εγω θα ξεκινήσω να μαρκάρω σιγά σιγά με κόκκινο φωσφοριζέ σπρέυ τις λακούβες στον δήμο μου...
εγω θα ξεκινήσω να μαρκάρω σιγά σιγά με κόκκινο φωσφοριζέ σπρέυ τις λακούβες στον δήμο μου...
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
αυτοί κατι κάνουν
ΕΜΕΙΣ????/
πες αυτο που μου ελεγες τις προαλλες οτι εχει γινει παλιοτερα με επιτυχια!
ΑΝΤΕ ΠΟΥ ΒΑΡΙΕΣΑΙ!!!!!!
![]()
δεν βαριέμαι ρε και δεν έχει ξαναγίνει.![]()
λοιπόν,
θέλουμε να διαμαρτυρηθούμε ΝΟΜΙΜΑ ετσι?
θέλουμε να κάνουμε ντόρο για να μας ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ετσι?
θέλουμε να τον κάνουμε (τον ντόρο) ΟΣΟΙ και να μαζευτούμε ετσι?
η πρόταση μου ειναι .......
μαζευόμαστε στα διόδια Ελευσίνας
Απλωνόμαστε συγχρονισμένα σε ΟΛΑ τα γκισέ,
πληρώνουμε με 100ρικο!
όλα ΝΟΜΙΜΑ
ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΏΣΟΥΜΕ
παρκάρουμε
βγάζουμε τα γάντια
ανοίγουμε το τανκμπαγκ
βγάζουμε το πορτοφόλι
πληρώνουμε
βάζουμε τα ρέστα στο πορτοφόλι
βάζουμε το πορτοφόλι στο τανκμπαγκ
βάζουμε τα γάντια
βαζουμε ταχύτητα
και ....
ο επόμενος
και με 200 άτομα, η ουρά που θα δημιουργηθεί θα φτάσει απο την Ελευσίνα στο σύνταγμα
.....ο χρόνος για να έρθουν τα κανάλια θα είναι αρκετός (ακόμα και αν δεν τα ειδοποιήσουμε)
ΤΙ ΛΈΤΕ?
![]()
δεν βαριέμαι ρε και δεν έχει ξαναγίνει.![]()
λοιπόν
θέλουμε να διαμαρτυρηθούμε ΝΟΜΙΜΑ ετσι?
θέλουμε να κάνουμε ντόρο για να μας ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ετσι?
θέλουμε να τον κάνουμε (τον ντόρο) ΟΣΟΙ και να μαζευτούμε ετσι?
η πρόταση μου ειναι .......
μαζευόμαστε στα διόδια Ελευσίνας
Απλωνόμαστε συγχρονισμένα σε ΟΛΑ τα γκισέ,
πληρώνουμε με 100ρικο!
......
![]()
μέσα.... αν μου δωσεις το 100αρικο γιατί έχω καιρό να δω![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Kαλα τα λες βρε Χριστο.
Κανα πουστη να μας δανεισει κανα κατοσταευρο που θα βρουμε.....
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
:rotflmao: :rotflmao:
Μωρη "γιαγιακα" σε πολιορκουνε απο παντου.![]()
Εγω ειμαι μεσα.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
αν ......![]()
δινω μεχρι 100ρικο
![]()
και στους δυο
![]()
![]()
![]()
Ποιοι θα μας βαρανε αυτοι της Ελευσινας ή αυτοι του Συνταγματος?Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
και με 200 άτομα, η ουρά που θα δημιουργηθεί θα φτάσει απο την Ελευσίνα στο σύνταγμα
.....ο χρόνος για να έρθουν τα κανάλια θα είναι αρκετός (ακόμα και αν δεν τα ειδοποιήσουμε)
ΤΙ ΛΈΤΕ?
![]()
![]()
Χρηστο αν ειναι να γινει αυτο, πρεπει να παμε μια βδομαδα πριν και να εχουμε τυπωσει αυτο το σκηνικο σε ενα φυλλαδιο ωστε να συμπεριφερθει ολος ο κοσμος που θα περασει απο κει ετσι και τους λογους που το κανουμε.
Καλη ιδεα αν υπαρξει μαζικη κινητοποιηση αλλιως οι μεν θα τα βαλουν με τους δε και αυτο ειμαι σιγουρος οτι κανεις δεν το θελει.
Αν δεν παιξει καλυτερη ιδεα θα μεινουμε σ'αυτην γιατι στο νομικο πλαισιο που καθοριzει τι πρεπει και τι δρεπει για εναν ευρωπαικο αυτοκινητοδρομο , οι κουφαλες εχουν αφησει ενα παραθυρο ωστε το κρατος να μην ειναι 100% παρανομο.
