...και παιζω με Lego!
Πηγα τις προαλες να παρω δωρο στο ανηψακι μου απο γνωστο παιχνιδαδικο και ξαφνικα τα ειδα ντανιασμενα στα ραφια....
αμετρητα Lego Technic!!!
Μπουλντοζες, Τρακτορες, Θεριζοαλωνιστικες, Γερανοι...ακομα και διαστημικο λεωφορειο ειχε και Ferrari Μονοθεσιο...
Δεν αντεξα ρ.π.μ.!
Αγορασα αυτο:http://www.youtube.com/watch?v=dOb-2Ydi_7g
Για δυο ημερες ημουν ξανα 12 χρονων!!![]()
Το πραγμα ειναι πιστο αντιγραφο αυτοκινητου!!
Ψαλιδια, ακρα τροχων, ακρομπαρα με κρεμαγιερα για να στριβουν οι τροχοι, καρντανικοι συνδεσμοι, απειρα γραναζια και αξονες, V8 μοτερ με στροφαλομπιελες και πιστονια που κινουνται κανονικα, πορτες που ανοιγουν με πνευματικα αμορτισερ και ...διαφορικο! (το οποιο φτιαχνεις εσυ)
Εκτος αυτων εχει ενα μοτερακι μεσω του οποιου ενργοποιεις τον εργατη (εχει και τετοιο) ενω μεσω ενος πολυπλοκου συστηματος γραναζιων και αξονων αυξομειωνει την αποσταση απο το εδαφος μεταβαλοντας το υψος των σημειων εδρασης των αναρτησεων...
γαματο!
Και καλα το πηρα για τον ανηψιο μου, αλλα ειναι ακομα δεκατεσσαρων μηνων....τα μισα κομματια θα τα καπαπινε, οποτε ειπα να το φτιαξω εγω και οταν θα παει 10 χρονων θα του το χαρισω...![]()
Περα απο την πλακα ειναι απιστευτο παιχνιδι για παιδια (καθε ηλικιας :a13: )
υ.γ. 1) Απο αυτο βγαζεις αλλα δυο - τρια μοντελα χαλαρα...ηδη δινουν οδηγιες στο site της lego για ενα αλλο τζιπακι, ενω ειμαι πολυ περιεργος να δοκιμασω την αντοχη του διαφορικου αν του βαλω το μοτερακι πανω
υ.γ. 2) καλα ειμαι, εχω φιλους, βγαινω εξω και κανω σεξ σε περιπτωση που αναρωτισετε...![]()
υ.γ. 3) Η μπουλντοζα δεν μου γλυτωνει...
το πακετο με τα τσιγαρα εχει μπει για συγκριση μεγεθων...
![]()