Ρε...Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Οποτε προσεχε γιατι την ζωη την εχω γνωρισει απο την δυσκολη πλευρα της!!! Δεν ξερεις τι εχω περασει.....![]()
Την παλευετε καθολου και οι δυο σας........??????![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε...Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Οποτε προσεχε γιατι την ζωη την εχω γνωρισει απο την δυσκολη πλευρα της!!! Δεν ξερεις τι εχω περασει.....![]()
Την παλευετε καθολου και οι δυο σας........??????![]()
![]()
![]()
![]()
Ετσι ηταν και περυσι.........Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
ποιον?? τον Λέτο ? ή τον Μπελούτσι![]()
![]()
βγάλε Γκαλέτι απο την ενδεκάδα και ασε τους παιχταραδες να παιξουν....να γελάσει κ το παρδαλο κατσικι....
ΟΛΟΣΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΙΧΤΗΣ...
Το νου σας καποια στιγμη μην γινουν περισσοτεροι........![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
τα σε -ευω πως γραφονται;
Γιατι δεν την παλευω λεμε...![]()
![]()
![]()
Και κοιτα να δεις τωρα...
Εγω ειμαι απο την γενια που αν την ζουληξεις θα βγαλει milko, ζαμπονοτυροπιτα, κρουασαν molto και δρακουλινια...ok? ...μην τα βαζεις μαζι μου!
Μεγαλωσα στην φτωχογειτονιες της Πευκης...βραδυ, μεσα στο γκετο και περιτριγυρισμενος απο πισινες....να ξυπναω καθιδρος απο τα σακισματα των turbo των M3....ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ....σκληρα χρονια.....δυσκολα.....
Θυμαμαι ακομα την προσμονη μου για ενα ζευγαρι Timberland....μου ειχαν παλιωσει τα αλλα....τρεις μηνες παπουτσι, σαν τον ζητιανο τριγυρμαγα.....
Και τα Levis τα Blueblack 501.....να εχεις μονο εφτα και οι αλλοι να εχουν δεκα......αδικια καταφορη σου λεω....το εχω νιωσει στο πετσι μου.....
Στο ιδιωτικο σχολειο που πηγα, παλι τα ιδια....μια ζωη πικρα......να με αφηνει ο σωφερ στην εισοδο με την Jaguar.....δεν γνωρισα ποδαρατο εγω....μια ζωη κλεισμενος σε μια βιλα, σε ενα υπερπολυτελες αυτοκινητο.....τι παιδικα χρονια θεε μου....
Οποτε προσεχε γιατι την ζωη την εχω γνωρισει απο την δυσκολη πλευρα της!!! Δεν ξερεις τι εχω περασει.....
ΝΟΜΙΖΩ........ΠΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ..........Ο ΧΥΜΑ
Πού μού άρέσει......έπιτέλους......
ΑΙΠΕΙΚΗΝΟΝΙΣΑΜΑΙ...........!!!!!!!!!!
![]()
μου αρεσουν αυτες οι δηλωσεις !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
ποιον?? τον Λέτο ? ή τον Μπελούτσι![]()
![]()
βγάλε Γκαλέτι απο την ενδεκάδα και ασε τους παιχταραδες να παιξουν....να γελάσει κ το παρδαλο κατσικι....
ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ...........
Ό πρώτος παίχτης τού γαύρου φέτος θάναι ό..........
ΝΤΟΥΝΤΟΥ............καί ό Ντιόγο μέχρι νά φύγει............
Ό Γκαλλέτι τρίτος καί καταιδρωμένος..........όταν παίρνει τά χάπια του............!!!!!!!!!!!!
Σάν αύτούς τούς τρείς............
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.........!!!!!!!!
Κι άμα ξυπνήσει ό Βαλβέρδε καί βάλει τόν Τοροσίδη έκεί πού πρέπει........
αύτός θάναι ό τέταρτος.........!!!!!
Βαρέθηκα νά σάς μαθαίνω μπάλλα........
Έδώ θάμαστε καί θά δείτε...........αδιάβαστοι έρασιτέχνες.........!!!!!!!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ευχαριστουμε τους Αρουραιους που ασχολουνται με μια μεγαλη ευρωπαικη ομαδα....... γιατι τι να δειτε απο τον θρυνο το παλτο μονικα μπελουσι η τον παιχταρα τον λετο τον ντομι και τον μετρ της βουτιας τον γυφτο απο τη β εθνικη βραζιλιας...... Ρε κακομοιρηδες νικησατε και την νορτζελαντ μεγαλος αθλος και μεγαλη εμφανιση.........![]()
![]()
κραταμε τις μεγαλες εμφανισεις για εκει που πρεπει.Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
Ευχαριστουμε τους Αρουραιους που ασχολουνται με μια μεγαλη ευρωπαικη ομαδα....... γιατι τι να δειτε απο τον θρυνο το παλτο μονικα μπελουσι η τον παιχταρα τον λετο τον ντομι και τον μετρ της βουτιας τον γυφτο απο τη β εθνικη βραζιλιας...... Ρε κακομοιρηδες νικησατε και την νορτζελαντ μεγαλος αθλος και μεγαλη εμφανιση.........![]()
![]()
στα υπολοιπα ματσακια παμε ρελαντι αλα ιντερ.
