Καλησπέρα παίδες.
Γνωρίζετε εάν στο Ελ. Βεν. το long term πάρκινγκ λειτουργεί ΚΑΙ για μηχανές;
Επιπλέον, ξέρει κανείς τιμές;;
thnx
Καλησπέρα παίδες.
Γνωρίζετε εάν στο Ελ. Βεν. το long term πάρκινγκ λειτουργεί ΚΑΙ για μηχανές;
Επιπλέον, ξέρει κανείς τιμές;;
thnx
δεν ξέρω αν λειτουργεί και για μηχανές, ωστόσο (τουλάχιστον ως πρις λίγους μήνες) στο χώρο αφίξεων ακριβώς έξω από το κτίριο υπήρχε στεγασμένος χώρος για μοτό, χωρίς χρέωση, αλλά και αρκετά περιορισμένος, το καλοκαίρι γεμίζει εύκολα, έχω παρκάρει εκεί για μερικές μέρες κάθε φορά χωρίς κανένα πρόβλημα, είναι το "επίσημο" μοτο-πάρκινγ μακράς διαρκείας, μοιρασμένο σε δύο τμήματα, ακριβώς πριν τις αφίξεις και ακριβώς μετά (ενδιάμεσα είναι ο χώρος drop off - pick up για τα ΙΧ και τους ταρίφες)
Δηλαδή εκεί μπορεί να παρκάρει κάποιος και να το αφήσει μέχρι να επιστρέψει απο το ταξίδι, ή είναι απλά για λίγη ώρα;
ρε φιλαρακι.....εχεις την ψυχη να αφησεις το μηχανακι σου ετσι εκτεθημενο....????εδω κοτζαμ φυλασομενα κλειστα παρκινγκ και λενε οτι δεν φερουν ευθυνη σε περιπτωση κλοπης....![]()
![]()
δεν κόβουν κλήσεις αν είσαι μέσα στα όρια των δύο ζωνών για μοτο
το πρόβλημα είναι το καλοκαίρι όταν αρκετοί υπάλληλοι πάνε με μοτό
ακόμη και τότε όμως αν η πτήση είναι πολύ πρωί όπως συμβαίνει συχνά θα βρεις άνετα θέση
τώρα αν είναι καλοκαίρι και η πτήση είναι μεσημέρι ή απόγευμα, μπορεί να μη βρεις τίποτε
Χμ... Μπορεί να το δοκιμάσω....
Γενικά δεν με πειράζει να το αφήσω εκτεθειμένο, διότι πρόκειται για μικρό scooter.
Και προτιμώ να αφήσω το μηχανάκι απο το αυτοκίνητο.
Στα συγκεκριμένα παρκινγκ το χω αφήσει για βδομάδες ολόκληρες χωρίς να το πειράξει κανένας. Απλά να είναι σωστά παρκαρισμένο, χωρίς να κλείνεις κάποιο άλλο και φυσικά όχι πάνω στο πεζοδρόμιο.
...
την αφήνω συχνα πυκνα εκει χωρις κανενα προβλημα.
οπως μπανεις στο σκεπασμενο χωρο τον αφιξεων στα δεξια σου εχει το πρωτο παρκινγκ και στο τελος έχει ακομα ενα χωρο για μηχανες όπου και βρισκεις συνηθως πολύ πιο έυκολα θεση.
bandit 1250 λεμε
τα πεζοδρόμια είναι μεγάλα και με λίγη κίνηση και ο "πειρασμός" μεγάλος όταν μάλιστα δεν βρίσκεις τίποτε άλλο, αλλά γράφουν αμείλικτα![]()
Άμα σκάσω 7 το πρωϊ έχω πιθανότητες ή μπά;;
πιστεύω πως έχεις πολύ καλές πιθανότητες