Σελίδα 7 από 23 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910111217 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 334

Θέμα: Yamaha YBR 250

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    Για κοιτα για την τσαντα τη μαρκα cameron...

Edit ... σαν πολλα δεν ειναι 40 ευρω για το τυπικο των 1000 χιλ ;
    ...αυτό λέω και γω, πολλά είναι (εγώ έδωσα 44 ευρώ)

όσο για τις τσάντες, κοιτάξτε και τις Οxford ( http://www.oxprod.com )
    YBR 250

Σήμερα πήγα και πήρα τις παραπάνω τσάντες (cameron).Τις δοκίμασα και ταιριάζουν με την μηχανή.Μετά το πρώτο ταξίδι θα σας πω εντυπώσεις.Αν και τα λουριά φαίνεται να δυσκολεύονται κάτω από την σέλα έχει κάτι πλαινά κρικάκια από τα οποία μπορείς να την δέσεις κάτω από την σέλα,στους ιμάντες της.Για όσους δεν το πιάνουν η σέλα του YBR έχει 4 μικρά λουράκια που μπαινοβγαίνουν για τέτοιες περιπτώσεις.Δείχνουν πρακτικά.Η aftermarket ζελατίνα που ανέφερα είναι της GIVI.Η ένδειξη λαδιών όντως θα είναι λανθασμένη αν τα μετρήσεις με το πλαινό.Θέλει λίγο ζογκλερισμό αν είσαι μόνος σου.Οσο για τα 39 ευρώ θα πω το εξής.Στο παπί έβαζα λάδια της valvoline με 10 ευρώ/λίτρο.Και έπαιρνε 1,1.Τώρα έδωσα 22 ευρώ για 1,5 λίτρα λαδιού yamalube και 14 ευρώ για φίλτρο λαδιού.Τώρα δεν ξέρω τι χρεώνουν οι άλλοι αλλά εδώ πληρώνουμε ΕΡΤ,ΦΜΑΠ και ένα σωρό άλλα και τα δεχόμαστε....
    Μάριος
    www.mlazos.co.nr

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Zolas
    Η ένδειξη λαδιών όντως θα είναι λανθασμένη αν τα μετρήσεις με το πλαινό.
    Και όχι μόνο. Και με το διπλό πάλι λάθος μέτρηση θα σου δώσει. Το μηχανάκι πρέπει να "πατάει" στα λάστιχα και να βρίσκεται σε θέση ισοροπίας. Ακούμπησε το σε τοίχο εάν δεν μπορείς να το κρατήσεις σε ισοροπία με το χέρι.

Νέο μέλος
    Zolas: Η aftermarket ζελατίνα που ανέφερα είναι της GIVI.

γειά χαρά,
    zolas μήπως έχεις καμμιά φωτό της ζελατίνας να μας δείξεις πως "πέφτει" πάνω στη μηχανή!

Πιο μοντέλο της givi είναι? γιατί στην ιστοσελίδα της δεν δείχνει να φτιάχνει κάποια ζελατίνα για το ybr.

Όσο για τη μέτρηση λαδιών παιδιά εγώ τα "μετράω" όντας πάνω στη μηχανή αλλά αφού πρώτα έχω λασκάρει το δείκτη και "κρατάει" μια βόλτα σπείρωμα.
    YBR 250

Η φωτογραφία είναι η ακόλουθη.Το μοντέλο της givi δεν ξέρω πιο είναι.Κι αυτό γιατί την αναγνώρισε ένας φίλος αρκετά ψαγμένος με τα μηχανάκια.Ισως με ένα email στην givi να σου λυθεί η απορία.Από βδομάδα θα παραγγείλω και την σχαρούλα.Το μηχανάκι προς το παρών πάει άψογα.Για τα λάδια είναι καλή ιδέα αυτή του ktisg.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ybr with givi.jpg 
Προβολές:	1171 
Μέγεθος:	55,9 KB 
ID:	140618
    Μάριος
    www.mlazos.co.nr

Παλαιό μέλος
    Παίδες θέλω την βοήθεια σας..!Σκέφτομαι να αλλάξω το scooter μου SH150 (το παλιό όχι το injection,) και μεταξύ των υποψήφιων αντικαταστατών είναι κ το YBR 250..!Δεν λέω από το scooter είμαι απόλυτα ευχαριστιμένος είναι αρκετά δυνατό για τα κυβικά του κ αξιόπιστο αλλά έχοντας εμπειρία μόνο από scooter κ παπί θέλω μια μοτοσυκλέτα..!Θα μου το προτείνατε?
    Επίσης δν με ενδιαφέρουν τα γκάζια κτλ. αλλά δν θέλω να πάει και χειρότερα κ από το scooter μου...π.χ. να προσπερνάω δυσκολότερα με το YBR γιατί έχω ακούσει για το CBF250 ότι πάει χειρότερα από το sh150 (φήμες? ελπίζω..)Για να ακούσω

Νέο μέλος
    Γεια χαρά,

λοιπον paris, δε μπορώ να σου απαντήσω σε σύγκριση με το scooter σου μιας και δεν το έχω οδηγήση ούτε το ξέρω (πλήν απο εμφάνιση). Βέβαια (προερχόμενος εγώ απο παπί) πιστεύω οτι δεν θα δείς τη τρελή διαφορά σε σχέση με τα 150cc, αλλά έχει άλλο αέρα, σου δίνει την αίσθηση (και είναι) "πιό" μηχανή.
    Εγώ έχω το μηχανάκι 2 μήνες και είμαι πολύ ευχαριστημένος μαζί του.

(αν έχεις οδηγήση μόνο scooter, ή έστω παπί που έχει ημιαυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων τότε μάλλον θα σου φανεί "κάπως" ο συμπλέκτης)
    YBR 250

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ktisg
    Γεια χαρά,

λοιπον paris, δε μπορώ να σου απαντήσω σε σύγκριση με το scooter σου μιας και δεν το έχω οδηγήση ούτε το ξέρω (πλήν απο εμφάνιση). Βέβαια (προερχόμενος εγώ απο παπί) πιστεύω οτι δεν θα δείς τη τρελή διαφορά σε σχέση με τα 150cc, αλλά έχει άλλο αέρα, σου δίνει την αίσθηση (και είναι) "πιό" μηχανή.
    Εγώ έχω το μηχανάκι 2 μήνες και είμαι πολύ ευχαριστημένος μαζί του.

(αν έχεις οδηγήση μόνο scooter, ή έστω παπί που έχει ημιαυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων τότε μάλλον θα σου φανεί "κάπως" ο συμπλέκτης)
    Με τον συμπλέκτη πιστεύω θα την βρω την άκρη έχω δοκιμάσει κ σε μεγαλύτερη μηχανη, οπότε είναι θέμα εξάσκησης..!Εσύ από παπί είδες διαφορά μόνο στο ότι είναι μηχανή??(που δν το συζητάμε εγώ απλά ανέβηκα κ δεν είχε καμιά σχέση με το scooter ή το ybr 125 που έχω οδηγήσει) Δηλ. δεν πάει ποιο άνετα?Τόσο αμελητέα είναι η διαφορά δύναμης?? Η τελική δν με ενδιαφέρει κ τόσο που είναι σίγουρα μεγαλύτερη,αυτό που με ενδιαφέρει αν έχει αρκετό γκάζι για τα δεδομένα της πόλης...να αρπάζει γρήγορα δηλ.

Αααα κ κάτι άλλο..! οι σχέσεις στο κιβώτιο είναι μακριές??

Παλαιό μέλος
    ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ,ΜΕ ΕΝΑ ΓΡΑΝΑΖΑΚΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΥΝΕΤΑΙ.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GATOYLHS
    ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ,ΜΕ ΕΝΑ ΓΡΑΝΑΖΑΚΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΥΝΕΤΑΙ.
    Όχι εντάξυ μακριές πιστευω θα με βολεύουν καλύτερα, απλά ρωτάω

Γειά σας παιδιά

Να καταθέσω με την σειρά μου την γνώμη μου.Προερχόμενος κι εγώ από παπί μπορώ να πω ότι η διαφορά είναι μεγάλη.Καλύτερο πάτημα,δυνατότερο γκάζι.Τις σχέσεις του θα τις χαρακτήριζα κανονικές.Οσο για την κινησή του στην πόλη νομίζω ότι είναι το μεγάλο ατού του.Εκεί που σε κλείνει ο ταρίφας και πετάγεται ο τύπος από το στοπ τότε ανοίγεις λίγο παραπάνω το γκάζι και ξεφεύγεις.Προσοχή όμως.Επειδή είναι πιο βαριά από παπί θέλει τον σεβασμό του.Μην το παρακάνεις γιατί αν σου φύγει,λόγω βάρους, μπορεί και να μην το μαζέψεις.Γι αυτό ήρεμα.Επίσης μέτα την εξοικοίωση του οδηγού με το γκάζι θα χρειαστεί να πάρει και τον αέρα του ανεβάσματος σε πεζοδρόμια (όπου αυτό χρειάζεται).Με το παπί το παίρνεις στο χέρι και ανεβαίνεις.Με αυτή (πάλι λόγω βάρους-συμπλέκτη) θέλει την τεχνική του.
    Μάριος
    www.mlazos.co.nr

Νέο μέλος
    ...για να μη μπερδευτούμε paris, και βέβαια είναι πιο δυνατό και και έχει τα γκάζακια του και για τη πόλη (εγώ μένω Αθήνα) είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ, συνδυάζει τα πλεονεκτήματα του παπιού (ευέλικτο) και τα πλεονεκτήματα μιας μηχανής (γκάζι, ασφάλεια ενεργητική, αίσθηση)
    YBR 250

Εδώ είμαστε και πάλι....

Εχω τέλειωσει με το στρώσιμο της μηχανής και σήμερα έκανα μια ωραία βόλτα μέχρι την Ραφήνα.Ολά πόλυ καλά.Ανοιξα το μηχανάκι λίγο παρπάνω για να δούμε συμπεριφορά στις υψηλές ταχύτητες.Αν και δεν μου αρέσουν πολύ τα γκάζια μια 100ρα την πιάσαμε άνετα.Ενα μικρό συντονισμό στις 5500 στροφές παρατήρησα άλλα δεν ήταν καθόλου εκνευριστικός.Πιο πολύ εκνευριστικοί ήταν οι διάφοροι που με προσπέρναγαν με 120 και 130 στην Αττική,χωρίς να παίρνουν τις κατάλληλες αποστάσεις παρά αυτός.Εχω αρχίσει να σκέφτομαι σιγά σιγά την αλλαγή των ελαστικών.Το εγχειρίδιο περιγράφει τα λάστιχα έτσι:

Εμπρός:100/80-17M/C (52S)
    Πίσω:130/70-17Μ/C (62S)

Το σίγουρο είναι ότι θα βάλω Metzeller.Εχω βρει αυτά:

Μπροστινά
    http://www.motoroda.gr/motoroda/prod...Lasertec+Sport

Πίσω
    http://www.motoroda.gr/motoroda/prod...Lasertec+Sport

Θέλω την γνώμη σας και εαν έχετε αλλάξει το δικό σας τι έχετε βάλει και εαν είσαστε ικανοποιημένοι.Επίσης κάποια πρόταση για συναγερμό.Merci.

Μαριος
    Μάριος
    www.mlazos.co.nr

Ως πότε νέο μέλος; Το avatar του/της arakis
    Radiateur d'huile σημαίνει ''θερμοκρασία λαδιού'' !

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arakis
    Radiateur d'huile σημαίνει ''θερμοκρασία λαδιού'' !
    Ψυγείο λαδιού αν δεν κάνω λάθος.. :o

Σελίδα 7 από 23 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910111217 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βαλίτσα Yamaha YBR 250
    από likoyrgos στο forum Yamaha
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 25/03/2010, 10:22
  2. Honda cbf 250 vs Yamaha ybr 250
    από saitis στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2009, 16:46
  3. honda cbf vs yamaha ybr 250 ....