La Mpamia productions proudly presents....THE TYROSOUZAS....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
La Mpamia productions proudly presents....THE TYROSOUZAS....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο THE PIPAS!!!!!!!!!!!!!!
.K
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΒΑΛΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΜΩΡΗ ΛΟΥΛΟΥ!!!!!!
Κ΄.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lefkadaaaara gia panta reeee
Λεβεντη μου δεν σου ειπαν ολα τα παιδια εδω να μην μιλας ασχημα??? Δεν ειπαμε να προσεχουμε πως μιλαμε?? Αντε να δω BMX να κανει σουζα και να μεινω με ανοιχτο το στομα..![]()
Μη γελατε ρε αληθεια δεν εκανα σουζα εγω με BMX ποτε..επικυνδηνα πραγματα..
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
rsp THE PIPAS
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
xa
xa
xa
xa
xa
x
ax
ax
axaxa
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Λεβεντη μου δεν σου ειπαν ολα τα παιδια εδω να μην μιλας ασχημα??? Δεν ειπαμε να προσεχουμε πως μιλαμε?? Αντε να δω BMX να κανει σουζα και να μεινω με ανοιχτο το στομα..![]()
Μη γελατε ρε αληθεια δεν εκανα σουζα εγω με BMX ποτε..επικυνδηνα πραγματα..
ρε μου ειπε ο illuminatios οτι θα κανετε σταση στο νυδρι αν ερθεις και εσυ θα δεις την αξια μου και ποσο μονοροδο παω!!!!!!!!!!!!!
κ.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ο Illuminatios μικρό αμολαρισμένο σκατό σε έψαχνε σε άλλο post.
Τες πα... Το 36ωρο της Moto guzzi κάνει την τελευταία στάση στο Νυδρι (κυριακή 29 Μαιου)
Με έχει εξουσιοδοτήσει διάφορος κόσμος να σου μεταφέρω αγωνιστικούς ξυλοδαρμούς (βατά πράματα πάντα)
Εσύ απ την άλλη θα στηθείς για να σε βγάλουμε φωτο και θα φέρεις και μουνάκια.
(προς φορουμιτες! 2.7 εούρος η φάπα.Συνοδεύεται από βίντεο-φωτο απόδειξη για να μη νομίζετε ότι θα σας φάω τα λεφτα)
Always made to mean nothing
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
[B]rsp THE PIPAS
Ιντι ο φαλακρος Αετος....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Προτεινω τωρα το καλοκαιρακι να πας στο Ταναση να σου κερωσει τη κεφαλα...![]()
![]()
....
Θα δειξει πολυ !!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από illuminatios
Ο Illuminatios μικρό αμολαρισμένο σκατό σε έψαχνε σε άλλο post.
Τες πα... Το 36ωρο της Moto guzzi κάνει την τελευταία στάση στο Νυδρι (κυριακή 29 Μαιου)
Με έχει εξουσιοδοτήσει διάφορος κόσμος να σου μεταφέρω αγωνιστικούς ξυλοδαρμούς (βατά πράματα πάντα)
Εσύ απ την άλλη θα στηθείς για να σε βγάλουμε φωτο και θα φέρεις και μουνάκια.
(προς φορουμιτες! 2.7 εούρος η φάπα.Συνοδεύεται από βίντεο-φωτο απόδειξη για να μη νομίζετε ότι θα σας φάω τα λεφτα)
πως τα λες ετσι φιλε μου δεν σε καταλαβαινω γιατι πρεπει να βγω φωτογραφια και γιατι να φαω φαπα ο crs kai free θα ερθουν;;;!!!
k.![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από karelis
πως τα λες ετσι φιλε μου δεν σε καταλαβαινω γιατι πρεπει να βγω φωτογραφια και γιατι να φαω φαπα ο crs kai free θα ερθουν;;;!!!
k.![]()
![]()
Εγω Καρελακο μου ΔΕΝ θα 'ρθω ...
Μιας και ΔΕΝ παιρνω μερος στο 36ωρο, λογω του οτι οι διαδρομες του ειναι σε "κεντρικους" δρομους (εθνικες θα ελεγα) ...![]()
ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ!!!!!!!!!ΑΠΟΡΩ!!!!1Αρχικά δημιουργήθηκε από bmour
![]()
Κ΄.![]()
![]()
![]()
οι εξετασεις να δουμε τι θα δειξουν
jr
![]()
... με την καρδιά ακούς καλύτερα ...
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΡΗΜΑΔΑ "ΚΟΥΦΕΝΕΤΑΙ" ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ....
(την ΠΟΥΛΗΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑ)
κλαψ κλαψ