Σιγουρα η εμπειρια μου ειναι πολυ μικρη σε σχεση με την δικια σας οντας μολις 16 χρονων και κατι...
δουλευω σε ενα μαγαζι και αμα χρειαζεται κανω και πακετας καμια φορα...
Μια κυριακη πριν κανα μηνα σκαει τηλεφωνο για παραγγελεια το σηκωνω φτιαχνω την παραγγελεια και ειμαι ετοιμος να φυγω...
με το που βαζω το κλειδι στην υποδοχη ΚΑΜΠΟΥΜΜΜΜ μπουμπουνιτα και αστραπες και μπαμ μπορα μουσκεμα....
ξεκιναω και ειμαι σε ενα δρομο που εχω παντα προτερεοτητα και καποια στιγμη(ενω η βροχη εχει δυναμωσει πολυ) βλεπω σημα στοπ για εμενα και λεω ρε πουστη δεν προλαβαινω να σταματησω κοβω οσο πιο ομαλα μπορω αλλα βλεπω πατημενο αυτοκινητο να ερχεται απανω μου...
τα πλακωνω τα φρενα μπλοκαρουν και οι δυο οι τροχοι και ειμαι στο τσακ να βρεθω κατω τα αφηνω τα ξαναπαταω ξανα μπλοκαρισμα ευτυχως ο ανθρωπος καταλαβε και σταματησε αυτος σταματαω και εγω λιγο πιο κατω γυρναω παω απο το παραθυρο του συνοδηγου το ανοιγει και του λεω:
Συγνωμη ειλικρηνα απλα βιαζομαι να παω την παραγγελεια...και μου λεει εισαι καλα?ναι του λεω τι να παθω σιγα...συγνωμη ειλικρινα...ΣΣΣΣΣΣΣ μου κανει φυγει μην κρυωσει η παραγγελεια και παντα ορθιος μου λεει....τρομερος...