Σελίδα 86 από 109 ΠρώτοΠρώτο ... 3676818283848586878889909196 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.276 έως 1.290 από 1626

Θέμα: Gsr600...!

SUZUKI GSR600 K6 Το avatar του/της 618RR

Γεια σου και σένα vamei...

To GSR είναι πολύ φιλική μοτοσυκλέτα. Από την πρώτη στιγμή όλα είναι πολύ γνώριμα και στις σωστές θέσεις. Δε νομίζω να σε δυσκολέψει...

Η δύναμή του βγαίνει εντελώς γραμμικά (αν έβλεπες το διάγραμμα ροπής θα καταλάβαινες) χωρίς κοιλιές και ξεσπάσματα, οπότε σίγουρα δεν τρομάζει...

Γενικά μπορεί να αποτελέσει ιδανικό σύντροφο για την είσοδο στις μεγαλύτερες κατηγορίες μοτοσυκλετών...

Για να είσαι σίγουρη, κάνε ένα test ride, νομίζω ότι θα σου λύσει σχεδόν όλες τις απορίες...

Αν δεις ότι "την έχεις" το μόνο που θα σε προβληματίσει (καθότι δεν σπάει - δε χαλάει) είναι η κάπως τσιμπημένη κατανάλωση...

Μέλος Το avatar του/της vamei
    Αρχικά δημιουργήθηκε από 618RR

Γεια σου και σένα vamei...

To GSR είναι πολύ φιλική μοτοσυκλέτα. Από την πρώτη στιγμή όλα είναι πολύ γνώριμα και στις σωστές θέσεις. Δε νομίζω να σε δυσκολέψει...

Η δύναμή του βγαίνει εντελώς γραμμικά (αν έβλεπες το διάγραμμα ροπής θα καταλάβαινες) χωρίς κοιλιές και ξεσπάσματα, οπότε σίγουρα δεν τρομάζει...

Γενικά μπορεί να αποτελέσει ιδανικό σύντροφο για την είσοδο στις μεγαλύτερες κατηγορίες μοτοσυκλετών...

Για να είσαι σίγουρη, κάνε ένα test ride, νομίζω ότι θα σου λύσει σχεδόν όλες τις απορίες...

Αν δεις ότι "την έχεις" το μόνο που θα σε προβληματίσει (καθότι δεν σπάει - δε χαλάει) είναι η κάπως τσιμπημένη κατανάλωση...

Πήγα να την κάνω τεστ και ξέρεις ασυνήθιστη τελείως ένοιωσα φόβο με το ξεκίνημα. Δεν ξέρω αν είναι φυσικό αυτό. Όσο για την κατανάλωση δηλαδή έχει περισσότερο από μια hornet, fazer και k?

Λογικό το βρίσκω, κι εγώ όταν οδηγώ κάτι που δεν είναι δικό μου είναι σφιγμένος...

Έστω θα έβγαλες κάποια συμπεράσματα για το ζύγισμα της, τη θέση οδήγησης σε σχέση με σένα...

Κάνε το ίδιο με ότι μοντέλο σε ενδιαφέρει και μετά καταλήγεις...

Για τις καταναλώσεις των άλλων δεν ξέρω αναλυτικά, σίγουρα τα japan τετρακύλινδρα (hornet, fazer, gsr) είναι κοντά - σίγουρα πιο πάνω από τα αντίστοιχα δικύλινδρα - και παίζει μεγάλο ρόλο η χρήση και ο τρόπος οδήγησης.

Εγώ καλύτερες καταναλώσεις βλέπω σε επαρχιακό δίκτυο (ταχύτητες 90-110, 4,5 λίτρα/100 χλμ.), μέτριες στην εθνική (ταχύτητες 140-160), 5,8 λίτρα/ 100 χλμ.) και υψηλές στην πόλη (8,0 λίτρα/100 χλμ.)...

Είμαι μεταξύ της gsr και της er-n της kawasaki. Η μία τετρακύλινδρη και η άλλη δικύλινδρη. Ποιά από τις δύο είναι πιο γλυκειά αθόρυβη και μαλακή?

Είτε πμ στείλεις είτε γράψεις εδώ, οι υπόλοιποι μάλλον την έχουν κάνει...

Δεν έχω οδηγήσει το er, αν και το περιεργάστηκα αρκετά στην έκθεση (μεταξύ άλλων) πριν καταλήξω στο gsr...

Σίγουρα για χρήση εντός πόλης κατά κύριο λόγο είναι βολικότερο...
    - πιο ελαφρύ
    - με χαμηλή κατανάλωση
    - σαν δικύλινδρο με φθηνότερο κόστος συντήρησης (όχι εξωφρενικά)

Αλλά,
    - το gsr θα σε ευχαριστήσει περισσότερο στον ανοικτό - επαρχιακό δρόμο
    - έχει σημαντικά περισσότερη δύναμη
    - έχει ποιοτικότερα περιφερειακά (αναρτήσεις, φρένα, ψαλίδι)
    - έχει πιο άνετη θέση οδήγησης για οδηγό και συνοδηγό

Για το αισθητικό μέρος δε θα γράψω, μια και είναι εντελώς υποκειμενικό...
    Ούτε για τη μεταπωλητική αξία γιατί δεν το έχω ψάξει, αλλά νομίζω ότι κινούνται στα ίδια πάνω κάτω...

