mipws ennoeis mprosta apo to "agoria" ?Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Αχ, μονο αν εβαζες το ερωτημικο μπροστα απο το "τι εγινε"![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
mipws ennoeis mprosta apo to "agoria" ?Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Αχ, μονο αν εβαζες το ερωτημικο μπροστα απο το "τι εγινε"![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
mipws ennoeis mprosta apo to "agoria" ?![]()
![]()
![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
πρωταθλητης Ευρωπης
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
![]()
![]()
![]()
ρε σε βαρεσε η ζεστη ???
Οχι, η κλιμακτηριος!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
κοίτα ρε πμ τι χάνω ο άνθρωπος...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ΚΑΛΑ ΡΕ Κ@ΛΟΠΑΙΔΑ!
Ακη, ηχοληπτρια στην "Ακτη Πειραιως"
![]()
![]()
+ότι έχω να διαβάσω άλλες 20σελ ευχές για χρόνια πολλά..
(κι όλα αυτά, για ένα 2ωρο ραντεβού στην σαλαμίνα, που μεταλλάχθηκε σε 10ωρο...)![]()
Τελικά σ' αυτή τη γ@μωζωή .......
άλλος μπορεί να ψαρέψει το λαυράκι ..... και σε άλλου τηγάνι να καταλήξει .....![]()
![]()
γι αυτο σου λεω ακουλη....ΦΑΤΕ ΜΑΤΙΑ ΨΑΡΙΑ !!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Τελικά σ' αυτή τη γ@μωζωή .......
άλλος μπορεί να ψαρέψει το λαυράκι ..... και σε άλλου τηγάνι να καταλήξει .....![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Εθεάθη ΠΟΛΥ δυνατό μελαχρινό στην χαμοστέρνας εψές κ το πέτυχα την ώρα που έβαζε κράνος κ ξεκινούσε με το χορνετάκι της...και πήγαινε και φέτες.
Και έπαθα το ίδιο με τον Άκη όταν είδε την τύπισσα που τιτλοφορεί το παρών θρεντάκι.
Ξέρετε τώρα, σφίξιμο στο στομάχι, όραση μέσα από τούνελ, κάθετη αύξηση σφυγμών, ελαφρό τρέμουλο στο χέρι... :o
7 σελίδες θρεντ, μια φωτογραφία δεν τραβήξατε ρεμάλια να δούμε κι εμείς αυτά που συναντάτε..
![]()
δεν προλαβαίνουνΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
7 σελίδες θρεντ, μια φωτογραφία δεν τραβήξατε ρεμάλια να δούμε κι εμείς αυτά που συναντάτε..
![]()
![]()
και πράγματι, επειδή ήμουν με το παπί δεν την προλάβαινα λέμε...Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
δεν προλαβαίνουν![]()
Ένα κινητό με κάμερα την ώρα που την είδες ρε Τάσο, μέχρι κι εγώ ξέρω πως τραβάνε φωτό αυτά τα ρημαδάκια !Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
και πράγματι, επειδή ήμουν με το παπί δεν την προλάβαινα λέμε...![]()
![]()
στην ξανθουλα μπατσινα με τα μπλε ματακια, στην τροχαια αγιας παρασκευης, μου εφτιαξες την μερα με το υπεροχο χαμογελο σου.
ηρθα μουτζουφλης και "σπασμενος" να παραλαβω διπλωμα μετα απο κρατηση 10 ημερων διοτι οδηγουσα "ανευ προστατευτικης κασκας" (οπως η ιδια ανεφερες)
κρανος λεγεται ξανθουλα μου, κρανος!
παιδια αμα σας τυχει να περασετε για κληση απο εκει, θα τα δειτε ολα!!!
πληρωνεις με το χαμογελο, και δες θες να φυγεις!!![]()
![]()
(στο παρα πεντε ημουνα να ζητησω το τ/φ της, αλλα με στραβοκοιταγε ενας αλλος γαλονας)
καλημερα σε ολους
ριχνοντας καμια τετοια γκομενα μπορουμε ανετα να καυχιομαστε οτι γ@μαμε τους μπατσους!!Αρχικά δημιουργήθηκε από george72
στην ξανθουλα μπατσινα με τα μπλε ματακια, στην τροχαια αγιας παρασκευης, μου εφτιαξες την μερα με το υπεροχο χαμογελο σου.
ηρθα μουτζουφλης και "σπασμενος" να παραλαβω διπλωμα μετα απο κρατηση 10 ημερων διοτι οδηγουσα "ανευ προστατευτικης κασκας" (οπως η ιδια ανεφερες)
κρανος λεγεται ξανθουλα μου, κρανος!
παιδια αμα σας τυχει να περασετε για κληση απο εκει, θα τα δειτε ολα!!!
πληρωνεις με το χαμογελο, και δες θες να φυγεις!!![]()
![]()
(στο παρα πεντε ημουνα να ζητησω το τ/φ της, αλλα με στραβοκοιταγε ενας αλλος γαλονας)
καλημερα σε ολους
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: