Σελίδα 65 από 212 ΠρώτοΠρώτο ... 1555606162636465666768697075115165 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 961 έως 975 από 3169

Θέμα: GSF 600/650 s Bandit

Παλαιό μέλος
    Λοιπόν....ανακεφαλαιώνοντας! Να το πάρω το 650 με ABS??? Μου αρέσει (εκτός της εξάτμισης), νομίζω ότι τα άλογα του με καλύπτουν (πόλη και ταξίδια, ο καρπός δεν με "τρώει" πολύ), άνετο πρέπει να είναι αρκετά (υποθέτω ότι με μια πιο ψιλή ζελατίνα θα είναι σούπερ - είμαι 1,78), και από εκεί και πέρα το φορτώνεις όσο πάει και βάζεις και 2ο άτομο άνετα κιόλας.

Σωστά όλα αυτά???

Τελικά λέω να το πάρω!

Θα αρχίσω το ψάξιμο, να δώσω και το παλιό και βλέπουμε!!!!

Θα ενημερώσω

Αρχικά δημιουργήθηκε από zvailakis
    Λοιπόν....ανακεφαλαιώνοντας! Να το πάρω το 650 με ABS??? Μου αρέσει (εκτός της εξάτμισης), νομίζω ότι τα άλογα του με καλύπτουν (πόλη και ταξίδια, ο καρπός δεν με "τρώει" πολύ), άνετο πρέπει να είναι αρκετά (υποθέτω ότι με μια πιο ψιλή ζελατίνα θα είναι σούπερ - είμαι 1,78), και από εκεί και πέρα το φορτώνεις όσο πάει και βάζεις και 2ο άτομο άνετα κιόλας.

Σωστά όλα αυτά???

Τελικά λέω να το πάρω!

Θα αρχίσω το ψάξιμο, να δώσω και το παλιό και βλέπουμε!!!!

Θα ενημερώσω
    Να το πάρεις το κορίτσι. Η εξάτμιση αλλάζεται... Οπότε αφού σε καλύπτει στα υπόλοιπα, μη το συζητάς. Όλα αυτά που γράφεις, ναι τα κάνει και τρώει και τα μαρσπιέ στην πίστα, τα δικά μου είναι τρίγωνα στις άκρες, δεν είναι και τόσο αργό πια! Πάντως, αν μπορείς να το πάρεις και ένα test ride, έτσι ρε παιδί μου να το δεις λίγο και ζωντανά πως είναι, καλό θα ήταν.

Παλαιό μέλος
    Ωραία! Άντε να δούμε! Ανταλλαγές εδώ στην Αθήνα ποιος μπορεί να κάνει? Μόλις έκλεισα 1,5 μήνα εδώ και δεν ξέρω τίποτα!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από zvailakis
    Ωραία! Άντε να δούμε! Ανταλλαγές εδώ στην Αθήνα ποιος μπορεί να κάνει? Μόλις έκλεισα 1,5 μήνα εδώ και δεν ξέρω τίποτα!!!
    Αν ανοίξεις ένα Power Bikes, MOTO, ένα 0-300 θα δεις πάνω-κάτω όλοι κάνουν. Δε ξέρω τι οδηγείς όμως, αν είναι εμπορικό και εύκολο. Θα σου πρότεινα να περάσεις από τη Motoselect στη Θηβών, είναι το επίσημο στοκ της εταιρίας Σφακιανάκη, σίγουρα κάνει ανταλλαγές και ίσως να έχει και κανένα Bandit σε καλή τιμή...

Νέο μέλος

twra arxizei na zwntaneuei......

geia sas palikaria....molis ekana to prwto service (53euro)kai arxizw na to xairomai afoy mou dosan to ok gia 9000rph...o listis mou einai sfiktos exw tin entiposi akoma alla pou tha paei......mou protinan mia zelatina apo suzuki antiprosopia i opoia einai spasti enow me fridi sta 115 euro ehei to idio ipsos me tin mama...an kapoios ehei valei kati analogo i ehei balei kapoia alli...as bohthisei giati logo ipsous (1,85)pezei provlimataki me ton aera....
    ετσιιιιι.....?????????

Re: twra arxizei na zwntaneuei......