Γι' αυτά που ρωτάς, δηλαδή "γλυκειά, αθόρυβη και μαλακή" για το gsr που μπορώ να γράψω δεν έχω κανένα παράπονο από τη λειτουργία, τη φιλικότητα αλλά και γενικά από τη συμβίωσή μου μαζί του περισσότερο από δύο χρόνια τώρα...

Ποτέ δε με απασχόλησε περισσότερο από τα τακτικά του service και τη βενζίνη (που όπως είπαμε είναι λιγάκι λαίμαργο)

έχε υπόψη σου ακόμα πως το er αλλάζει ελαφρώς το 2009 (αισθητικά και με καλύτερα περιφερειακά), για το gsr δεν έχει ανακοινωθεί κάτι ακόμα (ίσως να αλλάξουν μοναχά τα χρώματα)...

οπότε ψάξ' το για να βρεις τα υπάρχοντα μοντέλα σε καλύτερες τιμές ή κάνε υπομονή για τα μοντέλα του 09, καθαρά από πλευράς μεταπώλησης...

Τελικά με βλέπω να κλείνω περισσότερο στην gsr. Μου αρέσει πιο πολύ αισθητικά. Είσαι και στο forum http://gisser600.4.forumer.com/ ?

Thumbs up

Καλοτάξιδη λοιπόν!!! Θα το ευχαριστηθείς, πίστεψε με!!!

Στο site του gsr μετοίκισαν όσοι την έκαναν από δω...

Μπαίνω καμιά φορά για να πάρω πληροφορίες, αλλά όχι φανατικά...

Έχω κολλήσει με το moto.gr!!!

Εκνευριστικο μελος Το avatar του/της Band(age)it
    Ανεβασα το ρελαντι κατα 300 στροφες και τα προβληματακια με σβησιμο στα κατεβασματα και το αποτομο ανοιγμα του γκαζιου εξαφανιστηκαν

Ευχαριστω !

Anytime!!!

re paidia BOITHEIA......

geia sas magkes, mortides kai grigoroi (afou exoume GSR)... eimai kainourgios sto forum... kai thelw na sas pw kai egw ton pono mou, tin istoria mou, tin amartia mou...
    loipon ton ioulio pira kai egw ena GSR-600 mesa stin treli xara.... kai arxisa na tou pinw to aima siga siga... to eixa mia ebdomada.... kai eixa kanei molis 1200km otan xafnika gurnaga apo xulokastro... kai mia polu kali kuria kai sunama polu kali odigos stin prospatheia tis na bgei se mia exodo stin ethniki... apofasise na me parei mazi tis me kamia 150aria km/h pou eixa ekeini tin wra..eutuxws den epatha tpt ektos apo merika egkaumata... san na min ftanei auto.... den mou kanei leei thetiki dilwsi... giati tin ebrisa xudea mprosta ston gio tis kai tou dimiourgisa yixologika traumata (20 xronwn gaidouri einai)... opote pame dikastiria.... ola exoun parei tin poreia tous.... to mono pou mou exei meinei... einai na ftiaxw tin mixanoula mou.... apo suzitiseis pou exw kanei... tha mou stoixisei polu ftina i episkeui me tin proipothesi na brethei tropos na agorasw ta antalaktika stin timi kostous apo ton kurio sfakianaki.... diaforetika to sunoliko kostos mazi me tin ergasia kai ta FPA (tin tuxi mou mesa...) tha ftasei gurw sta 5600euro... opote den uparxei kai logos na tin ftiaxw... to problima mou einai oti apo empeiria pou exw me ta sunergeia... giati douleua pio palia se sunergeio gia mixanes stin eparxeia... mporw na episkeuasw tin mixani mou monos mou kata to 80%... ta upoloipa sunergeio... opote kai ligotero kostos ergasias...

opote erxomai kai rwtaw... :

1on: uparxei kapoios pou na xerei me poion tropo tha mporesw na brw ta antallaktika pou xreiazomai stin timi kostous??
    2on: uparxei kapoios apo edw mesa pou na exei sunergeio gia mixanes kai na mporesei na boithisei..??
    3on: pote tha xanabgw stous dromous me to prioni mou na patisw katw opoiondipote pou kukloforei me otidipote allo ektos apo GSR stin katigoria mas (bazw mesa kai to Z-1000)???

paidia boithiste me.....
    EIMAI SE APOGNWSI...............
    Grigoros... Alla... Atuxos....

Fly low... Hit hard.....

http://gisser600.4.forumer.com/

και από τα παιδιά εδώ μέσα που έχουν gsr αλλά και από αυτό το forum που έχω μόνο gsr...

Παλαιό μέλος
    τελικά πρέπει να φοβάμαι για κομμένα πλαίσια σε GSR;
    Είμαι μεταξύ GSR και ER-6N...

Παλαιό μέλος
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΟΣΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΦΕΙΖΕΡ 1000...ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΑΡE TO GSR ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΜΑΧΑΙΟΥΣ.

βολτάδικο μέλος
    Εγώ που το τέσταρα σε πτώση, δεν έπαθε το παραμικρό
    ...

Παρόμοια θέματα

1. z750 vs gsr600
    από cbf600sa στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 94
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2006, 02:02
  2. Που είναι το Gsr600 Oeeeoooo!!!!
    από sakattaq στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2006, 16:01
  3. Suzuki GSR600 - Τα σχολια σας
    από oulas στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2006, 01:50
  4. GSR600 wanna be Z750
    από AFTER στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2006, 16:41
  5. Test Drive GSR600 με... πτωση
    από oti-na-iz στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 15/02/2006, 08:35

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα