Εχω τις ενστάσεις έτοιμες λέμε...
Να προσέχουν επίδοξοι γεννηθέντες πριν το 68...υπάρχει το ιστορικό όλων σας στα χέρια του Αλέξη(Κούγια).
![]()
Εχω τις ενστάσεις έτοιμες λέμε...
Να προσέχουν επίδοξοι γεννηθέντες πριν το 68...υπάρχει το ιστορικό όλων σας στα χέρια του Αλέξη(Κούγια).
![]()
ερωτησις: το μη οκοκληρωθεν κυπελλο αττικα εντουρο 2008 λαμβανεται υποψιν;![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
ερωτησις: το μη οκοκληρωθεν κυπελλο αττικα εντουρο 2008 λαμβανεται υποψιν;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
You BETA believe...
Καποιες ερωτησεις προς τα παιδια του ΣΥΜΟΦΕ:
1) Ο Συμοφε στην ιστοσελιδα του, φαινεται οτι ανηκει στη ΜΟΤΟΕ. Τον αγωνα τον κανει με την ΠΟΑΜ-ΕΛΠΑ. Σωστο?
2) O αγωνας απευθυνεται μονο σε οσους εχουν μηχανακια με αριθμο και ασφαλεια, ετσι?
3) Eντασσεται σε καποιο επαθλο η ειναι ...ορφανος και σκετος?
4) Γιατι ρε παιδια στο Κουβαρα? Δεν εχετε ακουσει για τα προβληματα στο παρελθον με αστυνομιες, κυνηγητα, ενοχλημενοι κατοικοι, λιμεναρχεια, δασαρχεια?
5) Οι διαδρομες μοιαζουν εξαντλημενες, αφου εχουν γινει απειρα τρειλ-ραιντ και εντουρακια εκει. Βρηκατε κατι καινουργιο?
6) Κατ επαναληψη στο παρελθον, "καποιοι" εβαζαν τελευταια στιγμη τους αγωνες τους, πανω σε αγωνες αλλων, ετσι για σπασιμο! Που το προβλημα? Αλλωστε απευθυνεται σε αλλο κοινο το Εντουρακι σε αλλο το Σκραμπλ.
------------------------------------------------------------------
Ειτε επαναδραστηριοποιηται ο Συμοφε, ειτε ειναι κινηση προετοιμασιας για κατι αλλο για το μελλον(ΠΟΝΗΡΟΝ αυτο), αυτη η αποφαση απο τα ...παλιοσκυλα του ΣΥΜΟΦΕ ειναι θετικη, μας ξαφνιαζει ευχαριστα, και αν μη τι αλλο εχει την αμεριστη συμπαρασταση ολων ημων των νοσταλγων!!!!
www.2cv.gr
Τακης ,εσυ παντως μπορεις να λαβεις μερος χωρις τυψειςΑρχικά δημιουργήθηκε από tagre
Ειτε επαναδραστηριοποιηται ο Συμοφε, ειτε ειναι κινηση προετοιμασιας για κατι αλλο για το μελλον(ΠΟΝΗΡΟΝ αυτο), αυτη η αποφαση απο τα ...παλιοσκυλα του ΣΥΜΟΦΕ ειναι θετικη, μας ξαφνιαζει ευχαριστα, και αν μη τι αλλο εχει την αμεριστη συμπαρασταση ολων ημων των νοσταλγων!!!! [/B]![]()
![]()
τιμης ενεκεν, αφου εισαι το μνημειο του εντουρο στην χωρα :a19:
δε νομιζω ο ΣΥΜΟΦΕ να ανηκει πουθενα,απλα εψαξε και βρηκε τις οποιες συνθηκες ασφαλισης του αγωνα πιο σωστες και προτιμησε οπου προτιμησε.Αρχικά δημιουργήθηκε από tagre
1) Ο Συμοφε στην ιστοσελιδα του, φαινεται οτι ανηκει στη ΜΟΤΟΕ. Τον αγωνα τον κανει με την ΠΟΑΜ-ΕΛΠΑ. Σωστο?
2) O αγωνας απευθυνεται μονο σε οσους εχουν μηχανακια με αριθμο και ασφαλεια, ετσι?
4) Γιατι ρε παιδια στο Κουβαρα? Δεν εχετε ακουσει για τα προβληματα στο παρελθον με αστυνομιες, κυνηγητα, ενοχλημενοι κατοικοι, λιμεναρχεια, δασαρχεια?
5) Οι διαδρομες μοιαζουν εξαντλημενες, αφου εχουν γινει απειρα τρειλ-ραιντ και εντουρακια εκει. Βρηκατε κατι καινουργιο?
6) Κατ επαναληψη στο παρελθον, "καποιοι" εβαζαν τελευταια στιγμη τους αγωνες τους, πανω σε αγωνες αλλων, ετσι για σπασιμο! Που το προβλημα? Αλλωστε απευθυνεται σε αλλο κοινο το Εντουρακι σε αλλο το Σκραμπλ.
------------------------------------------------------------------
Ειτε επαναδραστηριοποιηται ο Συμοφε, ειτε ειναι κινηση προετοιμασιας για κατι αλλο για το μελλον(ΠΟΝΗΡΟΝ αυτο), αυτη η αποφαση απο τα ...παλιοσκυλα του ΣΥΜΟΦΕ ειναι θετικη, μας ξαφνιαζει ευχαριστα, και αν μη τι αλλο εχει την αμεριστη συμπαρασταση ολων ημων των νοσταλγων!!!!
για το δευτερο πιστευω οτι ετσι θα γινει.
μη ξεχνας οτι ο αγωνας περναει και απο δημοσιο δρομο.
το θεμα του κουβαρα ειναι μια ευκολη λυση για το πολυ απλο εντουρακι που θελει να κανει και να προσελκυσει κοσμο.
η απεναντι μερια και δη η παρνηθα ειναι απαγορευτικη!!!
τακη ασε τη προσπαθεια να γινει και μη το γκρινιαζεις απο τωρα....
δε νομιζω να υπηρχε προθεση σπασιματος του ΣΥΜΟΦΕ να το βαλει σε καποιο αγωνα πανω.
αυτα ειναι τερτιπια της απεναντι πλευρας οπου στο παρελθον εχουν διχασει αναβατες κατα πολυ.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ο ΣΥΜΟΦΕ οπως πολυ καλα ξερουμε και οι δυο μας καθοτι εχουμε κανει πραγματα εκει για πολλα χρονια δεν εχει πονηρο σκοπο απλα ξυπνησε για λιγο απο το ληθαργο χρονων(οχι οτι δε κανει πραγματα εκτος απο αγωνες)και οι παλιογατες της λεσχης φυσικα και εχουν την συμπαρασταση μας ακομα και τη βοηθεια μας εθελοντικα.
:smilea: :smilea: :smilea:
1) Άλλο ΜΟΤΟΕ άλλο ΑΜΟΤΟΕ.Αρχικά δημιουργήθηκε από tagre
2) ναι
3) ορφανόςγια φέτος και βλέπουμε
4) καθήκον μας λοιπόν ( όλων ) να φροντίσουμε ώστε να αλλάξουν γνώμη και με την κόσμια συμπεριφορά μας να μην τους ενοχλήσουμε ώστε να δουν ότι είμαστε καλά παιδιά κατά βάθος.
5) Οι διαδρομές είναι εξαντλημένες σε όλη την Αττική και τα περιθώρια όλο και στενεύουν.
6) 100% λάθος. Πιστεύω πως καμία λέσχη δεν χαίρεται με εμφυλίους. Ευχή νομίζω όλων είναι τα προβλήματα με της ημερομηνίες και τους αγώνες να λυθούν και οι ομοσπονδίες να στρωθούν ώστε να βρουν λύση που να πάει μπροστά τους αγώνες και όχι αυτό που γίνεται
Αυτό μόνο το πονηρό σου το μυαλό θα μπορούσε να το σκεφτεί. Όσο για το «παλιόσκυλα» παρακαλώ να ανακαλέσετε (παλιογατες )Αρχικά δημιουργήθηκε από tagre
Ειτε επαναδραστηριοποιηται ο Συμοφε, ειτε ειναι κινηση προετοιμασιας για κατι αλλο για το μελλον(ΠΟΝΗΡΟΝ αυτο), αυτη η αποφαση απο τα ...παλιοσκυλα του ΣΥΜΟΦΕ ειναι θετικη, μας ξαφνιαζει ευχαριστα, και αν μη τι αλλο εχει την αμεριστη συμπαρασταση ολων ημων των νοσταλγων!!!!![]()
ΥΓ. κατά βάθος χαίρομαι που γκρινιάζεις , είναι καλός οιωνός . μένει να αρχίσει την γκρίνια και ο Χριστόφορος για να βεβαιωθώ πως όλα θα πάνε καλά:rotflmao:
![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!
