Ρε ΄σεις, τον idi τον έχει δεί κανένας τελευταία;![]()
τι θελεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
http://www.madata.gr/index.php?news=24216 :rotflmao::rotflmao:
δε μου ανοιγει βυρωνα.
Οι οπαδοι του ΠΑΟ εχουν μονο ενα ονειρο.....![]()
Απο εθνοσπορ.....
<<<Συνεχίζοντας, το ρεπορτάζ αναφέρει: «Υπάρχουν έντεκα αθλητικές εφημερίδες και οι περισσότερες σελίδες τους είναι αφιερωμένες στο ποδόσφαιρο. Ο Γκάμπριελ επιβεβαιώνει ότι η αντιπαλότητα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό», με τον ποδοσφαιριστή του «τριφυλλιού» να τονίζει: «Ήδη η αντιπαλότητα αυτή με έχει αγγίξει. Όταν εγώ και ο Σόουζα βγαίνουμε έξω για φαγητό, όλος ο κόσμος μας λέει: ?Πατήστε τον Ολυμπιακό?. Και ακόμη μας λένε: :«Δεν θέλουμε τόσο το πρωτάθλημα, όσο να κερδίσουμε τα δύο αυτά παιχνίδια»! >>>
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Συμπλοκή ανάμεσα σε οπαδούς της ΑΕΚ και αναρχικούς με τραυματισμούςΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
δε μου ανοιγει βυρωνα.
ημερ/νία: 18-09-2008 ΑΠΕ - ΜΠΕ
Δύο άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά κατά τη διάρκεια επεισοδίων που σημειώθηκαν λίγο μετά τις 11 το βράδυ σττα Εξάρχεια. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της αστυνομίας αιτία του επεισοδίου ήταν πιθανότατα διαφορές μεταξύ αναρχικών των Εξαρχείων και οπαδών της ΑΕΚ.
Μια ομάδα από περίπου 15 άτομα έκανε αιφνιδιαστική επίθεση με πέτρες, ξύλα και άλλα αντικείμενα σε άτομα που κάθονταν σε τρεις καφετέριες και προξένησαν φθορές στα καταστήματα. Οι τραυματίες δεν χρειάστηκε να μεταφερθούν σε νοσοκομείο και εξετάζονται από την αστυνομία προκειμένου να διευκρινιστεί τι είδους διαφορές υπήρχαν που προκάλεσαν τα επεισόδια.
Δεν μας μιλαει πια βρε Βυρωνα....Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
![]()
ο idi ρε βυρωνα δεν ασχολειται με επεισοδια.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Συμπλοκή ανάμεσα σε οπαδούς της ΑΕΚ και αναρχικούς με τραυματισμούς
ημερ/νία: 18-09-2008 ΑΠΕ - ΜΠΕ
Δύο άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά κατά τη διάρκεια επεισοδίων που σημειώθηκαν λίγο μετά τις 11 το βράδυ σττα Εξάρχεια. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της αστυνομίας αιτία του επεισοδίου ήταν πιθανότατα διαφορές μεταξύ αναρχικών των Εξαρχείων και οπαδών της ΑΕΚ.
Μια ομάδα από περίπου 15 άτομα έκανε αιφνιδιαστική επίθεση με πέτρες, ξύλα και άλλα αντικείμενα σε άτομα που κάθονταν σε τρεις καφετέριες και προξένησαν φθορές στα καταστήματα. Οι τραυματίες δεν χρειάστηκε να μεταφερθούν σε νοσοκομείο και εξετάζονται από την αστυνομία προκειμένου να διευκρινιστεί τι είδους διαφορές υπήρχαν που προκάλεσαν τα επεισόδια.
εν παση περιπτωση,ειναι μια χαρα.απλα ειχε αδεια αυτη τη βδομαδα και δεν εμπαινε.
![]()
αν και δεν ξερω τι ειναι το commodore 64, τα (:rotflmao: ) δεν τα βλεπω.μηπως δεν εβαλες ?Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ρε μλκ τα (:rotflmao: ) τα βλέπεις ή μπαίνεις με κανένα commodore 64 ??![]()
ωχ οτι να ναι...εβαλες στο λινκ που δε μου εμφανιζε.
τελοσπαντων...
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
αν και δεν ξερω τι ειναι το commodore 64, τα (:rotflmao: ) δεν τα βλεπω.μηπως δεν εβαλες ?
http://computermuseum.50megs.com/swap.htm![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
το χα απωθησει απο τη μνημη μου.