Δεστε απο :bikenet
[quote author=StarSailor link=topic=17528.msg234201#msg234201 date=1221635305]
Οι προϋποθέσεις για την επιβολή διοδίων αναφέρονται στην κοινωτική οδηγία 62 του 1999 όπως είπε ο Illu. Τη βάζω εδώ να τη διαβάσετε όσοι έχετε όρεξη και χρόνο. Δυστυχώς υπάρχει ένα παραθυράκι στην οδηγία και αυτό είναι που εκμεταλλεύεται το ελληνικό κράτος:
ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΙΙΙ
Αρ. 7 παρ. 2α (σελ. 4 του pdf)
Διόδια και τέλη χρήσης επιβάλλονται μόνο στους χρήστες αυτοκινητοδρόμων ή άλλων οδών με περισσότερες από μια λωρίδες κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση, όταν οι οδοί αυτές έχουν χαρακτηριστικά ανάλογα προς τα χαρακτηριστικά των αυτοκινητοδρόμων καθώς και στους χρήστες γεφυρών, σηράγγων και ορεινών διαβάσεων.
Ωστόσο, σε κράτος μέλος στο οποίο δεν υπάρχει γενικό δίκτυο αυτοκινητοδρόμων ή οδών με δύο λωρίδες ανά κατεύθυνση που έχουν παρεμφερή χαρακτηριστικά, είναι δυνατόν να εισπράττονται διόδια ή τέλη χρήσης για τη χρησιμοποίηση της τεχνικώς ανωτάτης κατηγορίας οδών του εν λόγω κράτους μέλους
Η όλη ιστορία με τα email που κυκλοφορούν και μη πληρώνετε μπλα μπλα μπλα φαίνεται να είναι μια παρανόηση γιατί κανείς δεν έχει ανοίξει να διαβάσει αυτή τη περίφημη οδηγία (fucking google it :annoyed. Δυστυχώς, για άλλη μια φορά μας έχουν πιάσει από τα @@ γιατί τυπικά -ελλέίψη καλύτερης- η τεχνικώς ανώτατη κατηγορία οδού από τη Κόρινθο στη Πάτρα είναι ο κατσικόδρομος που ξέρουμε :na: Τώρα, τι άλλα νομικά παράθυρα υπάρχουν δεν ξέρω αλλά απ ότι φαίνεται θα συνεχίσουμε όπου μας παίρνει να το αποφεύγουμε (χωρίς πινακίδα κτλ) και όπου δεν μας παίρνει να τα σκάμε με την ουρά στα σκέλια. Ο ένας κοροιδεύει τον άλλον δηλ, ζήτω η επανάσταση :boxed:
[/quote]
Τι λετε?![]()
Kαι στα Τεμπη εχει διοδια παρολο που ο δρομος ειναι 2 λουριδες !
![]()
Ρε Νικολα στα Τεμπη η κατασταση του οδοστρωματος ειναι εστω καλη....και μειλαμε για καμμια 10χλμ....η Κορινθου-Πατρων ειναι...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μονο για Αθηνα-Πατρα ;;
δλδ οι αλλοι δρομοι ;;
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Μονο για Αθηνα-Πατρα ;;
δλδ οι αλλοι δρομοι ;;
![]()
Κορινθο - Πατρα....και μειλαμε παντα για ΕΟ....βεβαια αν κανεις συγκριση με δρομους εκει εξω....![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Ρε Νικολα στα Τεμπη η κατασταση του οδοστρωματος ειναι εστω καλη....και μειλαμε για καμμια 10χλμ....η Κορινθου-Πατρων ειναι...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ναι ρε παιδια, αμα θελετε στα διοδια Κορινθου-Πατρων μεσα, αλλα για τα διοδια της Ελευσινας(που εκει μαλιστα ειναι και κανονικη εθνικη οδος), ουτε μπορουμε εμεις να ερθουμε μιας και πρεπει να κανουμε ολοκληρο ταξιδι,αλλα ουτε και εχει καποιο νοημα...
Στα Τεμπη η κατασταση του δρομου ειναι σκ@τ@, αλλα μπαρες δεν υπαρχουν, ουτε πινακιδα φυσικα, οποτε :a36: ΠΕΡΝΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑΑρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
![]()
![]()
![]()
![]()
Το ιδιο και στα διοδια Μοσχοχωριου
αυτοί κατι κάνουν
ΕΜΕΙΣ????/
εμεις τι?????
![]()
"Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!
...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!