Προς Αποφυγην λαθεμενων εντυπωσεων:
1)Για τα περι ημερομηνιων η μια πανω στην αλλη, ειμαι 100% μαζι σου αγαπητη παλιο..γατα Maroulis. Αν ομως διαβαζες πιο πανω-πριν απο τα δικα μου- θα εβλεπες οτι καποιοι βαζουν θεμα ημερομηνιων, και τα λεγομενα μου ηταν προς απαντηση τους. Σ' αυτους πηγαινε το σχολιο.Οχι στο Συμοφε!Αρα δεν διαφωνουμε, ουτε γκρινιαζω!
2)Δεν καταλαβαινω τι σημαινει αλλο ΜΟΤΟΕ αλλο ΑΜΟΤΟΕ. Αν θελεις το διευκρινιζεις. (Δηλ. αλλο Νουλης, αλλο Γαζουλης?)
3)Αναφερομαι στα γεγονοτα καποιου Αττικα, που ηταν πολυ αρνητικα!Η κοινη γνωμη οτι και να κανεις δεν αλλαζει μυαλα. Αποψη μου.
4)Το "Πονηρον" αναφερεται στο αν θα κανετε κοινο επαθλο του χρονου, μαζι με αλλο οργανωτη. ΟΚ λοιπον.Με καλυψες.
5)Επειδη η μιση μας καρδια στο Συμοφε, Μaroulis βρισκετε, -μια ζωη-,δεχομαι ακομα και να τρεξω αν υπαρξει θεση. (η οτι αλλο θελετε)
6) Γονυπετης ζητω συγνωμη για το "(παλιο)σκυλα".Εννοουσα λογω της ...πολυετους ψυχικης δυναμης.
Με εκτιμηση
Τagre
Στειλε μου p.m. παλιο-maroulo-γατα με το "φακελο σου". Who you,ρε...!
www.2cv.gr
ιΈφτασεεεεε....Αρχικά δημιουργήθηκε από tagre
......
Στειλε μου p.m. παλιο-maroulo-γατα με το "φακελο σου". Who you,ρε...!![]()
You BETA believe...
Εληφθηηηηη...!
(Σωτηρη εχεις παρελθον στην ...ΕΥΠ? O "φακελος" πληρεστατος. Και σε χρονο dt. Ευχαριστω!
Ξερεις συγκινηθηκα που οι παλιο...γατες πηραν παλι μπροστα. Αν μας χρειασθουν καπου ειμαστε μεσα, ετσι?)
www.2cv.gr
Την καλημερα μου κ. Χρηστο μας....! Νασαι παντα καλα. Αλλα marulis ρε παιδι μου. Με μπερδεψες, καμμια σχεση.Πως δεν σκεφτηκα το rapanakis για δικο μου...!
www.2cv.gr
Τι να κάνω , έτσι με βάφτισαν μετά την πρώτη μου εκδρομή με τον ΣΥΜΟΦΕ (πριν 10 χρόνια ) και από τότε με ακολουθεί. Είδες για να λείπεις τόσα χρόνια, χάνεις τις εξελίξεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από tagre
Την καλημερα μου κ. Χρηστο μας....! Νασαι παντα καλα. Αλλα marulis ρε παιδι μου. Με μπερδεψες, καμμια σχεση.Πως δεν σκεφτηκα το rapanakis για δικο μου...!
Τι είσαι εσύ ρε παιδί μου, τίποτα δεν αφήνεις να πέσει κάτω. Απαπα
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!
ελα Ταγκρε...
εδω Θατσε..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
α ρε παπαρα Τακη,ουτε ενα νικνεϊμ της προκοπης δεν ξερεις να φτιαξεις!!![]()
![]()
![]()
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
με ένα Ρό στο τέλος και θα σε λέγαμε ο σιδηρός μηχανοβιος!Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού...
εδω Θατσε..![]()
Στην αρχη ηθελα να φτιαξω ενα nick-name που να πηγαινει καπως ετσι:
-Eιμαι ενα τυραααακι, κασερακι θαρρω...!
Δεν μου εβγαινε και μετα επιασα το :
- Hσουνα στη μανα σου, και επλενες με Τάιντ,
τωρα που σε πηρα 'γω, γυρευεις Τρειλ Ράιντ!
Και αυτο μεγαλο.
Αμα δεν εχει μπριζολες και οργανα στον τερματισμο, θα βαλω τον Χριστοφορο να σε εξομολογησει, και το Τριπολιτσιωτη να σε ανασκολωπισει(χαρα εσυ, ε?)
Τιμη μου, Κ. Θανασ..., εε Μικρη Λουλου, ηθελα να πω.
www.2cv.gr