οσο για τον μετρ της βουτιας...καραγκουνης οε οε οε !!!!
παλι λαθος εισαι!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ...........
Ό Γκαλλέτι τρίτος καί καταιδρωμένος..........όταν παίρνει τά χάπια του............!!!!!!!!!!!!
Κι άμα ξυπνήσει ό Βαλβέρδε καί βάλει τόν Τοροσίδη έκεί πού πρέπει........
αύτός θάναι ό τέταρτος.........!!!!!
Βαρέθηκα νά σάς μαθαίνω μπάλλα........
Έδώ θάμαστε καί θά δείτε...........αδιάβαστοι έρασιτέχνες.........!!!!!!!
![]()
ο Ντουντου????????
ποιος Ντουντου?????
ξεχνα τον το Ντουντου!!!!
μιλας για ενα αμυντικο χαφ που δεν παιζει αμυνα...........μονο φαουλ κανει γιατι δεν μπορει να προλλαβει τον αντιπαλο!!!
παρατηρησε επισης πως οταν παιζει στην ιδια ενδεκαδα μαζι με το Μπελουτσι, ο οσφπ χανει ολοκληρωτικα το κεντρο........γιατι κανεις απ τους 2 δεν μπορει να γραψει χιλιομετρα!
Η αξια του Τοροσιδη δεν εξαρταται απ τη θεση που παιζει αλλα απο το ποσο ντοπαρεται!!!
ο Ντιογκο ειναι καλος αλλα οχι τοσο ωστε να φερει πισω τα λεφτα που ξοδεψε ο γαυρος για τη μεταγραφη του!!!
η αρχη και το τελος στον οσφπ ειναι ο Γκαλετι!!!
ο Λετο αν γινει ποιο ουσιαστικος (που λογικα θα γινει) μπορει να ακολουθησει σε αποδοση τον Γκαλετι!!!
![]()
ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟΝ ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ....![]()
αν και απο οτι εμαθα τραυματιστηκε...
επαιζε στην αυλή με το γιο του....τον κοντραρε ο πιτσιρικας και έπαθε ολική ρήξη χιαστών.....![]()
![]()
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Πάμε για άλλο ενα έντονο Σ/Κ.
ΑΡΗΣ - ΠΑΟ.
Ο ΑΡΗΣ με έντονα προβλήματα θα παίξει συσπειρωμένος μετά το κάζο στην Κρήτη απο τον Εργοτέλη και την τριάρα που μπήκε στο ταμείο εισπράξεων. Σίγουρα το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Μερικά πράγματα που εντοπίζω.
Πρόβλημα θα έχει απέναντι στην γρήγορη επίθεση και γεμάτο κέντρο του ΑΡΗ. Αν καταφέρει και μπλοκάρει εκεί , τότε το έργο θα γίνει εύκολο καθώς η άμυνα του ΑΡΗ έχει πολλάαααααα προβλήματα. Φυσικά το ίδιο ισχύει και για τον Πράσινο που δείχνει να έχει και προβλήματα που τον δυσκόλευαν και στο παρελθόν (πειθαρχία, απομόνωση παικτών). Αν για τον Γκούμα επειδή βγήκε δημόσια και τοποθετήθηκε (κατά την γνώμη μου σωστά τα όσα είπε ) καλώς έπραξε η διοίκηση και τον τιμώρησαν για να μην φανούν σκορπιοχώρι... δεν μπορώ να πω το ίδιο για Νίνη και τον Κροάτη (ξεχνώ το όνομα του) που θεωρώ πως ειδικά στο κέντρο μπορούν να δώσουν πολύ ζωντάνια και δημιοιυργία. Σκεπτόμενος οτι και ο Καραγκούνης είναι απών. Κάπου νομίζω οτι ο Ολλανδός αρχίζει και χάνει την συνοχή των παικτών του... κάτι πολύ επικίνδυνο για την συνέχεια στον ΠΑΟ. Ο ΑΡΗΣ απο την άλλη αν χάσει και απο ΠΑΟ παρόλο που δεν θα είναι έκπληξη ουσιαστικά θα δείξει οτι θα κυμανθεί στα περσινά επίπεδα (μια πάνω μια κάτω) και σίγουρα θα αρχίσουν οι γκρίνιες...
ΑΕΚ - Ηρακλής.
Γολγοθάς συνέχεια... μετά απο τον ΠΑΟ και τον ΠΑΟΚ , άλλο ενα δύσκολο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Παιχνίδι που πέρισυ στέρησε πολύτιμους βαθμούς απο την ΑΕΚ και σίγουρα θα θέλει ο Δώνης να το κερδίσει... ούτε κουβέντα για ισοπαλία ή ήττα εδώ. Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι σαφώς πιο ζωτικής σημασία για το τρίποντο απο οτι αυτό με τον ΠΑΟΚ... είναι εντός έδρας και με 3 βαθμούς συνεχίζει απτόητος προς την 5η αγωνιστική με τον ΟΣΦΠ.
Η ΑΕΚ συνεχίζει και έχει πρόβλημα δημιουργιας, καθώς χαφ με ικανότητες δημιουργίας δεν έχει. Κόφτες πάρα πολλούς. Κάτι που ο Δώνης μάλλον είδε και παίζει απο τα άκρα πάρα πολύ ... εκεί όμως που ο Μπασινάς ακόμα δεν μπορεί και είναι εμφανές αυτό. Μόνο ο Σκόκο δεν μπορεί να γίνει Ριβάλντο στην θέση του Ριβάλντο ... θεωρώ οτι είναι περισσότερο περιφερειακός επιθετικός που με λίγο χώρο μπορεί να κάνει τεράστια ζημιά... αλλά δεν νομίζω οτι το έχει σαν κεντρικός μέσος δημιουργίας παιχνιδιού... Γνώμη μου! Για Άμυνα... ΚΥΡΓΙΑΚΟΣ... το παληκάρι δείχνει σθένος, πάθος, δύναμη.. ενας κεντρικός αμυντικός που δένει όλη την ομάδα πίσω και σταματάει κάθε επίθεση... σημάδι το στοπ με τον ΠΑΟΚ στα πρώτα λεπτά σε εκείνο το πλασέ. Είναι παντού και νομίζω οτι είναι το Α στην άμυνα της ΑΕΚ. Στην επίθεση τώρα... η ΑΕΚ έχει ταχύτητα αλλά δεν έχει ύψος (εκτός των στημένων) πράγμα που σημαίνει πως μπάλα κάτω είναι μόνο το παιχνίδι που μπορεί να κάνει.... Κάτι που θέλει όμως πολύ ταλέντο, ταχύτητα και αυτοματισμούς. Δεν νομίζω οτι της έχει βγεί κάτι απο τα παραπάνω μέχρι τώρα. Ένδειξη πάντως του τι μπορεί να κάνει , είχαμε σε 1-2 φάσεις με τον ΠΑΟΚ που η μπάλα μπορούσε και έφευγε απο τον Σκόκο και έφτανε σε Εντίνιο και Μπλάνκο σε δεύτερα μέσα.
Ηρακλής... ακόμα παραπαίει και ψάχνει να βρεί ταυτότητα. Δεν ξέρω τι περιμένουμε να δούμε στο ΟΑΚΑ. Για αυτό και το καθιστά ακόμα πιο επικίνδυνο παιχνίδι.
ΟΣΦΠ - Σέρρες...
Αν δεν κερδίσει..και εύκολα ο Κόκκινος , θα αρχίζει να τρίζει η καρέκλα του Βαλβέρδε με δεδομένο οτι με δική του εισήγηση Νούνιες και Λεντέσμα έφυγαν και βγάζουν μάτια στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού τώρα. Επίσης ακούγεται πολύ "στήριξη" απο Προέδρο και παρατρεχάμενους του , κάτι που σημαίνει πως είναι ηδη στα όρια ανοχής. Κυρίως λόγω των αψυχολόγητων επιλογών του , που φέρνουν τον Κόκκινο να χάνει το Α ημίχρονο λόγω κάκιστης απόδοσης. Κλειδί θα είναι η κατάσταση των Γκαλέτι, Ντιόγκο, Ντούντου , Άντζα μιας και αυτοί είναι οι παίκτες που θέλει για τον κορμό ο Βαλβέρδε.
Σέρρες... Τίγκα το γήπεδο και οτι βγεί. Ως επανερχόμενοι μετά απο χρόνια στην Α κατηγορία θα τα παίξουν όλα και οτι κάτσει. Κέρδος για αυτούς οτι και να γίνει... απο απλές εμπειρίες μέχρι κλεμμένους βαθμούς.
Και κάτι για τους διαιτητές.. φαίνεται οτι έχει πέσει γραμμή γενικά να μην σφυρούν πολλά φάουλ, κάτι που παρατήρησα (προσωπική γνώμη) σε όλες τις αγωνιστικές. Αυτό σημαίνει πως λάθη σίγουρα θα γίνουν και θα έχουμε "όργανα" πάλι την Κυριακή το βράδυ.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
αντε για λεντεσμα παει και ερχεται.Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Νούνιες και Λεντέσμα έφυγαν και βγάζουν μάτια στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού
εγω ομως δεν καταλαβα ποτε γιατι εφυγε ο νουνιες.τον θεωρω φοβερο παικτη.μπορει να παιξει σε πολλες θεσεις.ητανε γρηγορος,φαντεζι και τεχνιτης.αποψη μου βεβαια αλλα..........