Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Ειχανε μια βαση η οποια ηταν παραγγελια αλλου.
Ποιος την πηρε???ΟΕΟ???![]()
:a13: :a13:
Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Ειχανε μια βαση η οποια ηταν παραγγελια αλλου.
Ποιος την πηρε???ΟΕΟ???![]()
:a13: :a13:
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Δεν νομίζω ρε Στράτο..ο απο 'κεί καθρέφτης είναι στο ίδιο ύψος με την κορυφή της ζελατίνας..Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Ρε Νικο η ζελατινα πρεπει να ειναι αυτη που εχεις ποσταρει στην σελιδα 52 στο παρον θρεντακι μαζι με την βαση-βαλιτσα givi.
Για προσεξε το λιγακι...![]()
![]()
Απο σημερα το μεσημερι ειμαι στην ευχαριστη θεση να βαζω στο 52αρι βαλιτσακι μου οτι γουσταρω...![]()
:a07:
![]()
![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Για την ζελατίνα τι σΕ είπανε?Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Απο σημερα το μεσημερι ειμαι στην ευχαριστη θεση να βαζω στο 52αρι βαλιτσακι μου οτι γουσταρω...![]()
:a07:
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγώ περιμένω να μαζέψω χρήματα για την Βαλιτσα της Hepco.....
Παιδιά εγώ πήγα σήμερα για μια ζελατίνα του κράνους μου και την είδααπό κοντά........και κόλλησα!!!
την ερχόμενη εβδομάδα με βλέπω να πάω για ανταλλαγή του ΧΤ με την Tenere!
Μιλάμε για κεραυνοβόλο έρωτα!!!!!!!!!!!!:a07:
Αντε φίλε με το καλό...Είναι φοβερό μηχανάκι.!
Την ζελατινα την ψαχνανε μιση ωρα στην αποθηκη τους και δεν την βρισκανε.Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Για την ζελατίνα τι σΕ είπανε?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φερανε λεει δυο οι οποιες δεν εχουνε πουληθει μεχρι τωρα αλλα δεν μπορουσα να περιμενω αλλο..
Εκτος και αν ο τυπος εκει δεν ηξερε τι του γινοταν, αλλα δεν μου φανηκε για τετοιος.
Αφησα το τηλεφωνο μου για να με παρει οταν τις βρει....Ειδομεν.![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Ρε παιδιά εχώ ένα θέμα...!!!ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΟ ΠΙΣΩ ΛΑΣΤΙΧΟ ΣΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ![]()
![]()
Γινε πιο ξεκαθαροςΑρχικά δημιουργήθηκε από jpk chios
Ρε παιδιά εχώ ένα θέμα...!!!ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΟ ΠΙΣΩ ΛΑΣΤΙΧΟ ΣΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ![]()
![]()
Ή κόψε λίγο το γκάζι!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Γινε πιο ξεκαθαρος![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Πάει πολύ με τις πάντες και δε θέλω...Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Γινε πιο ξεκαθαρος![]()
![]()
![]()
Καλα ρε θα μας τρελλανετε εδω περα...Αρχικά δημιουργήθηκε από jpk chios
Πάει πολύ με τις πάντες και δε θέλω...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καποιοι λενε οτι δεν παει μια και συ οτι παει με τις παντες???![]()
![]()
Τα χαπια μου ρεεεεε...
Φιλοι ομοιοιδιοκτητες, εφτασε κανενας τα 5.000 χλμ ετσι απο περιεργεια να μας πει τι κοστιζει η συντηρηση??
Να ξερουμε το κουστουμακι.
Ε http://www.off-the-road.de/808.html?&L=1 δω εξατμισεις...
Κλεμενο απο τον Anty 12