρε παιδια πανω απο ολα η υγεια αλλα το μαγαζι ειναι του αδερφου μου και στο μαγαζι ειχα αφησει μια κοπελα καινουργια και δεν μπορουσα να παω με το πασω μου νοιζομαι το μαγαζι και λογικο ειναι πιστευω

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Κατ'αρχήν πάντα ΚΡΑΝΟΣ και ΠΡΟΣΟΧΗ

καλα τα λετε ρε παιδια πανω απο ολα η υγεια
    Μέχρι εδώ καλά.Το παρακάτω όμως:

δεν μπορουσα να παω με το πασω μου νοιζομαι το μαγαζι και λογικο ειναι πιστευω
    Είναι αντίφαση.Φυσικά και ΔΕΝ είναι λογικό,φυσικά και μπορούσες να πας με το πάσο σου
    ΑΝ νοιάζεσαι το μαγαζί σκέψου ότι το μαγαζί ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΣΟΥ σε χρειάζεται...

ΟΧΙ ΜΕ ΠΑΤΕΡΙΤΣΕΣ.
    Γάμησέ τη την παραγγελία,δεν αξίζει ναπάθεις ούτε γρατζουνιά για πάρτυ της...

Re: Πακετας

ξεκιναω και ειμαι σε ενα δρομο που εχω παντα προτερεοτητα και καποια στιγμη(ενω η βροχη εχει δυναμωσει πολυ) βλεπω σημα στοπ για εμενα
    Αυτό πάλι πώς γίνεται;
    Να'χεις πάντα προτεραιότητα αλλά να βλέπεις STOP;

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Άμα είναι σαν το δρόμο που καταλήγει στη Λαχαναγορά του Μοσχάτου γίνεται
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    Άμα είναι σαν το δρόμο που καταλήγει στη Λαχαναγορά του Μοσχάτου γίνεται
    Δεν τον έχω υπ'όψη.Η μόνη περίπτωση να'χεις STOP ΚΑΙ προτεραιότητα είναι αν είσαι στα δεξιά δρόμου που έχει κι'αυτός STOP(το δεξί STOP κερδίζει).Απ'ό,τι κατάλαβα απ'τα γραφόμενα του παιδιού ο άλλος με τ'αμάξι δεν πρέπει να 'χε STOP και να'ταν στ'αριστερά του παιδιού.

Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
    Δεν τον έχω υπ'όψη.Η μόνη περίπτωση να'χεις STOP ΚΑΙ προτεραιότητα είναι αν είσαι στα δεξιά δρόμου που έχει κι'αυτός STOP(το δεξί STOP κερδίζει).Απ'ό,τι κατάλαβα απ'τα γραφόμενα του παιδιού ο άλλος με τ'αμάξι δεν πρέπει να 'χε STOP και να'ταν στ'αριστερά του παιδιού.

ακριβως ετσι...

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF