Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 30

Θέμα: συνεργειο για κtm??????

Παλαιό μέλος

συνεργειο για κtm??????

κτμαδεσ βοηθεια που θα βρω καλο συνεργειο για κτμ οχι κλεφτεσ (ελπιζω να καταλαβενετε ποιουσ λεω)
    και αν γνωριζετε την συχνοτητα των σερβισ σε 950sm

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Φιλαράκος με το ιδιο μοτορι εμπιστευεται τυφλα τον Αυγέρη.

HELLINSERVICE 004
    ΑΥΓΕΡΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
    ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 172 ΙΛΙΣΙΑ

Παλαιό μέλος
    απλα εχω ακουσει τα χειροτερα για τα hell...... θα παω μια βολτα να δω
    ευχαριστω!!

+1 ΑΥΓΕΡΗΣ
    What the frak

oikonomoy aigalew
    hellinstore 009

SIERRA VICTOR 1 Το avatar του/της HFK

Re: συνεργειο για κtm??????

κτμαδεσ βοηθεια που θα βρω καλο συνεργειο για κτμ οχι κλεφτεσ (ελπιζω να καταλαβενετε ποιουσ λεω)
    .................................................................................................... ....
    Αγαπητέ φίλε είμαι κάτοχος του 990 SM
    Καλό συνεργείο ?? είσαι εσύ ο ίδιος στα βασικά όταν είσαι εκτός εγγύησης , δηλ λάδια μπουζί φίλτρα τακάκια βαλβίδες (μάθε να τα κάνεις )
    Τώρα για βλάβη, ναι να πάς συνεργείο
    Ο καθένας εδώ μέσα θα σου προτείνει τον κολλητό του
    Οι περισσότεροι που ασχολούνται με τη συντήρηση στην Ελλάδα είναι αρπαχτοερασιτέχνες και αδιάβαστοι . Αμφιβάλω αν γνωρίζουν ξένη γλώσσα καθώς και αν έχουν πάει έξω στην αντιπροσωπία για να εκπαιδευτούν στην Ευρώπη.
    Το τί μαλακία έχω ακούσει απο αυτούς καλλίτερα να μη σου πώ !!
    Το θέμα πλέον εστιάζεται αν πράγματι κάνουν τουλάχιστον τα απλά και προβλεπόμενα στη συντήρηση απο τα τεχνικά εγχειρίδια, της κατασκευάστριας εταιρείας , δηλ θέμα εμπιστοσύνης.
    Στην Ελλάδα είμαστε οπότε όλα παίζουν
    Αν θές να δείς αν κλέβουν, ζήτησε αναλυτικά το κόστος ανταλλακτικών - αναλωσίμων και το κόστος εργατικών και μείνε επι τόπου να δείς αν έκαναν το service και όλους τους υποτιθέμενους ελέγχους στο μηχανάκι σου για κάθε περιοδική συντήρηση που αναφέρει ο κατασκευαστής.
    Η συχνότητα των service σου αναγράφεται στο owners manual και αν δεν το έχεις να το πάρεις απο την ΚΤΜ ή να το κατεβάσεις απο το INTERNET.
    Εκπλήσομαι που ρωτάς για τη συντήρηση της MOTO σου μετά την αγορά της.
    Αυτά τα μαθαίνουμε και τα ρωτάμε πρίν !!
    Αυτά και ο Θεός βοηθός !!

Παλαιό μέλος
    επειδη η δουλεια μου δε μου επιτρεπει να σπαταλαω τον χρονο μου στα συνεργεια ψαχνω καποιον που τουλαχιστον να ειναι τιμιοσ και να κανει αυτα που χρεωνει δε με ενδιαφερει ποσα θα χρεωσει αρκει να τα κανει.τωρα για τα σερβισ να ακουλουθησω κατα γραμμα οσα λεει ο κατασκευαστησ ? εκτοσ αν η μαμα ΚΤΜ δε ξερει οτι στην ελλαδα βαραμε σαρανταρεσ και λιωνουμε στην κινηση και δινει συχνοτητα σερβισ συμφωνα με τα αυστριακα δεδομενα

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Χαρης Πουλοπουλος, 2109245251 στα 20 χρονια που μπαινω βγαινω σε συνεργεια , μακραν το πιο τιμιο παιδι!

Αν θελεις πες του οτι εισαι απο το Πανουργια, ειναι το μονο συνεργειο που πραγματικα αξιζει, θα σου πω μονο οτι αν και εχω πουλησει τα ΚΤΜ, και το BMW το πηγαινω στο Χαρη να το τσεκαρει μετα το σερβις στην BMW...
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
    Χαρης Πουλοπουλος, 2109245251 στα 20 χρονια που μπαινω βγαινω σε συνεργεια , μακραν το πιο τιμιο παιδι!

Αν θελεις πες του οτι εισαι απο το Πανουργια, ειναι το μονο συνεργειο που πραγματικα αξιζει, θα σου πω μονο οτι αν και εχω πουλησει τα ΚΤΜ, και το BMW το πηγαινω στο Χαρη να το τσεκαρει μετα το σερβις στην BMW...
    +1000000000000000

Τον ειχα ξεχάσει τον Χάρη.Φοβερό παιδί , αγωνιζόμενος και τίμιος στη δουλεια του 300%.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ARISPEED1
    ΜΟΤΟRACE Φραντζή 17 Ν.Κόσμος ,Πουλόπουλος ,Κομνηνός .

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macdeath_s
    Δημητρόπουλος, Βουλιαγμένης 66

99% KTM και πάνω από όλα τίμιος... Μια επίσκεψη θα σε πείσει... Μετά από πολλούς απατεώνες κατέληξα εκεί...

Για τα Hell δεν έχω ακούσει και γω καλά λόγια αν και σίγουρα θα παίζουν μερικά οκ.

Re: Re: συνεργειο για κtm??????

Αρχικά δημιουργήθηκε από HFK
    .................................................................................................... ....
    Αγαπητέ φίλε είμαι κάτοχος του 990 SM
    Καλό συνεργείο ?? είσαι εσύ ο ίδιος στα βασικά όταν είσαι εκτός εγγύησης , δηλ λάδια μπουζί φίλτρα τακάκια βαλβίδες (μάθε να τα κάνεις )
    Τώρα για βλάβη, ναι να πάς συνεργείο
    Ο καθένας εδώ μέσα θα σου προτείνει τον κολλητό του
    Οι περισσότεροι που ασχολούνται με τη συντήρηση στην Ελλάδα είναι αρπαχτοερασιτέχνες και αδιάβαστοι . Αμφιβάλω αν γνωρίζουν ξένη γλώσσα καθώς και αν έχουν πάει έξω στην αντιπροσωπία για να εκπαιδευτούν στην Ευρώπη.
    Το τί μαλακία έχω ακούσει απο αυτούς καλλίτερα να μη σου πώ !!
    Το θέμα πλέον εστιάζεται αν πράγματι κάνουν τουλάχιστον τα απλά και προβλεπόμενα στη συντήρηση απο τα τεχνικά εγχειρίδια, της κατασκευάστριας εταιρείας , δηλ θέμα εμπιστοσύνης.
    Στην Ελλάδα είμαστε οπότε όλα παίζουν
    Αν θές να δείς αν κλέβουν, ζήτησε αναλυτικά το κόστος ανταλλακτικών - αναλωσίμων και το κόστος εργατικών και μείνε επι τόπου να δείς αν έκαναν το service και όλους τους υποτιθέμενους ελέγχους στο μηχανάκι σου για κάθε περιοδική συντήρηση που αναφέρει ο κατασκευαστής.
    Η συχνότητα των service σου αναγράφεται στο owners manual και αν δεν το έχεις να το πάρεις απο την ΚΤΜ ή να το κατεβάσεις απο το INTERNET.
    Εκπλήσομαι που ρωτάς για τη συντήρηση της MOTO σου μετά την αγορά της.
    Αυτά τα μαθαίνουμε και τα ρωτάμε πρίν !!
    Αυτά και ο Θεός βοηθός !!
    συγνώμη για το ύφος μου, αλλά είσαι σοβαρός, λέγοντας μάθε να κάνεις το σέρβις μόνος σου;
    και καλά άντε πες λάδια μπουζί και κανά φίλτρο οι περισσότεροι γννωρίζουν να τα αλλάξουν, αλλά μπορεί να ρυθμίσει ο καθένας βαλβίδες;;; ή άντε και έχει τις γνώσεις, έχεις το χώρο ή τα κατάλληλά εργαλεία ή ακόμα και το χρόνο;; έλεος, ας είμαστε σοβαροί σε αυτά που γράφουμε.
    όσο για τα συνεργεία, ας μην τους βάζουμε όλουσ στο ίδιο σακκί. υπάρχουν και αρπαχτοερασιτέχνες, αλλά υπάρχουν και άνθρωποι οι οποίοι σέβονται την δουλειά τους και εκτιμούν το ότι τους εμπιστεύεσαι την μηχανή σου ή το αυτοκίνητό σου.τουλάχιστον αυτή την γνώμη έχω αποκτήσει με σέρβις και βελτιώσεις στο φόκους μου.με το κτμ μου δεν έχω ακόμα τόσες εμπειρίες
    όσον αφορά συνεγείο ktm δεν έχω να προτείνω κάποιο συγκεκριμμένο συνεργείο, απλά αναφέρω ότι το δικό μου το πηγαίνω στον Οικονόμου στο Αιγάλεω. τουλάχιστον στο πρώτο σέρβις αυτά που μου είπε αυτά μου έκανε και αυτά πλήρωσα.

Re: Re: Re: συνεργειο για κtm??????

Αρχικά δημιουργήθηκε από billk
    στον Οικονόμου ... αυτά που μου είπε αυτά μου έκανε και αυτά πλήρωσα.
    σημα κατατεθεν στον Νίκο. τα γραφεις σε ενα χαρτί και γινονται όλα το ενα μετα το αλλο!

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    για τον περβολαρακη στη Θηβων ξερετε-εχετε ακουσει τιποτα?
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

Re: Re: Re: Re: συνεργειο για κtm??????

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    σημα κατατεθεν στον Νίκο. τα γραφεις σε ενα χαρτί και γινονται όλα το ενα μετα το αλλο!
    χαχαχα, έτσι ακριβώς.
    σωστός ο Katanas

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Συνεργείο για Ducati
    από nimbus στο forum Ducati
    Απαντήσεις: 57
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2011, 22:30
  2. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 07/06/2006, 12:04
  3. συνεργείο για παλαιές Bmw
    από christos34 στο forum BMW