Αρχικά δημιουργήθηκε από qetran
    mou protinan mia zelatina apo suzuki antiprosopia i opoia einai spasti enow me fridi sta 115 euro ehei to idio ipsos me tin mama...an kapoios ehei valei kati analogo i ehei balei kapoia alli...as bohthisei giati logo ipsous (1,85)pezei provlimataki me ton aera....
    H συγκεκριμένη είναι καλή, την είχε βάλει και κάποιο παιδί από εδώ και του άρεσε, όχι Suzuki αλλά ίδια κατασκευή της MRA. Βλέπω έριξαν και την τιμή γιατί όταν είχα ρωτήσει μου είχαν πει για 150+. Είναι και μάλλον η πιο κομψή λύση. Η δική μου ζελατίνα είναι Ελληνικής κατασκευής στα ?70, 15εκ. μεγαλύτερη, αλλά όπως και να'χει φαίνεται ώρες ώρες μεγάλη. Αυτή που λες πρέπει να είναι φασόν από MRA για τη Suzuki. Ίσως να τη δοκίμαζα αν ήξερα ότι την κατέβασαν τόσο σε τιμή... Τώρα δεν έχει νόημα γιατί με καλύπτει πολύ καλά η σταθερή μου.
    Υποτίθεται, ότι στην ψηλή της θέση το "φρυδάκι" έχει γωνία προσβολής στον αέρα τέτοια που δημιουργεί το ίδιο αεροδυναμικό αποτέλεσμα με μια ψηλότερη σταθερή ζελατίνα, χωρίς όμως τον όγκο της και με το πλεονέκτημα του κατεβάσματος αν κάποιος θέλει να κυνηγήσει τελικές.

Καλή συνέχεια

Banned Το avatar του/της WebD
    Εγώ έχω της MRA και είμαι αρκετά ικανοποιημένος σε σχέση με την μανίσια ζελατίνα.

Φώτο θα βρεις στη σελίδα 39
    Την είχα αγοράσει από www.louis.de η τιμή της μαζί με τα μεταφορικά ήταν 135?

Νέο μέλος
    KALISPERA LISTARHOI....
    GIA OSOUS GOUSTAROUN EFTIAXA ENA GROUP STO FACEBOOK ME ONOMASIA BANDIT 650 HELLAS GIA NA GNWRISTOUME EKEI NA ANTALAXOUME IDEES KAI GNWMES,NA ANEVASOUME FOTO KAI VIDEO APO TIS RODES MAS...KAI AN GOUSTAROUME NA KANONIZOUME KANENA TOUR TA WEEKEND......
    ετσιιιιι.....?????????

Αρχικά δημιουργήθηκε από qetran
    KALISPERA LISTARHOI....
    GIA OSOUS GOUSTAROUN EFTIAXA ENA GROUP STO FACEBOOK ME ONOMASIA BANDIT 650 HELLAS GIA NA GNWRISTOUME EKEI NA ANTALAXOUME IDEES KAI GNWMES,NA ANEVASOUME FOTO KAI VIDEO APO TIS RODES MAS...KAI AN GOUSTAROUME NA KANONIZOUME KANENA TOUR TA WEEKEND......
    Κοίτα, υποτίθεται ότι ακριβώς τον ίδιο σκοπό έχει και αυτό το forum. Αν κάποιος έχει προφίλ στο facebook όλα καλά, αλλά γενικά μιλώντας, αφού έτσι και αλλιώς είναι γραμμένοι εδώ μέσα αρκετοί, γιατί να κάνουν διπλό κόπο; Φωτογραφίες έχουν ανεβάσει, βίντεο όχι ακόμα αν δεν κάνω λάθος. ΛΟΛ και ακόμα δεν έχουμε καταφέρει να συνεννοηθούμε για καφέ... Πόσο μάλλον για weekend.

Παλαιό μέλος
    Αυτος ο καφες κοκκαλα εχει....
    Δεν μου λετε, τωρα που θα παρω το 1250 δεν μπορω πια να ποσταρω εδω;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ληστης
    Αυτος ο καφες κοκκαλα εχει....
    τωρα που θα παρω το 1250
    δε σε ξέρω.

Ναι έχει κόκκαλα μάλλον γιατί το έχω πει πόσες φορές και... ενδιαφέρον 0. Τουλάχιστον γνώρισα τον Alex στην ετήσια εκδρομή.

Παλαιό μέλος
    Δυστυχως ο χρονος μου ειναι περιορισμενος. Αλλα μια προσπαθεια δεν θα ηταν κακη. Να πουμε μια μερα και να δηλωσουν οσοι θελουν και αν μπορουν. Εγω παντος θα προτεινα κυριακη και πρωινη ωρα.

Παλαιό μέλος
    Εγω που δεν το εχω πάρει ακόμα, αλλά ελπίζω στον επόμενο μήνα, μπορώ να έρθω?

Παιδιά και η Vegas δεν έχει ακόμα αλλά μιά χαρά την πήγαμε τη βόλτα μας στην ετήσια... Όλοι οι καλοί χωράνε. Απλά όχι αυτό το ΣΚ γιατί εκτός απροόπτου, θα είμαι Θεσσαλονίκη.

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    δε σε ξέρω.

Ναι έχει κόκκαλα μάλλον γιατί το έχω πει πόσες φορές και... ενδιαφέρον 0. Τουλάχιστον γνώρισα τον Alex στην ετήσια εκδρομή.

Εαν κανονιστει κατι ειμαι μεσα.

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Παρόμοια θέματα

1. καταναλωση gsf 600s
    από salivaras στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2008, 20:28
  2. fazer 600 ή v-strom 650 ή bandit?
    από al6s στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2007, 06:22
  3. Repair Manual Transalp 600-650 & Africa 650-750
    από tifozif1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 12:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •